Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:aleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?
Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohodě ![]()
Anonymní píše:aleachimka píše:
Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde. jinak s nim neco ma a videla nejaky ty papiry.
peggy.sl píše:Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?
Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.
Anonymní píše:peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Tak to ti gratuluju
Preju at si to co nejdriv vyresite
a kdy cekas malicke?A uz vite co to bude?
Vypadá to, že vůbec nejsi naivní, jak tu někteří psali, ale máš velmi bystrý úsudek, když jsi na základě stručného dotazu, dokázala odvodit o co jde a od koho získat více info.
![]()
Anonymní píše:peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček… ![]()
Anonymní píše:Jura007 píše:Muzu se mu nejak branit???
Vymahač si může dovolit cokoli. Už jsem to psal.
zial vymahac podla tvojho popisu je duta hlava, stroj ktory pozna ako jediny nastroj na komunikaciu peste
branit sa mozes jedine tak ze to priatel zaplati alebo sa s nimi dohodne ale doporucujem tlacit na priatela nech to s nimi riesi fakt hned, pretoze oni nemaju zabrany v tom ze mas dieta alebo si tehotna pokial si budu mysliet ze priatela skryvas.. drzim palce ![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
bohuzel se kluk nepovedl.
Anonymní píše:peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Za jak dlouho se narodí?
aleachimka píše:
Vypadá to, že vůbec nejsi naivní, jak tu někteří psali, ale máš velmi bystrý úsudek, když jsi na základě stručného dotazu, dokázala odvodit o co jde a od koho získat více info.![]()
Ale to jen protoze jsem vedela o koho jde. jinak bych byla ztracena. a treba on neznat me tak by taky jinak reagoval
a Hlavne vim cim si vydelava a vim, ze pritel se snim nebavi, vlastne se neznaji. proto jsem volala pritelovi a ptala se a on rikal, ze nevi nic, ze ho ani nejak nezna. a tak sem volala znamy a chtela na dotycneho cislo a dozvedela se toto.
peggy.sl píše:Anonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Kazdym dnem. mozna dnes z nervu ![]()
Anonymní píše:peggy.sl píše:Bavi te to strasit???? asi jo
Ano vymahač si může dovolit cokoliv. Včetně únosu tvého dítěte… Ještě si pořád myslíš, že to za to stojí, nepátrat kolik, že to vlastně je peněz???![]()
pro me je dulezite, ze to resi.
najhorsie na tom je ze ona ta nestrasi , oni to byvaju fakt strasny hajzlici
podobny pripad ako popisujes sa stal manzelovmu tatovi, podnikal, podviedli ho , vysledok , pozical si od lichvara, ked neplatil vyhrazali sa zabitim manzela a jeho brata , vyriesili to zaplatenim s tym ze si zobrali pozicku , nesla by zobrat hypoteka na rodicovsky dom , oni to tak riesili, banka jedna slusnejsie ako nejaky hajzlici ![]()
Anonymní píše:peggy.sl píše:Kazdym dnem. mozna dnes z nervuAnonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Ale no tak, neber si to tak. Mimi chce veselou maminku… ![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Ale no tak, neber si to tak. Mimi chce veselou maminku…peggy.sl píše:Kazdym dnem. mozna dnes z nervuAnonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
To sice jo, ale nejde na necco tak duleziteho nemyslet.
Anonymní píše:Škoda, že nevím, kde bydlíš, třeba by se nějaká pomoc našla, můžeš klidně SZpeggy.sl píše:To sice jo, ale nejde na necco tak duleziteho nemyslet.Anonymní píše:Ale no tak, neber si to tak. Mimi chce veselou maminku…peggy.sl píše:Kazdym dnem. mozna dnes z nervuAnonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.