Vyhazov ze školky :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
6.9.16 19:04

@Kry5t0fek Cože? Vyloučen ani ne po týdnu ze školy? To snad ani nejde. Byli jste to řešit s ředitelem/kou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.9.16 19:08

@blumen A to je prave asi ted dalsi problem, od 1. jsem v uplne nove praci a vse je na tatinkovi a ja s nim jsem jen vecer :( je toho asi i na nej moc a mozna citi i zeme ze tam nejsem spokojena, od toho ctvrtka se chova celkove hrozne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
6.9.16 19:14

@jenny.fields ano nebo mit tu vysokou. Uz nestaci ani ped. Minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.9.16 19:16

@Kry5t0fek Když čtu ty důvody proč, nechápu. Nenapsala jsi nic kvůli čemu mají pádný důvod ho vyloučit. Spíš mi přijde, že si chtějí ulehčit práci. Nedej se a řeš to s ředitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.9.16 19:18

@Kry5t0fek tohle není duvod na vyloučení..normálně chodte, doma at tatínek častěji vysvětlujte. At se třeba ráno zeptá učitelek nebo odpoledne když pro něho jde, co přesně jim vadí, co byste měli doma zlepšít ( potrénovat ) at vídí zájem z vaši strany..určitě bych nadále chodila, pokud ho chtějí vyhodit, stejně to musí řešit popírově ( a pokud byste se odvolávali na zřizovatele, tak to bude i tak trvat dýl a možná se už za tu dobu spraví )

• Citovat
  • Upravit
583
6.9.16 19:24

Nomrálně jak píšu, sjednat schůzku, trvat na tom, že chování s chlapcem probíráte, že se mu věnujete, ale že momentálně pro něj nastalo mnoho změn (máma v práci, on ve škole,…) a trváte na tom, že chcete chlapci dopřát nějaké adaptační období.
Na schůzce dej jasně najevo, že znáš jeho slabé stránky (klidně otevřeně řekni, že víš, že např. kousnul kamarády a odsuzujete to - domlouváte mu. řekni, že to udělal jednou i vám, okamitě jste mu vyčinili a už se to neopakovalo. MŠ je hold jiné prostředí, ještě u jeho nežádoucího chování nejste přítomni o to, je to těžší, ale vysvětlili jste mu to, probrali to s ním a doufáte, že se co nejrychleji sklidní), nezapomeň, ho ale i chválit, vysvětli učitelce jeho silné stránky co má rád, kdy je hodný. Zopakuj, že se teď vyrovnává s mnoha změnami ve svém životě, je to pro něj těžké období a byla by chyba teď ustoupit a do školky ho nedávat. Řekni, že jsi si jistá, že během adaptace se plně zadaptuje a bude respektovat paní učitelky i kamarády ve třídě.

Můžete pracovat s tím (pokud), že se mu líbí ve školce a sám se bude snažit usměrnit chování.

No a nakonec… já osobně bych o tomhle vedla řeč, jak jsem psala s učitelkou - pokud by nepomohlo s ředitelkou a pokud by nepomohlo (o čemž pochybuji, ale možné to je) bych se obrátila na ČŠI… nebála bych se toho. jako vyloučit dítě po 4. denní docházce, bych chápala snad jen pokud by se ukázalo, že je zdravotně nezpůsobilý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
6.9.16 19:25

@SIMONA1234 :mrgreen: :mrgreen: já se snažila podpálit pionýrskou klubovnu :mrgreen: :mrgreen:, bylo to v říjnu 1989 tak se to pak ani už neřešilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.9.16 19:39

@Niny Děkuji moc za vyčerpávající odpověď ;) budu se snazit vse resit a samozrejme mu vysvetlujeme ale je to o tom ze ja ho tam dam, pospicham na autobus a vyzvedava ho partner, ja bych k tomu samozrejme sve rekla a pak taky resi to s nim ucitelky, pak tata a pak jeste ja se s nim snazim o tom mluvit :zed: ja osobne vidim ze toho je na nej moc, vzdy hmeny nesl hur a neda vyslovene najevo ze mu to nevyhovuje ale odrazi se to v tom chovani bohuzel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
6.9.16 19:44

@Kry5t0fek chápu, hele conejdřív - zítra? - si zařiď volno, po domluvě s učitelkama a přijďte tam s partnerem oba, deálně ať u toho jsou obě učitelky. Ať je to formální - tzn. předem domluvené.
Pokud učitelky nebudou moci zítra, domluvte se na co nejdřív, ale kluka bych zítra klidně do školky poslala.
Učitelka nemá právo tě vyhodit.. - boužel -, o tom rozhoduje ředitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
6.9.16 19:58
@Anonymní píše:
já vím, ale o děti se starají, věnují se jim, jsou hodný a rodičům vyhoví. Jsou prostě horší školky a školy.

Pak bych byla ráda za to co máte a nikde bych to nešířila, pro sichr…vzdělání není vše. Je jistě důležité, ale zrvna ve školce bych lpěla spíš na tom přístupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
6.9.16 19:59
@Markéta80 píše:
@SIMONA1234 :mrgreen: :mrgreen: já se snažila podpálit pionýrskou klubovnu :mrgreen: :mrgreen:, bylo to v říjnu 1989 tak se to pak ani už neřešilo :lol:

Ty jseš dobrej rozvraceč… 8o 8o :mrgreen: A po kom, že je tvá dcera…??? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.16 20:02
@SIMONA1234 píše:
Pak bych byla ráda za to co máte a nikde bych to nešířila, pro sichr…vzdělání není vše. Je jistě důležité, ale zrvna ve školce bych lpěla spíš na tom přístupu.

přesně tak takže to prostě nikdo neřeší a děti jsou štastný

• Citovat
  • Upravit
59408
6.9.16 20:06

@SIMONA1234 no co já doma říkala že do blbýho pionýra chodit nechci že je to hrůza a doma řekli že by klubovna musela lehnout popelem :mrgreen: :mrgreen: Manžel říká že je celá maminka :roll: a prý stížnosti ve školce at si tam řešim sama :lol: :lol: a asi živá bude když i učitelka ve čtvrtek řekla že je živel a v pátek když jsme si pro maou došla po obědě tak na ní bylo vidět že s obavou se mě ptala jestli Valinka bude po obědě chodit každý den a ta úleva když jsem řekla že bude chodit po obědě každý den :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
6.9.16 20:08

@Kry5t0fek mě tak napadlo že to zkusili a pak by Vás mohli vhodit že 14 dní nechodí bez omluvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
6.9.16 20:29

@Markéta80 On se do školky dosta až o prázdninách, původně ho nevzali a je možné že se tam někomu nehodí ale to nevím jistě :think:
Každopádně já jsem v nové práci takže žádné volno nemám a už ted křičí že do školky nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin