Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jak jste všechny přišli na to, že pojede s miminkem?? Napsala dítě, třeba myslela 7 letý ![]()
@Mamina70 píše:
Ahoj spolubojovnice!Docela by mě zajímali Vaše zkušenosti s dítětem v letadle. Ráda bych se vydala do Vietnamu a váhám zda vzít miminko s sebou. https://www.chinatours.cz/…nna-exotika/ s dítětem - jedná se o klasickou poznávačku a vím že tam už by to problém nebyl…
Díky za rady
@ka2ka píše:
Jak jste všechny přišli na to, že pojede s miminkem?? Napsala dítě, třeba myslela 7 letý
Ráda bych se vydala do Vietnamu a váhám zda vzít miminko s sebou ![]()
@meduzza aha tak to se omlouvám já se zasekla u první věty kde použila slovo dítě ![]()
@ka2ka píše:
Jak jste všechny přišli na to, že pojede s miminkem?? Napsala dítě, třeba myslela 7 letý
Jasně tam píše o miminku
precti si to znova
@ka2ka píše:
stačí pozorně číst 1. příspěvek: „…váhám zda vzít miminko s sebou…“
@ynax jo už jsem psala, že jsem se zasekla u první věty, kde psala dítě
Ne, nevydrzi
a nevydrzi ti ani nasledne 3 letak,4 letak atd
Asi tak letela jsem s malym kdyz mel 18m- let trval 1,5 hodky. pohoda maly to prospal. Zpatkyn zu byl vzhuru, ale v pohode. Zato si pamatuju jak o 3 sedadla dale rvalo mimino a prorvalo to celou cestu. velmi otravne
poslouchat rev 8 hodin? no zvazila bych padak…
@svycarka píše:
Ne, nevydrzia nevydrzi ti ani nasledne 3 letak,4 letak atd
Asi tak letela jsem s malym kdyz mel 18m- let trval 1,5 hodky. pohoda maly to prospal. Zpatkyn zu byl vzhuru, ale v pohode. Zato si pamatuju jak o 3 sedadla dale rvalo mimino a prorvalo to celou cestu. velmi otravne
poslouchat rev 8 hodin? no zvazila bych padak…
Sedadlo za přepážkou a poletuchy na něj pověsej postýlku, zvládne to líp než maminka.
Neletěla bych ani s předškolákem, na poznávačku ani se školákem, ale to je jen čistě můj názor. Nás čeká dovolená s 19m, Něco přes 2h letu a už teď se děsím, doufám, že to prospí
není uřvanej a dá se velmi odbře zabavit pohádkama, tak na to spoléhám. Max ty 3h a to je pro mne strop. Už i kvůli spolucestujícím.
@ka2ka píše:
je tam věta - váhám, zda vzít mimino sebou ![]()
@KalamityJohn píše:
Sedadlo za přepážkou a poletuchy na něj pověsej postýlku, zvládne to líp než maminka.
Let asi zvládne líp než maminka, i když ani to není jistota (zažila jsem na cca 10 hodinovém letu několik hodin řvoucí mimino naštěstí celkem daleko ode mě). Ale poznávací zájezd těžko a pro ostatní účastníky to musí být „super“ zážitek.
Tak jestli by byl let na noc, tak by to asi neměl být problém.
Nedávno jsme letěli přes 2,5 hodiny, byly tam i dětátka, protože jsme letěli večer, tak všechny v podstatě do půl hodiny usnuly. Byl klid.
Ovšem na ruhou stranu Vietnam bych z mnoha jiných důvodů s miminem nebrala ![]()
Příspěvek upraven 30.07.15 v 14:39
@ka2ka píše:
Vzdyt v textu v uvodu pise…s miminkem…