Vyhodit před babičkou bonbony?

AnezkaBujna
1.9.25 18:35

Vyhodit před babičkou bonbony?

Poté, co se nešlo domluvit po dobrém, přistoupili jste k ostřejšímu řešení? Například že jste vzali pytlík bonbónů, který babička přinesla a před babičkou jste bonbony vyhodili do koše? Zafungovalo to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
1.9.25 18:37

A proč bych to měla takto teatrálně dělat? Vyhod si je, když je to nutný, ale chovej se jako dospělá. Nejlépe uděláš, když je pošleš dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
1.9.25 18:38

To bych neudělala, ale vrátila bych jí je. Házet jakékoliv jídlo do koše před tím člověkem co ho donese je za mě moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.9.25 18:39

8o ty máš dost frnak nahoru, ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 18:39

Vzala jsem asi 6-10 čokolád, co se nám doma nahromadilo a donesla je dědovi najednou zpět a dala mu je do skříně. Zabralo to tak, že přestal kupovat čokolády, ale začal s něčím jiným :mrgreen: ale tedy, máme výhodu v tom, že mi si mu můžeme říct CO chceme, ale MUSÍME chtít něco :D doporučiji zkusit taky „babi, nekupuj tyhle bonbony, ale vem tyhle kapsičky.“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.25 18:40
@liptom píše: Více

Kdo nezažil, nepochopí :roll:

• Citovat
  • Upravit
21880
1.9.25 18:46
@Anonymní píše: Více

A co jako myslíš, že kdo nezažil…opravdu nejsi jediná komu okolí nosí pro děti kvanta nevyžádaných věcí.
A vzít bonbony nebo cokoliv a vyhodit před babičkou do koše, je napřesdržku pro toho, kdo to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
1.9.25 18:49
@Anonymní píše: Více

To se máš čím chlubit. Už bych ti nekoupila nic. Bídu a hlad na tě, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
1.9.25 18:53

Asi jo. Kdybych měsíce upozorňovala a prosila a stejně by mě nerespektovali, tak se nejspíš vytočím a vyhodím to. Taková léčba šokem. Že to dítěti přinesou, to je jedna věc, to si ohlídám, ale nejsem zvědavá, aby mu to cpali, když s ním nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9020
1.9.25 18:56

Nikdy nebylo třeba vyhazovat. My jsme takovou estrádu a ani tabu nedělali. Neznamená, že dítě dostane jakoukoli sladkost, že vše na posezení sní.
Vždycky jsme měli a máme v kuchyni velký šuplík, který je volně přístupný, kde jsou sladkosti, slané. Protože nikdo nikdy nedělal estrády. Tak nikdo nemá potřebu se přecpávat nebo šuplík vybrat na posezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 18:59

Přestaň řešit capiny. Hele já už jsem s přestala řešit co kdo nosí. Máme plnou skříň. Jednou za čas hodím čokolády nebo lentilky do buchty, babovks a čau.

• Citovat
  • Upravit
51
1.9.25 19:03

@Kelsey1 měla jsem to stejně, ke všemu volný přístup…a naopak si někdy ani na sladkosti nevzpomněl, nebo si vzal jeden bonbon a tím to haslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9020
1.9.25 19:07
@Ivusha1 píše: Více

Však právě. Kdybych jim trošku nestrčila do svačinového boxu jako drobný bonus. Tak si toho ani nevšimnou. Hysterické, protivné matky dělají jen zbytečné dusno svému okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnezkaBujna
1.9.25 19:10
@Zeoli píše: Více

Protože lipo bonbony, když je dvouletý rozkouše, vytvoří v puse prach a chudák dítě kašle a já mám strach, že se udusí

• Citovat
  • Upravit
6626
1.9.25 19:10
@Kelsey1 píše: Více

A kolikrát jsi zažila, že dítěti cpali alergen nebo naprostou chemickou srajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová