Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany hele, tak to nevím, otázka je, co myslíš normálním chlapem… můj manžel je s mými prsy v pohodě, jak jsem psala, ale že by se mu líbily víc než silikonový čtyřky, to opravdu ne…
jako že by raději pracoval s objemným plastem, neee
plus navíc podmínky recyklace
@Anonymní píše:
Moc děkuji všem za příspěvky. Potěšilo mě, že v tom nejsem sama
Tu plastiku opravdu vylučuji, já jsem hypochondr a tohle by mi nedalo spát už vůbec
Tak uvidím, zda se mi časem prsa nějak zázračně nenafouknoua budu doufat, že s manželem spolu zůstaneme už na pořád, protože před jiným chlapem bych se fakt nesvlíkla
Nehledě na pokazene operace.
@Petule030 píše:
Asi tak nějak. Po prvním odstavu jsem to obrečela, styděla jsem se podívat i do zrcadla, natož aby mě viděl partner, zvažovala jsem do budoucna plastiku. S druhým dítětem jsem se na odstav tak nějak připravila, věděla jsem, jak se prsa vyfouknou a kupodivu jsem to psychicky zvládla líp, než jsem čekala. Nemám hezká prsa, ale už je mi to tak nějak jedno.
Když sem si loni kupovala plavky a viděla se po dlouhé době takhle „nahá“ v zrcadle, no málem sem se rozbrečela, ten pohled na to příšerné tělo byl hrozný 🤦 no už jsem se s tím tak nějak smířila, ale do sauny bych nahá nešla..
Vím, že dotaz zněl jinak, ale stejně mi to nedá… Jsem po 4 porodech, kojím dlouhodobě (momentálně už 7. rok non-stop) a z kdysi pěkných pevných dvojek-trojek mám vytahané psí uši. Mohla bych je srolovat do podprsenky, kdybych nějakou nosila. Svoje prsa miluju a líbí se mi i takhle, pro mě jsou dokonalá a komu se nelíbí, tak mi může koukat třeba do očí ![]()