Výdělek čtením reklamních mailů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výdělek čtením reklamních mailů?
Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s přivýdělkem čtením reklamních mailů, hodně mi chodí nabídky na tento přivýdělek, ale nevím jestli tomu věřit, jestli se tím dá něco vydělat
poraďte, nebo piště zkušenosti, teď mi třeba přišla nabídka od firmy Máš mail. Píší odměna za přečtení jednoho mailu 10kč.
Díky za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@TynaCut píše:
Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s přivýdělkem čtením reklamních mailů, hodně mi chodí nabídky na tento přivýdělek, ale nevím jestli tomu věřit, jestli se tím dá něco vydělatporaďte, nebo piště zkušenosti, teď mi třeba přišla nabídka od firmy Máš mail. Píší odměna za přečtení jednoho mailu 10kč.
Díky za rady
Opravdu věříš tomu, že ti za přečtení mailu někdo zaplatí 10 kč??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív to fungovalo.ted ti jen zamoří schránku a peníze nepošlou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky klikala na mejly. A bud mi po čase peníze šli dolů, nebo se tam nenačetlo nic ikdyž jsem klikla ![]()
- Citovat
- Upravit
Je to k ničemu, chvíli se tam peníze přičítají a pak bud přestanou nebo přestanou chodit meily a nakonec stejně nic nevyplatí…zbytečná ztráta času…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyme přesně tak, já se registrovala do mejl cosik už nevím. Penízky se mi tam stále přičítali a pak mi přestali chodit mejly a když už nějaký přišel, tak se nic nepřičetlo. A měla jsem tam kolem 30 kč
a to jsem klikala snad i 10 krát denně. A zase mi začli chodit na mejl, tak jsem se jen tak podívala kolik tam mám a 2,50
kde ty peníze asi zmizli? ![]()
- Citovat
- Upravit
@TynaCut Před časem jsem zkusila ermail, slibovali 3Kč za mail a 20 za dotazník. Dotazník nepřišel ani jeden, za mail se připisovala koruna, pak 50h, pak už jenom 10h, takže za mě nedoporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky holky tak to jsem si přesně myslela, že tak to je, jen jsem chtěla vědět jestli má někdo osobní zkušenost, tak díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kuba
Ja klikam taky ten máš mail a už tam mam 700kc a píše mito že mi zbíva 700kc ale moc tomu nevěřím ale kdo ví emaily mi tam normálně chodí pořád ale odklikam je až tam mam vždycky tak 100emailu najednou je to lepší než u toho sedět každý den…:-)
![]()
- Citovat
- Upravit
Taky mě klikání už odradilo. Slibovaná částka žádná jen je to email za 1,– Kč nebo 0,50 Kč. Vzdala jsem to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 samozřejmě že to zní jako fraška! jenže nouze je nouze a bohužel to zkusím taky, za pár měsícu budu mít rodičák jen 3500,– měs. s toho se vyžít nedá
mi nezbyde ani na školku abych mohla do normální práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Já mám zumail a ten je docela dobrej. Mailů chodí docela dost a jsou tam i různé soutěže a tak. S vyplácením nevím…mám tam kolem 800 a vyplácí od 1000 nebo od 1500..to teď přesně nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bych se asi hádala. Jedu v ermailu i v zumailu. V obojím jsem přešla na 2 level-slibovali 150 Kč za přechod s tím, že výplata bude od 2 000 Kč.
Ermail-registrována 14.7 2011, na účtu 1465,45 Kč. Klikám tedy 3 roky a pokud bych vydržela u 1 levelu, dnes bych dostala /snad/ tu tisícovku. Za lidi registrované přes můj účet můžu získat provizi nějakou…
Zumail-11.06 2012 registrace, dnes na účtě 1045,50. bez 150 Kč prémie bych nebyla za dva roky ani na tisícovce. Za 60 lidí zaregistrovaných přes můj účet můžu dostat 420 Kč.
Takže si ještě pár měsíců počkám, jestli do té doby nenastane nějaká změna a nepřijdu o ty naklikané koruny.
Takže @andulinkaaa tvoje věta
Zdravím. Já za sebe mohu říct, že čtení reklamních e-mailů na máš mail funguje jak slibují. Pokud by jste měli zájem, pošlu Vám odkaz na registraci.
není nic víc, než nalákat lidi přes svůj účet, aby Tobě přibyli peníze. Ono to totiž není nic skvělého, co se výdělku týče a myslím, že to víme obě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andulinkaaa píše:
Zdravím. Já za sebe mohu říct, že čtení reklamních e-mailů na máš mail funguje jak slibují. Pokud by jste měli zájem, pošlu Vám odkaz na registraci.
aha, tak vidím že lákáš nové ovečky za které pak budeš mít penízky tady ![]()
já bych do toho nešla, naslibují hory doly a pak dostaneš pár meilů po 50 haléřích. A abych potom někoho lanařila nebo tím otravovala, abych z toho sama měla prachy, na to nemám žaludek
a to nemluvím o tom, jaký bordel si můžeš natahat do počítače, když klikneš na kde co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit