Menší a klidný kemp v Chorvatsku

7499
23.7.15 10:12

Menší a klidný kemp v Chorvatsku

Pročetla jsem hodně diskuzí o chorvatských kempech, ale zatím jsem nenašla přesně to, co hledám. Prosím tedy o radu přímo. Hledám kemp u moře, nejlépe jen stanový (máme vlastní stan) v Severní nebo Střední Dalmácii, kde je klid, žádné diskotéky, hospody, hudba, animační programy a jiné. Zároveň, aby se dalo stanovat ve stínu stromů. Máme tři malé děti, tak aby vstup do moře byl příjemný a pozvolný a pláž co nejméně zalidněná :) Asi chci moc, že? Ale třeba se najde někdo, kdo zrovna o takovém kempu ví. Pokud by byla k dispozici kuchyňka a třeba i pračka, bylo by to super. Děkuji za případné tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
23.7.15 11:51

Letos asi nikdo nebyl v chorvatsku :mrgreen: já včera taky pokládala dotaz jestli je na Krku mořné sehnat ubytování na místě, u místních domorodců cca do 30 eur za noc pro oba nikdo mi neodpověděl :lol: Jinak do kempů jsme nejezdili, ale několikrát jsme byli v Zaostrogu tam jsem viděla víc kempů navíc je tam neuvěřitelný klid hlavně v zadní části tam je též kemp a je pod stromama plážičky hezké menší kamínky a hlavně klid. Jinak všude jsou kempy záleží kam chcete jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
23.7.15 11:53

Tak na severu nevím, letos jsme tam chtěli jet poprvé, ale asi to vzdáme máme dost hork a já jsem těhotná a pofrčíme do tater :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí