Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já když nechci nějaké sladkosti dávat dětem, vezmu je do práce. Tam se vždycky někdo najde, kdo mlsně krouží kolem a hledá cukrový doping ![]()
@Anonymní píše: Více
Strach z obezity je capina? Máme epidemii obezity a cukrovky
@mado píše: Více
Napřesdržku je dávat dětem bonbony, zvlášť když tot rodiče nechtějí, prober se, máme epidemii cukrovky a obezity, už i u dětí!
Cukrovka neni z bonbonu. Pokud opakovane nereaguje na zadosti, je treba vycvicit dite, ktere vi co smi a nesmi a proste mi to donese. Teatralne vyhazovat jidlo podle me nepomuze
@Janli píše: Více
Nepřeháním, obezita a cukrovka jsou rozšířené civilizační choroby, bohužel už i u dětí
@Cenarius píše: Více
Proč já a ne babička, která cpe dítěti přes nesouhlas rodičů nadbytek bonbónů? Victim blaming
No u nás ty hnusné levné sladkosti sní muž. Jako jsme moc slušní říct, že to nemají nosit, ale na druhou stranu chudák babička si myslí, že to dětem chutná a tak nosi dál. Jako je to těžké dilema a začarovaný kruh.
@Zeoli píše: Více
Proč je obrana proti cukrovce a obezitě špatně? Jsou to aktuální hrozby, narozdíl od hladu a bídy
@Anonymní píše: Více
To je možná chyba, být tak slušný, že si manžel způsobuje cukrovku a obezitu
Pozadala bych, at sladke nenosi, at jim prinesou treba jogurty, nebo ovoce, nebo aspon zdravejsi sladkosti jako lizatka bez cukru apod.
Kdyby i nadale nosili tak proste bonbony dam na 2×-3×, totez cokoladu. Prinejhorsim bych darovala dal nebo snedla sama.
Ale do kose opravdu ne.
Dítě nebo dospělý, stačí umět jíst akorát a klidně vse, stačí jen mít míru. A taky se hýbat, ne sedět na zadku, nebo všude jezdit autem
U nás doma se jí vše a nikdo není obézní ![]()