Vymahač - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2673
29.6.11 13:52
Anonymní píše:
No tak sem mozna naivni!!! ale nehodlam ho opousstet. az bude doma zeptam se ho na castku, nebudu to resit po telefonu!!!lidi dokazou zit i skrome, dulezitejsi je laska nez luxus. jasny, ze pro nekoho penize!!! samozrejme kdyby to bylo problemove budu premyslet o rozchodu,ale je to na zacatku a teprve se to bude resit.
Anonymní píše:
Liduš88 píše:
Taky bych ho pakovala,ale to že by unášeli dítě se mi zdá dost přehnaný teda,nevim no :roll:
Ono třeba ani nejde přímo o unášení, ale když ti přijdou za dítětem s tím, že tatínek dluží peníze a asi mu někdo zlomí ruce…
Chtěla bys, aby to tvý děti zažili? Ono totiž záleží komu a kolik dlužíš. Pokud je to nějaká verbež, tak věř, že vymahači dokážou hodně hnusný věci.

Nechtěla bych to zažít a snad ani nezažiju,ale já být v té situaci tak jdu pryč.Máme to v rodině a jak má někdo dluh tak mu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 13:52
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Liduš88 píše:
Taky bych ho pakovala,ale to že by unášeli dítě se mi zdá dost přehnaný teda,nevim no :roll:
Ono třeba ani nejde přímo o unášení, ale když ti přijdou za dítětem s tím, že tatínek dluží peníze a asi mu někdo zlomí ruce…
Chtěla bys, aby to tvý děti zažili? Ono totiž záleží komu a kolik dlužíš. Pokud je to nějaká verbež, tak věř, že vymahači dokážou hodně hnusný věci.
Verim, ze dokazi hnusny veci :cry: dcera je nastesti mala a nemela by rozum z toho co ji rika. druha neni na svete.
ˇ
Ono i malé dítě celkem dobře rozumí tomu, když mu cizí člověk řekne, že jde zabít jeho tatínka…

To je ale vazne prehnane!!! samozrejme, ze by to asi chapala ale fakt nevim.

• Citovat
  • Upravit
20557
29.6.11 13:53
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
No tak sem mozna naivni!!! ale nehodlam ho opousstet. az bude doma zeptam se ho na castku, nebudu to resit po telefonu!!!lidi dokazou zit i skrome, dulezitejsi je laska nez luxus. jasny, ze pro nekoho penize!!! samozrejme kdyby to bylo problemove budu premyslet o rozchodu,ale je to na zacatku a teprve se to bude resit.
To musíš vědět ty, co je pro tebe lepší, nikdo to za tebe vyřešit nemůže. Já taky žiji skromně - mám čtyři děti, ale pokud bych měla šidit děti na úkor dluhů svého partnera, tak prostě jde do pryč a bez milosti.
Pokud by se měli okolo mně nebo mých dětí točit vymahači, tak by šel ještě rychleji. Chlapi přichází a odchází, ale děti zůstávají… To je můj názor a rozhodně ti ho nevnucuji…
Tak pritel ted vydelava slusne a vim, ze kdyz by jsme meli dat mesicne treba 5tisic, ze nas to ani malo neohrozi a deti budou mit furt stejne.

Tak to je v pohodě, věříš tomu, že to zvládnete, takže není co řešit. Já bych třeba přemýšlela o tom, co se stane, kdyby o práci přišel. Já jsem, ale hodně negativní a nedůvěřivá. Mám za sebou špatnou zkušenost, takže pro mně zbytečně udělaný dluh i třeba deset tisíc znamená velký boro… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 13:56
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
To musíš vědět ty, co je pro tebe lepší, nikdo to za tebe vyřešit nemůže. Já taky žiji skromně - mám čtyři děti, ale pokud bych měla šidit děti na úkor dluhů svého partnera, tak prostě jde do pryč a bez milosti.
Pokud by se měli okolo mně nebo mých dětí točit vymahači, tak by šel ještě rychleji. Chlapi přichází a odchází, ale děti zůstávají… To je můj názor a rozhodně ti ho nevnucuji…
Tak pritel ted vydelava slusne a vim, ze kdyz by jsme meli dat mesicne treba 5tisic, ze nas to ani malo neohrozi a deti budou mit furt stejne.
Tak to je v pohodě, věříš tomu, že to zvládnete, takže není co řešit. Já bych třeba přemýšlela o tom, co se stane, kdyby o práci přišel. Já jsem, ale hodně negativní a nedůvěřivá. Mám za sebou špatnou zkušenost, takže pro mně zbytečně udělaný dluh i třeba deset tisíc znamená velký boro… :mrgreen:

Samozrejme verim. zatim nebyl duvod proc neverit!! nerikam, ze se to nemuze stat, ale zatim fakt nee!!! tak jako netvrdim, ze ho neposlu do prdele, jen ted zatim neni duvod. kdyz to vyresi bude splacet a je klid. nemuzu mu po prvnim pul dnu co to vime rict hele zbal si veci a bez, tohle proste nejde!!!

• Citovat
  • Upravit
20557
29.6.11 13:57
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Liduš88 píše:
Verim, ze dokazi hnusny veci :cry: dcera je nastesti mala a nemela by rozum z toho co ji rika. druha neni na svete.
ˇ
Ono i malé dítě celkem dobře rozumí tomu, když mu cizí člověk řekne, že jde zabít jeho tatínka…
To je ale vazne prehnane!!! samozrejme, ze by to asi chapala ale fakt nevim.

Dobře ty si myslíš přehnané. Můj bratr měl za přítelkyni Rusku, která byla napojená na ruskou mafii, jejich praktiky vydírání jsou velmi nevybíravé, zlomená ruka je pouze taková dětská nevinná hra. Ti chlapi dostanou zaplaceno a je jim jedno jak to dopadne.
Měla jsem tu čest se s nimi jednou osobně setkat, nedovedu si představit, kdyby něco takového mělo přijít vydírat mě nebo moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 14:01
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Liduš88 píše:
ˇ
To je ale vazne prehnane!!! samozrejme, ze by to asi chapala ale fakt nevim.
Dobře ty si myslíš přehnané. Můj bratr měl za přítelkyni Rusku, která byla napojená na ruskou mafii, jejich praktiky vydírání jsou velmi nevybíravé, zlomená ruka je pouze taková dětská nevinná hra. Ti chlapi dostanou zaplaceno a je jim jedno jak to dopadne.
Měla jsem tu čest se s nimi jednou osobně setkat, nedovedu si představit, kdyby něco takového mělo přijít vydírat mě nebo moje děti.

Noo tak dobry mi jsme Cesi a vymahac taky!!! uz sem tu psala, ze ho i znam.

• Citovat
  • Upravit
27007
29.6.11 14:01
Liduš88 píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Liduš88 píše:
Nechtěla bych to zažít a snad ani nezažiju,ale já být v té situaci tak jdu pryč.Máme to v rodině a jak má někdo dluh tak mu nevěřím.

to je zas přehnané není dluh jako dluh a záleží na každé osobě jak se k tomu postaví :wink: jen kvůli tomu že má někdo dluh byhc ho rozhodně neházela přes palubu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
29.6.11 14:05

Ono není vymyhača jako vymahač ne?Pokud je to nějaký i slušný jednání tak byhc se moc nebála pokud je přítel ochotný to řešit a splácet ale narovinu pokud byhc viděla že tma hrozí od vymahače nebezpečí mně nebo mým dětem nejprve bych kopla do rpdele chlapa a pak se radši někam zdekovala…proč ses nezeptala toho vymahače o co se jendá o jakou částku a jaké tam jsou ještě možnosti?Za mnpu když tenkrát přišli a ti chlapi tak mi ukázali smlouvy vše vysvětlili co a jak,prostě slušné jednání ale to je asi rozdí no vymahači tak ochotní asi nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 14:21
Crystal87 píše:
Ono není vymyhača jako vymahač ne?Pokud je to nějaký i slušný jednání tak byhc se moc nebála pokud je přítel ochotný to řešit a splácet ale narovinu pokud byhc viděla že tma hrozí od vymahače nebezpečí mně nebo mým dětem nejprve bych kopla do rpdele chlapa a pak se radši někam zdekovala…proč ses nezeptala toho vymahače o co se jendá o jakou částku a jaké tam jsou ještě možnosti?Za mnpu když tenkrát přišli a ti chlapi tak mi ukázali smlouvy vše vysvětlili co a jak,prostě slušné jednání ale to je asi rozdí no vymahači tak ochotní asi nebudou :nevim:

Bylo to pred barakem a zrovna jsem tam mluvila s jednim panem. on jen zastavil a ptal se zda je doma, tak mu rikam, ze ne, usmal se a odjel. pritel to rozhodne bude resit, nedovoli aby se nam neco stalo. neni to zadny gauner zadluzeny. jen na tuto vec, bohuzel :cry: samozrejme kdyz by to neresil a schovaval se a tak tak udelam razny krok i rozchod nechci ohrozit sve deti v zadnem pripade!!!! ale jak uz sem napsala, vim to nekde od 10h cca. pritel je mimo mesto,ale hned sem mu volala a uz se to snazi zaridit spojit se z nekym aby to probrali. nevim co si tu o me kdo mysli, ale neni to jednoduchy, samozrejme kdyby to zacalo bejt nebezpecny zacnu premyslet o rozchodu, nebo tak neco.

• Citovat
  • Upravit
27007
29.6.11 14:26
Anonymní píše:
Crystal87 píše:
Ono není vymyhača jako vymahač ne?Pokud je to nějaký i slušný jednání tak byhc se moc nebála pokud je přítel ochotný to řešit a splácet ale narovinu pokud byhc viděla že tma hrozí od vymahače nebezpečí mně nebo mým dětem nejprve bych kopla do rpdele chlapa a pak se radši někam zdekovala…proč ses nezeptala toho vymahače o co se jendá o jakou částku a jaké tam jsou ještě možnosti?Za mnpu když tenkrát přišli a ti chlapi tak mi ukázali smlouvy vše vysvětlili co a jak,prostě slušné jednání ale to je asi rozdí no vymahači tak ochotní asi nebudou :nevim:
Bylo to pred barakem a zrovna jsem tam mluvila s jednim panem. on jen zastavil a ptal se zda je doma, tak mu rikam, ze ne, usmal se a odjel. pritel to rozhodne bude resit, nedovoli aby se nam neco stalo. neni to zadny gauner zadluzeny. jen na tuto vec, bohuzel :cry: samozrejme kdyz by to neresil a schovaval se a tak tak udelam razny krok i rozchod nechci ohrozit sve deti v zadnem pripade!!!! ale jak uz sem napsala, vim to nekde od 10h cca. pritel je mimo mesto,ale hned sem mu volala a uz se to snazi zaridit spojit se z nekym aby to probrali. nevim co si tu o me kdo mysli, ale neni to jednoduchy, samozrejme kdyby to zacalo bejt nebezpecny zacnu premyslet o rozchodu, nebo tak neco.

já na tvém chování nevidím nic naivního :wink: blbost v mládí udělá každej(můj teda díky otci ale to je na douho a jiná kapitola) ale rozhodně byhc mu kvůli tomu nebalila kufry :wink: až se uvidíte spřítelem tka budeš pak moudřejší :wink: ono ten vymahač nebude asi žádnej gauner to by se na tebe hned vrhnul ne? :nevim: držím palce at to vyřešíte a pokdu to přítel řeší tak si mylsím že by neměly být problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.6.11 14:31
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
Crystal87 píše:
Bylo to pred barakem a zrovna jsem tam mluvila s jednim panem. on jen zastavil a ptal se zda je doma, tak mu rikam, ze ne, usmal se a odjel. pritel to rozhodne bude resit, nedovoli aby se nam neco stalo. neni to zadny gauner zadluzeny. jen na tuto vec, bohuzel :cry: samozrejme kdyz by to neresil a schovaval se a tak tak udelam razny krok i rozchod nechci ohrozit sve deti v zadnem pripade!!!! ale jak uz sem napsala, vim to nekde od 10h cca. pritel je mimo mesto,ale hned sem mu volala a uz se to snazi zaridit spojit se z nekym aby to probrali. nevim co si tu o me kdo mysli, ale neni to jednoduchy, samozrejme kdyby to zacalo bejt nebezpecny zacnu premyslet o rozchodu, nebo tak neco.
já na tvém chování nevidím nic naivního :wink: blbost v mládí udělá každej(můj teda díky otci ale to je na douho a jiná kapitola) ale rozhodně byhc mu kvůli tomu nebalila kufry :wink: až se uvidíte spřítelem tka budeš pak moudřejší :wink: ono ten vymahač nebude asi žádnej gauner to by se na tebe hned vrhnul ne? :nevim: držím palce at to vyřešíte a pokdu to přítel řeší tak si mylsím že by neměly být problémy :nevim:

S tím vrhnutím se… Co je pro člověka horší?? Nechat se zmlátit, nebo psychicky se nechat vydírat… Když ti vymahač řekne ,,rozbiju ti hubu,, nebo ,,zmlátím ti dítě,, co je horší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
29.6.11 14:33
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
Crystal87 píše:
já na tvém chování nevidím nic naivního :wink: blbost v mládí udělá každej(můj teda díky otci ale to je na douho a jiná kapitola) ale rozhodně byhc mu kvůli tomu nebalila kufry :wink: až se uvidíte spřítelem tka budeš pak moudřejší :wink: ono ten vymahač nebude asi žádnej gauner to by se na tebe hned vrhnul ne? :nevim: držím palce at to vyřešíte a pokdu to přítel řeší tak si mylsím že by neměly být problémy :nevim:
S tím vrhnutím se… Co je pro člověka horší?? Nechat se zmlátit, nebo psychicky se nechat vydírat… Když ti vymahač řekne ,,rozbiju ti hubu,, nebo ,,zmlátím ti dítě,, co je horší???

dobře ale neudělal nic takvýho ne?takže proč hned vidět vše co tam ani nemusí být?z toho ci píše zakladatelka mi vychází že nc takového se nic nestalo tak proč hned staršit že to tak bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 14:34
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
Crystal87 píše:

Mocc dekuji. urcite to bude resit a ja mu rozhodne nejdu balit kufry a dat mu je za dvere!!! to by musel bejt doopravdy duvod a musel by se na to vyprdnout. nevrhl se na me, prijel ahoj je ..... doma? rikam neni aha tak cau a odjel. nezahodim za hlavu to co budujem. vzdy se najde reseni.

• Citovat
  • Upravit
20557
29.6.11 14:35

Ten vymahač je nějakej kamarád???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.11 14:42
peggy.sl píše:
Ten vymahač je nějakej kamarád???

Kamarad ne, ale zname se. bydlel ve stejnym baraku jako moje mama a kdyz treba hlidala moji dceru tak si sni hral. je uz to teda dele. takze nekamaradime spolu ale zname se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová