Výhrůžka výpovědí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Neni vubec jednoduce dat zamestnanci vypoved, lze to jen na zaklade zakoniku prace. ALE ty se musis mit na pozoru, abys nezavdala pricinu k vypovedi. Cekej vytykaci dopisy, cihani na kazdou tvoji chybku. Curat snad taky muzes az po parcovni dobe, neprovokuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S ptáš se konkrétně na co? I když máš smlouvu na neurčito, tak ti klidně můžou dát výpověď, nějaký legální důvod si vždycky najdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co kdyby jsi přidala na aktivitě, ukázala zájem o práci a na WC chodila až po skončení směny? Asi to bude užitečnější než zkoumání zákoníku práce… ![]()
- Citovat
- Upravit
Já si myslím, že kdyby ses trochu hecla a začala pracovat a projevila trochu zájmu a ne stála na značkách, když „padla“, tak by se s tím dalo spíš něco dělat, než se ohánět zákoníkem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to už těch 5 minut nemůžeš vydržet?? Stejně tak to odcházení. Jdeš o 5 min dřív na WC, abys mohla hned vyzmiznout?? Se nedivím, že jim to vadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pracoviště se má opouštět až po skončení smeny? Mluvila snad o záchodě, ne? Ne o tom, ze opouští směnu. Jste jak ovečky poslušný. Když se ji chce na záchod, ať jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do práce chodíš kolik minut před začátkem pracovní doby? Chození na WC bych brala - taky chodím před odchodem z práce na záchod. Ale to, že odcházíš přesně v celou, je divný. Má to důvod? Třeba odjezd autobusu? Zkus odcházet třeba 5 minut po skončení pracovní doby. Když jsem dělala v soukromém sektoru, tak bylo žádoucí mít na píchačkách cca 5 před začátkem pracovní doby a 5 minut po skončení pracovní doby. Ono totiž znamená, že skoro 10-15 minut z pracovní doby trávíš balením (umytí hrnku, WC oblékáním apod.).
Věřím, že problémem není WC před koncem práce, ale odchod přesně v celou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Vy se za 8h nejdete ani jednou vyčurat?
Ne, opravdu se nechodím 5 minut před koncem pracovní doby vyčůrat, abych mohla přesně s jejím koncem stepovat zcela oblečená u píchaček, to fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
Vy se za 8h nejdete ani jednou vyčurat?
Chodím. Ale 5 minut před koncem pracovní doby mně to fakt přijde jako provokace. Obvzlášť, když si zakladatelka pak hned stoupne k píchačkám. To už snad těch 5 min vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ne, opravdu se nechodím 5 minut před koncem pracovní doby vyčůrat, abych mohla přesně s jejím koncem stepovat zcela oblečená u píchaček, to fakt ne.
zato jsi celou pracovní dobu na emiminu už několik let.
Paní o píchačkách ani oblékání nic nepsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
Chodím. Ale 5 minut před koncem pracovní doby mně to fakt přijde jako provokace. Obvzlášť, když si zakladatelka pak hned stoupne k píchačkám. To už snad těch 5 min vydrží.
paní o píchačkách nic nepsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, chci se zeptat zdali nevíte jak to chodí v zákoníku práce jsem nic moc nenašla v mém případě.
Vedení neustále na mě hledá chyby apod nízká aktivita, nezájem o práci.
Pracuji 4 roky v chráněné dílně (v prodejně)
Tudíž mám smlouvu na dobu neurčitou
Je to Takový rodinný podnik kde firmu vede otec s dcerou
No a byla jsem na koberečku kde my šéfka řekla že jí je to moc líto ale že se do konce roku semnou rozloučí kvůli mé nizke aktivitě v práci a i proto že chodím za 5 minut před koncem pracovní doby na WC a odcházím přesně v celou hodinu