Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prave, chci vybrat nejake jmeno, co nebudou komolit ani Svycari ani Cesi.
Iduska píše:
Ahoj, byli jsme ve stejné situaci. A tak jsem si v excelu vytvořila seznam všech jmen v ČR s počtem lidí, kteří to jméno u nás vlastní a ke každému jménu jsem napsala naše příjmení. A pak jsem jen promazávala ty jména co se mi nelíbily a ty co se špatně vyslovovali s příjmením. Jestli budeš chtít tak mi napiš a můžu ti to poslat, třeba by vám to taky pomohlo.Příspěvek upraven 26.09.10 v 13:16Ahoj mohla bys to poslat i mě prosím?? Děkuji
janinkaz píše:
Damian, Sebastian (Vettel, závodník myslím F1), Eliáš, Samuel …
janinkaz píše:My řikáme Sebastianovi taky Sebiku Sebčo Sebi Sebánku
Tady ve vsi jednoho máme, Krýša, KryštůfekJméno hezký
Já třeba malýmu říkám Sebí/i, Sebčo nebo normálně Sebastiánku (hodně lidí se mě ptá, jam mu říkám, odpovídám, že tak jak se jmenuje), nijak víc to nezdrobňuju
Martina T píše:
Prave, chci vybrat nejake jmeno, co nebudou komolit ani Svycari ani Cesi.
Pak mě napadá Daniel
Nevím jestli chcete vyloženě cizí jméno,nebo i takové,co má český tvar ![]()
Jinak ze známých co mám je to třeba:
Šel by i Erik, Patrik.
manca 1 píše:janinkaz píše:
Damian, Sebastian (Vettel, závodník myslím F1), Eliáš, Samuel …Sebastiana mám já a holčičku Jennifer, ale jak pojmenuju třetí děcko? Poradte prosím
Manco a ty jsi raději pro zahraniční jména?
Kluk: Robin, Vincent, Jáchym.. ![]()
Holka: Tiana, Fabiene, Anica, Evelyn, Adeline, Kira, Karin, Erin (tu máme my
), Jasmina
Macinko, nemusi to byt za kazdou cenu cizi jmeno, hlavne aby ho umeli vyslovit jak Svycari, tak Cesi, mozna muze byt italske, kdyz pritel je Ital. Ale na tech se prave nejak nemuzeme shodnout, co se libi mne, se nelibi jemu a naopak. Jinak Denise jsem take navrhovala, no a neprosel.
A doma mam uz Robina a Adama.
Italské jedině Marco,jinak nic moc ![]()
Bruno, Frederik, William
, Noel, Oskar, Damian, Adrian, Benedikt,Leo, Lucas, Martin,Max, Oliver, Viktor, Benjamin, Gabriel, Christian…jaj to je jmen.Promin, ale tak tyhle by se mi i líbily,tak třeba se k nim taky někdo vyjádří ![]()
Jo a holka Viola (pro ostatní)
Macinko, z techto jmen, co jsi napsala, byl prvni na seznamu Max, zamitnuto, pak Leon, to vubec neprichazi v uvahu, pritom je to pekne jmeno. Jestli se nedohodneme, tak to stejne rozhodnu ja a bude to
.
Lubenko, Tiziano fakt neni spatne jmeno, jednoho tu znam. Zkusim o tom popremyslet.
My měli favorita adriana, ale začal se mi líbit i Valdemar malej bude Valdik a velkej pak Valda
My jsme dali Marka po tatínkovi a pokud bude další, tak Adam nebo Petr.