Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gaabi91 píše:
@EvieK To vážně? Přečti si to prosím ještě jednou. Vážně mám přehlížet to jak ohrožuje své děti, vážně mám přehlížet to že děti nemají co jíst. Na hrdinku si tu nikdo nehraje, kdyby jsi znala celý příběh, budeš mluvit jinak…
No tak si hraj na agenta spravedlnosti, co ti mám na to říct jako? Četla jsem to celé, pořád ti opakuji, je dospělá aby si ji vychovávala? Ne. Ty se postarej aby se o to starali příslušné orgány, vůbec nechápu, co nahanis její bývalé? Jakože cože? Ty se chceš starat o děti a řešíš kolik kde ona dluží? To co ma s dětmi společného?! Že ona namotává chlapy, jako vážně?
Kdyby si napsala, že řešíš jen děti, souhlasím s tebou.. ale ten zbytek.
@EvieK Nikoho nikdo nenahání. Dobře, tak když jsi tak chytrá, co mi řekneš na to, že bere drogy, chlastá, na děti je zlá atd? Vážně mám každý den poslouchat lidi co za mnou chodí s tím, že sestra udělala toto a tamto? Vážně mám toto vše přehlížet? Ne!
@FraDeu Já vím, že se nezačne chovat tak jak já bych chtěla. Ale tohle mi prostě nejde přes srdce… Okradla i naši sestru na její svatbě, já tohle prostě nikdy nepochopím a hlavně nechápu, jak můžou mít ty největší svině takové štěstí.
@Gaabi91 píše:
@FraDeu Já vím, že se nezačne chovat tak jak já bych chtěla. Ale tohle mi prostě nejde přes srdce… Okradla i naši sestru na její svatbě, já tohle prostě nikdy nepochopím a hlavně nechápu, jak můžou mít ty největší svině takové štěstí.
jaké štěstí? že jí nejspíš někdo někdy rozbije hubu nebo něco horšího? Kdo čím zachází tím také schází. Jediné, co by mě zajímalo, by byl synovec, co s ní musí žít, jinak bych se na ni vys.
@PaníBovaryová Dobrá, ať mi ho dá do péče a dělá si co chce, pokud neohrožuje děti, tak tedy budiž. Nechtěla jsem to psát, ale jeden člověk, kterého ani já neznám, za mnou přišel s tím, že má šílené myšlenky a chce ji něco udělat. Ale… Má tam prostě dvouleté dítě
@Gaabi91 Ty jsi naštvaná a jí je to úplně jedno. Lidi, kteří za tebou chodí…, kde to žiješ? Vnímám, že ti chování sestry hodně vadí. Rady ohledně děti jsi dostala, do péče toho malého pravděpodobně nedostaneš. Takže vyřeš ty lidi co za tebou chodí. Prostě je mi líto, nic s tím nezmůžu-zkousela jsem to, nashledanou. Nezlobte se, je to sice má sestra, ale žije si dle svého, nashledanou. Ne, neříkejte mi co sestra dělá, je dospěla, nashledanou. Neobtěžuje mě, nashledanou. Atd… Jako, proč se vybavuješ? Ovlivnit to nemůžeš. Zblaznis se z toho. Nemáš co na práci? Kde bereš čas řešit sestru a její průšvihy? Vždyť jí to stejně jednou dožene. Stojíš o to být v tom nějak zamotaná? Nevím co jste za sociální bublinu, nicméně tím, že sestru pleskneš po hubě nic nevyřešíš. Je to spíš k smíchu a to bez urážky.
@Trojlístek nene mám práci a jsem šťastná, ale toto už mě nebaví. Po hubě by nedostala, kdyby mě nenapadla jako první, ale to je jedno. K smíchu jsou tyto chytré komentáře
@Gaabi91 píše:
@Trojlístek nene mám práci a jsem šťastná, ale toto už mě nebaví. Po hubě by nedostala, kdyby mě nenapadla jako první, ale to je jedno. K smíchu jsou tyto chytré komentáře
Které chytré komentáře myslíš? Jakože jsi dostala rady a je ti to málo?
Tady za chování tvé sestry nemůžeme, takže se uklidni, to ti pomůže úplně nejvíc. Máš plnou mysl zloby, což je pochopitelné. Nicméně naprosto zbytečné, když se nad tím jen trochu zamyslíš. Mlácení se v rodině a vyřizování účtu na veřejnosti je zakořeněná kultura u Cikánů a není to nic pěkného. Stejně tak takové slovní ataky na okolí, které nejdřív zadas o pomoc a jaksi ti způsob není po chuti, tak vyjíždíš. Pro tebe asi málo agrese. Jinak si to neumím vysvětlit.
Já tady vidím 3 roviny :
1. Dluží peníze různým chlapíkum - neřešila bych, to je jejich problém.
2. Nevede řádný život - pije, je promiskuitni, dělá dluhy - její věc, neřešila bych.
3. Nestará se dobře o děti - tohle bych řešila, holčička už se má zřejmě lépe, řešila bych tedy chlapce přes OSPOD, ideálně, aby šel taky k prarodičum za svou sestrou.
@Trojlístek ano mysl plnou zloby mám a mám k tomu důvod. Vyjíždím? Kde jsem prosím vyjela? Jen jsem prosila o radu, nic víc nic min. A přirovnávat mě k ciganum? Děkuji pěkně
Příště si to od ní nech líbit a ještě ji za to pochválím
A je nestydím se za to, že dostala po hubě, není první, ta před tím dostala za to, že vyhrožovala mému synovi ![]()
Vyhledej odbornou pomoc. Tebou založena témata svědčí o psychickém problému.
Jedině se spojit s otcem těch dětí nebo jestli má každé dítě svého, ať jde na OSPOD. Sehnat důkazy. Ať jde kluk k otci. O holčičku je postaráno. Když je u prarodičů.
Jako vy ste tu některé dobré. Na jednu stranu v jiné diskuzi kdy baba řeší, že mají doma furt malou sestru jejího manžela, tak většina si odplivla před tím, že si ji zakladatelka nechce vzít nafurt domů a že holčičce nepomůže. A teď tady zas teta, se zajímá o svého synovce a netěř a většina píše at se na to vys.ere. Fakt kocourkov tady tvl ![]()
@kruel píše:
Jako vy ste tu některé dobré. Na jednu stranu v jiné diskuzi kdy baba řeší, že mají doma furt malou sestru jejího manžela, tak většina si odplivla před tím, že si ji zakladatelka nechce vzít nafurt domů a že holčičce nepomůže. A teď tady zas teta, se zajímá o svého synovce a netěř a většina píše at se na to vys.ere. Fakt kocourkov tady tvl
At se vykašle na sestru a pořeší děti. To je jediné co může. Pokud není postaráno o děti nahlásit na odspodu a spolupracovat s odspodem. Tim může dosáhnout i svěření dětí do své péče. Chování sestry vyřešit nemůže. A pokud někomu něco ukradla řešit to musí ten dotyčný s policií.