Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechápu jak někdo může soudit podle toho kdo jakou založil diskuzi. Někdy je to sice trolling a psychobaby, ale tu předešlou diskuzi od zakladatelky jsem si přečetla a teda chudák měla hrozné dětství, matka ji fyzicky a psychicky týrala a otec je zřejmě sexuální deviant.
A to že chtěla navázat vztah s matkou i když se k ní chovala otřesně je v tomto případě běžný jev. Ségra pracuje jako sociální pracovnice v diagnosťáku a to byste se divily kolik týraných a zneužívaných dětí se chce stejně vrátit domů k tyranům. A vy napíšete, že vám u zakladatelky stačily její předešlé diskuze?
OMFG!
Zakladatelko, pokud chceš dětem pomoci, nahlaš sestru na OSPOD.
S bývalými své sestry nic neřeš, protože to stejně nevyřešíš, jen budeš mít hlavu jak pátrací balón. To by měli řešit oni trestním oznámením na tvou sestru u Policie ČR, ne chodit za tebou. Ta sama pak vyhodnotí jaký je to přečin a pošle to dál. Pokud mají konverzace a třeba výpisy z účtu o provedených platbách i to se počítá.
Hlavně se od sestry distancuj a až si zase přijde někdo stěžovat, ty nemáš povinnost toto řešit. Jediné co bych se snažila řešit jsou ty děti.
Sestra je dospělá a pokud ona sama nebude chtít, zůstane stejná. Odstřihni se od ní.
Ty děcka nevyřešíš, ale OSPOD. Otec o ně zájem nemá? Se sestrou utni veškerý kontakt a když ti někdo o ní něco řekne, tak mu řekni, že tě to nezajímá, jednoduchá věc
. Ty nejsi povinná za ni řešit půjčky a milence
!
@Gaabi91 píše:
Ale já nikoho nenahanela, jeden je známý od přítele tatky. Proč jste si to vyložili jinak? A děti řeším hlavně, protože ne každý si to co dělá nechá líbit a potom to odserou právě oni nejvíc… To že tu mám už jednu diskuzi ohledně mé rodiny, ze mě přece nedělá špatného člověka. Vždy se každýmu snažím nějak pomoct, ale toto mě štve a tady vidím, že pak každý kouká na to, jakou má ten člověk rodinu a taky ho hned odsoudí
Děláš si srandu? Sama si napsala, že si v kontaktu s nimi, takže ja jsem si nic blbě nevylozila, ty si akorát dostala sekec a teď couváš.
@EvieK píše:
Děláš si srandu? Sama si napsala, že si v kontaktu s nimi, takže ja jsem si nic blbě nevylozila, ty si akorát dostala sekec a teď couváš.
Počkej teď si ale děláš srandu Ty ne? To že jsem napsala, že jsem se dvouma v kontaktu, znamená že jsem je kontaktovala a nahanela?
Aha, ok
vylozila sis to jinak a já už Tě nebudu nadále přesvědčovat, buď věříš nebo ne. Napsala jsem jak to je a hotovo. Nikdo nikam necouva. Prosím jaký sekec jsem dostala?
Neobtěžuj se ale další odpovědí, měj se krásně ![]()
Jak už tu bylo napsáno, sestra je svéprávná, své problémy si musí vyřešit sama. A jestli jí dá někdo pár do úst, tak je to její vina. Lidem, kteří ji hledají bych řekla, že o ní nevím a příště, ať mě nekontaktují.
@Gaabi91 píše:
@EvieKPočkej teď si ale děláš srandu Ty ne? To že jsem napsala, že jsem se dvouma v kontaktu, znamená že jsem je kontaktovala a nahanela?Aha, ok
vylozila sis to jinak a já už Tě nebudu nadále přesvědčovat, buď věříš nebo ne. Napsala jsem jak to je a hotovo. Nikdo nikam necouva. Prosím jaký sekec jsem dostala?
![]()
![]()
Neobtěžuj se ale další odpovědí, měj se krásně
Jasný, oni ti jen tak sami od sebe píšou a zrovna oba dva
. Vlastně ty nic nemusíš, tobě ty informace skáčou do klína. Přiznej si už tu chybu
.
@EvieK nemusím a už vůbec Ti něco dal vysvětlovat
Vidím že je to zbytečné, tudíž nehodlám s Tebou nadále plýtvat svým časem
Měj se krásně ![]()
@EvieK píše:
Jasný, oni ti jen tak sami od sebe píšou a zrovna oba dva. Vlastně ty nic nemusíš, tobě ty informace skáčou do klína. Přiznej si už tu chybu
.
nemusím a už vůbec Ti něco dal vysvětlovat
Vidím že je to zbytečné, tudíž nehodlám s Tebou nadále plýtvat svým časem
Měj se krásně ![]()
@holka_z_hor píše:
Když tě tak se.re tak ji zabij a máš to
Jsi v pořádku? ![]()
Ty muzes nahlasit na ospod a ti chlapi zas na policii, co jineho bys chtela?
To zní dost smutne.
Rozmluva a pokec se segrou nepřipadá v úvahu?
@Gaabi91 píše:
nemusím a už vůbec Ti něco dal vysvětlovatVidím že je to zbytečné, tudíž nehodlám s Tebou nadále plýtvat svým časem
Měj se krásně
Hele to ani nemusíš, nebyla si schopna totiž vysvětlit vůbec nic. Staráš se o chlapy, kde tvá ségra dluží, jak by si jí dostala, ale to podstatné ti uniká
. Na to není co říct.
@Gaabi91 píše:Říká ti něco ironie? Se zamysli než nad nějakým komentářem začneš blít
Jsi v pořádku?
@EvieK píše:
Hele to ani nemusíš, nebyla si schopna totiž vysvětlit vůbec nic. Staráš se o chlapy, kde tvá ségra dluží, jak by si jí dostala, ale to podstatné ti uniká. Na to není co říct.