Vymahač - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
29.6.11 14:47
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Ten vymahač je nějakej kamarád???
Kamarad ne, ale zname se. bydlel ve stejnym baraku jako moje mama a kdyz treba hlidala moji dceru tak si sni hral. je uz to teda dele. takze nekamaradime spolu ale zname se.

Zakladatelka přece psala, že ten kamarád vymahač byl ve vězení, ne? Nebo si to pletu?
Cítím to tak, že si zakladatelka záměrně nechce přiznat, že situace je vážná. Útěcha je prima věc, ale realita jiná. Vším tímto jsem si prošla s ex, takže vážně pozor. Ohlídej si, aby ti tvůj přítel nelhal, že splácí, a nebyla to pravda. Chtěj vidět potvrzení, nejlépe splátky posílat z účtu. Aby byl důkaz. Kontroluj to a nenech se odbýt. Jakmile ti to přítel nebude chtít ukázat, je malér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.6.11 14:48
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Ten vymahač je nějakej kamarád???
Kamarad ne, ale zname se. bydlel ve stejnym baraku jako moje mama a kdyz treba hlidala moji dceru tak si sni hral. je uz to teda dele. takze nekamaradime spolu ale zname se.

A proč píšeš v dotazu ,,nějakej tipek,, když ho znáš? Takže to ani není vymahač v pravém slova smyslu a to co je zde všechno napsáno ztrácí smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.6.11 15:02

Zajimava duzkuze zajimalo by me kde je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.6.11 15:04
kacerval píše:

To mně taky… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.6.11 15:08
peggy.sl píše:
kacerval píše:
To mně taky… :mrgreen: :palec:
:-D :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 15:12

nejakej tipek sem napsala z toho duvodu,ze pisu anonimne a neni to zadny kamarad!!! to, ze ho znam jeste nic neznamena. stale nevim jak je situace vazna, nebot se vse staalo dnes. az bude pritel doma promluvime si o tom. nikdo nam nic neprovedl,nevyhrozuje (zatim nic) !!!!! ano vratil se z vezeni,ale mel to za kradeze myslim. myslim, ze je jedno kdo je vymahac, jestli je to tipek, ci znamy ci kamarad nebo uplne nekdo cizi. chtela jsem vedet co si muzou dovolit. verim tomu,ze muj pritel se k tomu postavi jako chlap.

• Citovat
  • Upravit
3067
29.6.11 15:17

Už to sem trochu nepatří, ale je hrozný, že někdo, koho znáš, hrával si s tvojí dcerou, teď dělá vymahače na tvojí rodinu. Takovýmu člověku musí být asi všechno jedno, hlavně že dostal zaplaceno. A když byl ve vězení, tak asi moc solidní nebude. A říkat, že nevíš, jestli je situace vážná…, samozřejmě že je, když jde pravděpodobně o statisícové dluhy, a vy máte na splácení max 5,000.
Nechci rýpat, ale že to mám v živé paměti u sebe, tak je to hrozné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 15:29
annaaaaa píše:
Už to sem trochu nepatří, ale je hrozný, že někdo, koho znáš, hrával si s tvojí dcerou, teď dělá vymahače na tvojí rodinu. Takovýmu člověku musí být asi všechno jedno, hlavně že dostal zaplaceno. A když byl ve vězení, tak asi moc solidní nebude. A říkat, že nevíš, jestli je situace vážná…, samozřejmě že je, když jde pravděpodobně o statisícové dluhy, a vy máte na splácení max 5,000.
Nechci rýpat, ale že to mám v živé paměti u sebe, tak je to hrozné :-(

Vim, ze to je hrozny, ani neni tak dlouho co jsme se potkali na disco a kecali jsme spolu. myslim, ze je jinak solidni ale chce se nejak zivit,e kradl a tak to nemusi bejt svine vuci lidem.(nevim) fakt nevim. nemuzu ho posoudit, dnes tu byl, pritel to zacal hned resit, tak snad se nic nestane!! ale nevim co muzu ccekat. no myslim, ze lepsi dat 5tisic nez nic. mnoho rodin nema ani to na zivobyti. alle vaznost situace fakt nemuzu posoudit, treba snnim bude solidni domluva. vazne nevim.

• Citovat
  • Upravit
2673
29.6.11 16:11

Podle mě chlap kterej seděl v base a ještě se živí takovým povolaním není solidní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.6.11 16:13
Liduš88 píše:
Podle mě chlap kterej seděl v base a ještě se živí takovým povolaním není solidní :-(

No asi tak nějak… Nic proti, zakladatelce jednou ujel anonym a viděla jsem fotku a mám tak trochu obrázek… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 16:18
peggy.sl píše:
Liduš88 píše:
Podle mě chlap kterej seděl v base a ještě se živí takovým povolaním není solidní :-(
No asi tak nějak… Nic proti, zakladatelce jednou ujel anonym a viděla jsem fotku a mám tak trochu obrázek… :mrgreen:

To by me zajimalo jakej???? klidne napis. uprimnost nade vse.

• Citovat
  • Upravit
aleachimka
29.6.11 17:52

zakladatelko můžu se zeptat z čeho jsi usoudila, že jde o vymahače? Kdyby před barákem zastavil člověk, kterého znám (dokonce si hrál s mou dcerou) a řekl čau, je doma xy? Já mu odpověděla, že ne a on zase odjel. Tak by mě fakt nenapadlo, že po něm bude chtít nějaké peníze. Spíš bych se, vzhledem k jeho minulosti bála, že má s manželem nějaké kšefty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.11 18:03
aleachimka píše:
zakladatelko můžu se zeptat z čeho jsi usoudila, že jde o vymahače? Kdyby před barákem zastavil člověk, kterého znám (dokonce si hrál s mou dcerou) a řekl čau, je doma xy? Já mu odpověděla, že ne a on zase odjel. Tak by mě fakt nenapadlo, že po něm bude chtít nějaké peníze. Spíš bych se, vzhledem k jeho minulosti bála, že má s manželem nějaké kšefty.

Nejde o zadne ksefty. vim to nebot sem byla hned po tom upozornena kvuli cemu tu byl a proc ho hledal.

• Citovat
  • Upravit
aleachimka
29.6.11 18:05

Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.11 18:10
aleachimka píše:
Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?

Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová