Vychcaná sestra

40
5.8.21 23:01

Vychcaná sestra

Taaaaak ahoj skupino :)
Jdu si sem pro radu, jsem jaksi na vážkách a přemýšlím co dál.
Mám mladší sestru, nikdy jsem s ní neměla dobrý vztah, je zákeřná, zlá a falešná. K tématu. Je to cca 3 měsíce, co jsem se dozvěděla, že okrádá, nestará se o děti a tak dál. Má dvě děti holku a kluka, holčičky se teď nedávno vzdala, odvezla ji k rodičům přítele s tím, ať si ji strčí do p… 😡 Tudíž si nechala jen syna, který ji zatím v tom co dělá nepřekáží.. Další věc je ta, že vědomě namotává každého chlapa, tahá z nich peníze, okrádá je, využívá a když ji prokouknou, vyhrožuje ciganama a ukrajincema. Jsem v kontaktu se dvouma, kteří ale bohužel nemají jaksi důkazy o tom že je okradla, první asi 300 000 a druhý 80 000.. Na každém bytě kde bydlela dluží velkou sumu peněz. Prosím poraďte jak na tu bestii. Jak toto nám zastavit? Dostala ode mě po hubě, ale bohužel to bylo asi málo. Jak ji dostat tam kam patří? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
5.8.21 23:05

Tak tobě neudělala nic, odložit dítě k prarodičum trestne neni, tak jedině, že by to řešili ti muži, co jim dluží… Ale to vidím spíše na civilní spor než na trestní řízení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.21 23:07
@Gaabi91 píše:
Mám mladší sestru, nikdy jsem s ní neměla dobrý vztah, je zákeřná, zlá a falešná. K tématu. Je to cca 3 měsíce, co jsem se dozvěděla, že okrádá, nestará se o děti a tak dál. Má dvě děti holku a kluka, holčičky se teď nedávno vzdala, odvezla ji k rodičům přítele s tím, ať si ji strčí do p… 😡 Tudíž si nechala jen syna, který ji zatím v tom co dělá nepřekáží.. Další věc je ta, že vědomě namotává každého chlapa, tahá z nich peníze, okrádá je, využívá a když ji prokouknou, vyhrožuje ciganama a ukrajincema. Jsem v kontaktu se dvouma, kteří ale bohužel nemají jaksi důkazy o tom že je okradla, první asi 300 000 a druhý 80 000.. Na každém bytě kde bydlela dluží velkou sumu peněz. Prosím poraďte jak na tu bestii. Jak toto nám zastavit? Dostala ode mě po hubě, ale bohužel to bylo asi málo. Jak ji dostat tam kam patří? :think:

Už se na ni vaří voda. Za to, že není schopná se postarat o vlastní děti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
5.8.21 23:08

Neuděláš s tím vůbec nic. Ji nezastavíš.
Je plnoletá, může si dělat co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.8.21 23:08

@Beckyttine5 Tak mně už taky něco udělala, ale to je fuk. Jde mi o to, aby přestala s tím co dělá a jak se chová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
5.8.21 23:09

Podle mě jediným způsobem je mít důkazy k jejím činům (či nějaké pořídit) anebo holt žít s tím jaká je, a ignorovat ji, dokud se to nebude dotýkat tebe:) S nějakými lidmi člověk nic nenadela, oni si umí obstarat co chtějí za každou cenu. Muzes pak jen doufat, že karma je zdarma a postará se o ni sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
5.8.21 23:12
@Gaabi91 píše:
@Beckyttine5 Tak mně už taky něco udělala, ale to je fuk. Jde mi o to, aby přestala s tím co dělá a jak se chová

Přestaň chtít, aby se ostatní chtěli změnit, protože TY CHCEŠ!
Sestra s ničím nepřestane. Smiř se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.8.21 23:12

@Noelia_Z Důkazy, stačí těm pánům třeba konverzace, nebo screen konverzace? A co když se rozhou tam jít všichni na policii, dejme tomu 3 muži a Ti kterým dluží na nájmu. To už se přece řešit musí ne? Do toho doma pěstuje trávu, hulí v bytě, chlastá, muži se tam střídají jak na běžícím pásu… Tohle jentak nechat nemůžu, je mi z ní na blití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.8.21 23:13

@FraDeu s tím se bohužel nesmířím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
5.8.21 23:17
@Gaabi91 píše:
@FraDeu s tím se bohužel nesmířím :think:

Nic jiného ti nezbývá. Ona neskočí, protože ty pískneš. Nikdo se kvůli tobě nezmění. Tak to chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
5.8.21 23:19
@Gaabi91 píše:
Mám mladší sestru, nikdy jsem s ní neměla dobrý vztah, je zákeřná, zlá a falešná. K tématu. Je to cca 3 měsíce, co jsem se dozvěděla, že okrádá, nestará se o děti a tak dál. Má dvě děti holku a kluka, holčičky se teď nedávno vzdala, odvezla ji k rodičům přítele s tím, ať si ji strčí do p… 😡 Tudíž si nechala jen syna, který ji zatím v tom co dělá nepřekáží.. Další věc je ta, že vědomě namotává každého chlapa, tahá z nich peníze, okrádá je, využívá a když ji prokouknou, vyhrožuje ciganama a ukrajincema. Jsem v kontaktu se dvouma, kteří ale bohužel nemají jaksi důkazy o tom že je okradla, první asi 300 000 a druhý 80 000.. Na každém bytě kde bydlela dluží velkou sumu peněz. Prosím poraďte jak na tu bestii. Jak toto nám zastavit? Dostala ode mě po hubě, ale bohužel to bylo asi málo. Jak ji dostat tam kam patří? :think:

A proc to jako řešíš ty? Nějak nechápu, co si tím dokazujes? Jako promiň, můj brácha dělal taky kraviny a po hubě jsem mu nedávala. Myslím, že by si ty zasloužila, že se ser*s z prominutím do čeho nemáš ;-). Je dospělá? Je. Následky si musí nést sama a ty si přestaň hrát na hrdinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
5.8.21 23:21

Víš co udělej? Přestaň ji řešit, je dospělá je to její boj. Jediný co tak by mě bylo líto těch děti a snažila bych se jim nějak pomoc. Za ni nemáš absolutně žádnou zodpovědnost, ani žádnou páku na to aby se chovala dle obrazu tvého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.8.21 23:24

@EvieK To vážně? Přečti si to prosím ještě jednou. Vážně mám přehlížet to jak ohrožuje své děti, vážně mám přehlížet to že děti nemají co jíst. Na hrdinku si tu nikdo nehraje, kdyby jsi znala celý příběh, budeš mluvit jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.8.21 23:26

@JancaS84 Ale jak těm dětem mám pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
5.8.21 23:27
@Gaabi91 píše: