Vydrží dítě 8 hodin v letadle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27767
30.7.15 13:47

Jak jste všechny přišli na to, že pojede s miminkem?? Napsala dítě, třeba myslela 7 letý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.7.15 13:50
@Mamina70 píše:
Ahoj spolubojovnice! :) Docela by mě zajímali Vaše zkušenosti s dítětem v letadle. Ráda bych se vydala do Vietnamu a váhám zda vzít miminko s sebou. https://www.chinatours.cz/…nna-exotika/ s dítětem - jedná se o klasickou poznávačku a vím že tam už by to problém nebyl…
Díky za rady
@ka2ka píše:
Jak jste všechny přišli na to, že pojede s miminkem?? Napsala dítě, třeba myslela 7 letý :nevim:

Ráda bych se vydala do Vietnamu a váhám zda vzít miminko s sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
30.7.15 13:51

@meduzza aha tak to se omlouvám já se zasekla u první věty kde použila slovo dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.15 13:51
@ka2ka píše:
Jak jste všechny přišli na to, že pojede s miminkem?? Napsala dítě, třeba myslela 7 letý :nevim:

Jasně tam píše o miminku ;) precti si to znova

• Citovat
  • Upravit
13119
30.7.15 13:54
@ka2ka píše:

stačí pozorně číst 1. příspěvek: „…váhám zda vzít miminko s sebou…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
30.7.15 13:55

@ynax jo už jsem psala, že jsem se zasekla u první věty, kde psala dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
30.7.15 14:06

Ne, nevydrzi :nevim: a nevydrzi ti ani nasledne 3 letak,4 letak atd :mrgreen: Asi tak letela jsem s malym kdyz mel 18m- let trval 1,5 hodky. pohoda maly to prospal. Zpatkyn zu byl vzhuru, ale v pohode. Zato si pamatuju jak o 3 sedadla dale rvalo mimino a prorvalo to celou cestu. velmi otravne ;) poslouchat rev 8 hodin? no zvazila bych padak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.7.15 14:09
@svycarka píše:
Ne, nevydrzi :nevim: a nevydrzi ti ani nasledne 3 letak,4 letak atd :mrgreen: Asi tak letela jsem s malym kdyz mel 18m- let trval 1,5 hodky. pohoda maly to prospal. Zpatkyn zu byl vzhuru, ale v pohode. Zato si pamatuju jak o 3 sedadla dale rvalo mimino a prorvalo to celou cestu. velmi otravne ;) poslouchat rev 8 hodin? no zvazila bych padak…
:palec: Já bych to po 8hodinách asi dala i bez něj :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21349
30.7.15 14:11

Sedadlo za přepážkou a poletuchy na něj pověsej postýlku, zvládne to líp než maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
30.7.15 14:12
@Ester13 píše: :palec: Já bych to po 8hodinách asi dala i bez něj :D
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
30.7.15 14:13

Neletěla bych ani s předškolákem, na poznávačku ani se školákem, ale to je jen čistě můj názor. Nás čeká dovolená s 19m, Něco přes 2h letu a už teď se děsím, doufám, že to prospí :lol: není uřvanej a dá se velmi odbře zabavit pohádkama, tak na to spoléhám. Max ty 3h a to je pro mne strop. Už i kvůli spolucestujícím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.15 14:19
@ka2ka píše:

je tam věta - váhám, zda vzít mimino sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.15 14:29
@KalamityJohn píše:
Sedadlo za přepážkou a poletuchy na něj pověsej postýlku, zvládne to líp než maminka.

Let asi zvládne líp než maminka, i když ani to není jistota (zažila jsem na cca 10 hodinovém letu několik hodin řvoucí mimino naštěstí celkem daleko ode mě). Ale poznávací zájezd těžko a pro ostatní účastníky to musí být „super“ zážitek.

• Citovat
  • Upravit
29577
30.7.15 14:36

Tak jestli by byl let na noc, tak by to asi neměl být problém.
Nedávno jsme letěli přes 2,5 hodiny, byly tam i dětátka, protože jsme letěli večer, tak všechny v podstatě do půl hodiny usnuly. Byl klid.
Ovšem na ruhou stranu Vietnam bych z mnoha jiných důvodů s miminem nebrala :think:

Příspěvek upraven 30.07.15 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.7.15 14:38
@ka2ka píše:

Vzdyt v textu v uvodu pise…s miminkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario