Vychcaná sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
8.8.21 11:24
@holka_z_hor píše: Říká ti něco ironie? Se zamysli než nad nějakým komentářem začneš blít :palec:

Je ironie a ironie, ale tu Tvoji nechápu :pocitac: Psát někomu ze srandy, že ho mám zabít? :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
8.8.21 11:31
@Gaabi91 píše:
Je ironie a ironie, ale tu Tvoji nechápu :pocitac: Psát někomu ze srandy, že ho mám zabít? :think: :zed:

To neřeš.

• Citovat
  • Upravit
3032
8.8.21 11:32
@Gaabi91 píše: :lol: :lol: No když myslíš :lol: Já jsem vlastně zapomněla, že všechno o tomto problému víš. :mavam:

Nevím no, o dětech v tvém úvodním příspěvku, padly snad dvě věty. Dál si řešila jak je falešná, komu dluží, nedluží. Tak.. upřímně to komu dluží, bych řešila jako poslední i to, že je falešná bla bla. Prioritou by me pro mě byli děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.8.21 11:37
@EvieK píše:
Nevím no, o dětech v tvém úvodním příspěvku, padly snad dvě věty. Dál si řešila jak je falešná, komu dluží, nedluží. Tak.. upřímně to komu dluží, bych řešila jako poslední i to, že je falešná bla bla. Prioritou by me pro mě byli děti.

Napsala jsem to všechno dohromady a pak se rozepsala. Já jen nechápu, proč si to každý přebere tak, jak se mu to hodí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.8.21 11:49

Nemůžeš změnit jiného člověka, to prostě nejde. Na tvém místě bych řešila děti, pokud je zanedbává, přes OSPOD. A to je vše. Dlužné peníze ať si z ní vymůžou ti, kterým dluží. A pokud by měl kdokoli potřebu mluvit se mnou o sestře, utnula bych ho hned, slušně, že o ní nechci nic slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.8.21 07:37

@Gaabi91 ahoj zakladatelko, tak jak to nakonec dopadlo se sestrou? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.8.21 20:51
@miss_teeque píše:
@Gaabi91 ahoj zakladatelko, tak jak to nakonec dopadlo se sestrou? Díky

Ahoj, nakonec se odstěhovala do jiného města, já podala oznámení na OSPOD a víc neřeším. Jsem furt v práci, takže na to není ani čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová