Vyberte jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.7.11 13:18

Ahojky

Máme stejný problém.Máme syna Alexe.A čekáme v prosinci druhého chlapečka.Líbí se nám Denisa a Nicolas.Ale zdají se mi … zvláštní ráda bych si vyslechla pár názorů.Děkuji pěkný den Denda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.7.11 13:42

Mě se líbí jmého Tomáš (Thomas pro cizince :mrgreen: ): Ale už máme tři holky…takže o Tomáška se nebudem pokoušet. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.7.11 04:54

Nam se v breznu narodil Bernard Jack Blazek, v prijmeni uz nema hacek nad z, od prosince zijeme v USA. Dcera se jmenuje Matilda.
Miluju jmena svych deti. Sedi jim perfektne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vreunka
13.7.11 21:14

Felix, Maiky, Tobias, Teodor,

• Citovat
  • Upravit
316
13.7.11 23:03

Taky z diskusí o jménech máte pocit, že až ti naši kulíšci půjdou do školky, tak tam bude pět Matyášů, čtyři Šimonové, dva Nicolasové, tři Brunové a největší raritou bude jejich kamarád, který se bude jmenovat Petr? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
14.7.11 18:48

:mrgreen: nedávno známí dali jméno Kosma :?: Ale už jsme si zvykli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.7.11 18:52
Girly píše:
Taky z diskusí o jménech máte pocit, že až ti naši kulíšci půjdou do školky, tak tam bude pět Matyášů, čtyři Šimonové, dva Nicolasové, tři Brunové a největší raritou bude jejich kamarád, který se bude jmenovat Petr? :lol: :lol:

Tak to je přesný!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruschka27
30.8.11 12:12

Kryštof

Mě se taky strašně líbí Kryštof :palec: a dá se mu říkat Kryštůfek jako miminku a Tofi jako velkému klukovy…my budem asi dávat ale Kristofer, tomu se dá říkat Kris nebo zase Tofi.

• Citovat
  • Upravit
Natali24
20.9.11 08:43

Já bych taky prosila !

Nás čekají dvojčata..pro holčičky máme,ale pro kluky jen jedno..Alex Pohlod! Děkuji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Edika-Boris
22.9.11 11:39

Kryštof

Manžel má syna Kryštofa a zdrobnělina se dá najít. Třeba Krýša,Kryštůfek,Krýšek..pravda,moc jich není. Třeba i Tofi :wink:

• Citovat
  • Upravit
Edicka
22.9.11 12:00

Dobry den , chtela jsem se zeptat zdali mate jeste ten program a mohla mi ho poslat? :-)

• Citovat
  • Upravit
23.9.11 14:19

Bruno

Ahoj, prosím o váš názor na jméno pro kluka - Bruno.Manžel a starší syn si toto jméno vybrali, ale já váhám…připadá mi ještě hodně netradiční, aby s ním pak malý neměl v životě, mezi dětmi apod.problémy. Co myslíte, Znáte nějakého malého klučinu jméném Bruno? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.9.11 17:27

Já jak slyším Bruno, tak hned vidím toho velkýho chlupatýho psa, co dělá pevná hovínka z reklamy na pedigree. Někomu se to jméno možná líbí, ale chudák dítě. To je jméno spíš pro psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.9.11 13:44
makovicka123 píše:
Ahoj, prosím o váš názor na jméno pro kluka - Bruno.Manžel a starší syn si toto jméno vybrali, ale já váhám…připadá mi ještě hodně netradiční, aby s ním pak malý neměl v životě, mezi dětmi apod.problémy. Co myslíte, Znáte nějakého malého klučinu jméném Bruno? :-D :-D

Když slyším jméno Bruno, tak se mi vybaví nějaký herec z telenovely. Mám dojem, že snad z Divokého anděla (Milagros a Bruno?)… Mě osobně se moc nelíbí a nedokážu si představit jeho zdrobnělinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruschka27
25.9.11 10:59

Beruschka27

Znamená : Bruno je mužské křestní jméno staroněmeckéno původu - znamená v překladu „hnědý, snědý, opálený, brunet“. Jedná se o latinskou verzi germánského jména Brun. Ale záleží jen a jen na vás. Myslím že chlapeček se jménem Kosma bude mít těžší život než váš Bruno a zdrobnělinu si mužete také vytvořit podle sebe…třeba mu říkat Bruny. Proč ne. Jako malému chlapečkovi to bude trošku zvláštní, ale představte si svého syna ve 25 letech…urostlého muže jménem Bruno, příjde mi to vcelku sexy jméno pro muže.Kamarádka pracuje ve školce a mají tam třeba Diega, nebo Choseho…no uznejte sama, Bruno je naprosto normální jméno. A co se týče psích jmen, mám pudlici jménem Kačenka (už to jméno měla) a sestra je Kateřina…zvykli jsme si všichni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence