Vycházky během rizikového těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56304
7.2.19 19:58
@mroe píše:
Ono taky zalezi, jak to bylo. Jestli s tim pred gynekologem vyrukovala sama a dr. ji jen chtela vyhovet, nebo se ji na praci konkretne ptala doktorka (pochybuju, nemelo by ji to vubec zajimat).

mne se vždycky ptali, co dělám za práci, už na první prohlídce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
7.2.19 20:08
@Moise píše:
mne se vždycky ptali, co dělám za práci, už na první prohlídce :think:

A proc? Gynekolog ma posuzovat zdravotni stav, ne vhodnost zamestnani pro tehotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
7.2.19 20:12
@mroe píše:
A proc? Gynekolog ma posuzovat zdravotni stav, ne vhodnost zamestnani pro tehotnou.

co proč? já nevím, neptala jsem se ho, proč to potřebuje vědět :lol: :mrgreen:

Já neměla problém mu odpovědět :nevim: :nevim:
Pokud máš třeba nějaké drobnější problémy, tak je to zcela zásadní věc - jinak je snese ženská v kanceláři a jinak ženská s fyzickou zátěží. Takže se může vyjádřit, dát doporučení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
7.2.19 20:14
@mroe píše:

taky se me v 1.trimestru ptala kde pracuji, po me odpovedi… aaha, takze neschopenku ptrebovat nebudete :nevim: proste se ptaji no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
7.2.19 20:17
@Anonymní píše:
Nechapu proc do ni ryjete. Je to kazdeho vec. Kdyz chce byt doma at je . .. :palec:

Ano, at si vezme neplacene volno a muze byt doma jak dlouho chce… Ale nevidim duvod proc bych to jeji chteni mela platit ze svych odvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.2.19 20:21
@j.a.n.i1 píše:
Ano, at si vezme neplacene volno a muze byt doma jak dlouho chce… Ale nevidim duvod proc bych to jeji chteni mela platit ze svych odvodu.

No přesně ,se pak nedivím že je tolik lidí na pracáku bo jim se asi chce ,tak co by nebyli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
7.2.19 20:29

@j.a.n.i1 @Ennny
Mě tohle štve i kvůli tomu že já opravdu měla rizikové těhotenství a kvůli tomu, že se to masové zneužívá, tak mi furt chodily kontroly, neomezené vycházky už jsou taky pasé (já třeba dost zvracela, takže se mi stalo že v době vycházek mi bylo zle a když se mi udělalo líp, už jsem nikam nemohla).

A nechápu proč to ty ženský dělají. Krom toho že neoprávněně čerpají dávky (za pomoci MUDr samozřejmě) se také šidí o peníze (mohly by buď dělat vhodnou práci nebo být doma za plný plat) a ještě jsou omezené vychazkami… Jsou prostě samy proti sobě.

Já byla na rizikovým cely těhotenství a dobrovolně bych to teda nepodstoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
7.2.19 20:30
@Ennny píše:
No přesně ,se pak nedivím že je tolik lidí na pracáku bo jim se asi chce ,tak co by nebyli :zed:

Chce se jim být na pracaku a k tomu makat načerno  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.2.19 21:05

@Lara Farseer mě to štve že stejného důvodu , protože kdyby někdo věděl co je to rizikové těhotenství tak ho ani nenapadne brblat že je 6 hodin málo ,já byla ráda za půl hodinu a už to je moc jinak tvrdnutí břicha krvácení a hrozící potrat ti je rizikové těhotenství pak by jim bylo nějakých 6 hodin jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15543
7.2.19 21:08
@Virgina123 píše:
Ahoj holky. Nevíte, existují ještě neomezené vycházky na rizikovém těhotenství? Mám je dané na 6 hodin, ale nevím, zde ještě může lékař napsat neomezené. Děkuji :)

Nejsou neomezené. A neměla bys je mít vůbec!
Pokud jsi na rizikovce, máš ležet. Ne se někde courat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
7.2.19 21:54

@Šmoulice
Já třeba měla doporučené pomalé procházky na čerstvém vzduchu… Ale pravidelně jsem si vycházky prozvracela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.2.19 21:59

@Lara Farseer já jsem nesměla chodit vůbec krom WC a sprchy pro pití a k lékaři a stejně sem měla každých těch 14-20 dní zkrácený čípek a když jsem se jednou prošla po zahradě , manžel mě vezl do porodnice jde už jsem taky zůstala a porodila naštěstí mě procházka napadla až v 35+1 týdnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
7.2.19 22:09

@Ennny
No jasně, v takovým případě je to samozřejmé. Já měla jiné potíže a lehký pohyb po čerstvém vzduchu mi byl doporučen… Nějaké potíže jsem měla už z predtehotenstvi a pak se mi pridávaly další a další… Sbírala jsem diagnózy jak kartičky… Ale porod pak docela ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.2.19 22:15

Nechápu co tak řešíte, jestli jde těhule dobrovolně na neschopenku nebo ne. Prostě pokud se necítí dobře a nezvládá být v práci, tak je snad jenom a pouze její problém, že bude doma, omezená vycházkama a s málo penězama. Každá ženská prožívá těhotenství jinak… A to že má někdo kancelářskou práci není v těhotenství taky žádná výhra - sedět osm hodin za stolem, mačkat si břicho… Někdo to prostě nedá :(
A mimochodem mě spíš vadí, že se platí zdravý nemakačenka na pracáku nebo tmavý „invalidní důchodci“, než těch pár těhulí na neschopence, který ale ve většině případů předtím pracovaly a tudíž si taky platily zdrav. a soc. tak o co jde?
Nebuďte k druhým tak nenávistný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
8.2.19 07:12
@lorelai947 píše:
Nechápu co tak řešíte, jestli jde těhule dobrovolně na neschopenku nebo ne. Prostě pokud se necítí dobře a nezvládá být v práci, tak je snad jenom a pouze její problém, že bude doma, omezená vycházkama a s málo penězama. Každá ženská prožívá těhotenství jinak… A to že má někdo kancelářskou práci není v těhotenství taky žádná výhra - sedět osm hodin za stolem, mačkat si břicho… Někdo to prostě nedá :(
A mimochodem mě spíš vadí, že se platí zdravý nemakačenka na pracáku nebo tmavý „invalidní důchodci“, než těch pár těhulí na neschopence, který ale ve většině případů předtím pracovaly a tudíž si taky platily zdrav. a soc. tak o co jde?
Nebuďte k druhým tak nenávistný :kytka:

Promin, ale jestli ma nekdo problem v tehotenstvi sedet v praci, co bude delat, az bude mit to dite? Ano, nekterym tehotnym neni dobre, ale ty, kterym je, opravdu nemusi sedet doma a jeste nadavat, ze maji malo hodin vychazek… to uz je trochu moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí