Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:peggy.sl píše:Coze si tak najednou obratila?? ses moc hodna, lae zprvu si chci promluvit s pritelem a potom hledat nejakou pomoc. bydlim v Kralovohradeckym kraji.Anonymní píše:Škoda, že nevím, kde bydlíš, třeba by se nějaká pomoc našla, můžeš klidně SZpeggy.sl píše:To sice jo, ale nejde na necco tak duleziteho nemyslet.Anonymní píše:Ale no tak, neber si to tak. Mimi chce veselou maminku…peggy.sl píše:Kazdym dnem. mozna dnes z nervuAnonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?
Přemýšlela jsem o tobě a je to pěkně blbá situace se dvěma dětmi na krku… ![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Přemýšlela jsem o tobě a je to pěkně blbá situace se dvěma dětmi na krku…peggy.sl píše:Coze si tak najednou obratila?? ses moc hodna, lae zprvu si chci promluvit s pritelem a potom hledat nejakou pomoc. bydlim v Kralovohradeckym kraji.Anonymní píše:Škoda, že nevím, kde bydlíš, třeba by se nějaká pomoc našla, můžeš klidně SZpeggy.sl píše:To sice jo, ale nejde na necco tak duleziteho nemyslet.Anonymní píše:Ale no tak, neber si to tak. Mimi chce veselou maminku…peggy.sl píše:Kazdym dnem. mozna dnes z nervuAnonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Nemyslela jsem to tak, že musí jít o kšefty, jen, co by mě napadlo. Kdo tě tedy upoornil na to, o co jde? ten by ti mohl přeci říct i jak vážná je situace, ne?
No to je
Asi se budu muset pak co nejdriv vratit do prace at nemusime nijak extra zivorit
a kdyz tak premyslim fakt muzem dat max 5tisic mesicne. abychom nemuseli menit zivotni styl.
peggy.sl píše:Anonymní píše:Přemýšlela jsem o tobě a je to pěkně blbá situace se dvěma dětmi na krku…peggy.sl píše:Coze si tak najednou obratila?? ses moc hodna, lae zprvu si chci promluvit s pritelem a potom hledat nejakou pomoc. bydlim v Kralovohradeckym kraji.Anonymní píše:Škoda, že nevím, kde bydlíš, třeba by se nějaká pomoc našla, můžeš klidně SZpeggy.sl píše:To sice jo, ale nejde na necco tak duleziteho nemyslet.Anonymní píše:Ale no tak, neber si to tak. Mimi chce veselou maminku…peggy.sl píše:Kazdym dnem. mozna dnes z nervuAnonymní píše:Za jak dlouho se narodí?peggy.sl píše:bohuzel se kluk nepovedl.Anonymní píše:Chtělo by to kluka, viď, aby byl páreček…peggy.sl píše:Jo cekam druhe. uz se tesim az bude pritel doma.Anonymní píše:Třeba se to nějak vyřeší, kdy čekáš druhé mimčo? Mysli na něj a bud v pohoděaleachimka píše:Chtela jsem na nej cislo, tak sem volala znamy,ta mi jen rekla, ze cislo neda. ale vedela moc dobre oc jde.
Jinak jam mi predtim ujela anonimita, napsala jsi, ze si videla fotku a udelala sis obrazek. tak by me zajimalo jaky
![]()
Zdravim vsechny. 1.7. se mi narodila holcicka, jmenuje se Lucinka a vazi pouhych 1900g je v inkubatoru ale jinak je zdrava. mela jsem rizikove tehotenstvi a ted ty nervy do toho. s pritelem jsme si promluvili a dobry, cekame az ho kontaktuje vymahac,ale to je dost tezky nebo pritel jezdi po montazich
vymahace jsem potkala v patek ve meste, chtela jsem po nem cislo ci dat na pritele, nechtel, ze si ho prej najde sam
dcerka je na hlidani u babicky a ja lezim v Hradci v nemocnici, byt je prazdny tak doufam, ze ho nevyberou. doufam,ze to podadne dobre.
Gratuluji k řpedčasnému porodu a přeju tobě i dcerce zdravíčko jinak vymahač by měl být rád že chcete kontakt toto se mi nějak nezdá
každpádně přeju aby to vše bylo v pořádky užívej si dcerky at roste jak z vody:)
Crystal87 píše:
Gratuluji k řpedčasnému porodu a přeju tobě i dcerce zdravíčko jinak vymahač by měl být rád že chcete kontakt toto se mi nějak nezdákaždpádně přeju aby to vše bylo v pořádky užívej si dcerky at roste jak z vody:)
Dekuji. no prave ja mu chtela dat cislo na pritele nebo at mi da jeho, ze mu zavola a on napsal, ze si ho najde. blbecek.
To jsi silná, že čerstvě po porodu máš ještě náladu sem psát
. Třeba to vymahač není, když nechtěl tel na přítele. Bůh ví, jestli to jen nezkoušel, aby vás postrašil. Protože když nechtěl tel., měl by ho přece mít a přítele už dávno kontaktovat, ne?
Drž se s mimčem, abys ještě neměla depku z těch všech starostí. ![]()
Víš, ještě mě napadlo, jak dlouho už je ten dluh starý? Protože jestli ho nikdo nevymáhal víc jak tři roky, nemáte žádný dopis, 1., 2. a třetí upomínku, tak by to mělo být promlčené. A jestli přítele nikdo nekontaktoval, jen se tenhle chlápek prochází před domem, možná chce skutečně jen zastrašit.
Sama bych toho chlápka vůbec nekontaktovala ani se s ním nebavila, pokud bude chtít začne sám.
annaaaaa píše:
Víš, ještě mě napadlo, jak dlouho už je ten dluh starý? Protože jestli ho nikdo nevymáhal víc jak tři roky, nemáte žádný dopis, 1., 2. a třetí upomínku, tak by to mělo být promlčené. A jestli přítele nikdo nekontaktoval, jen se tenhle chlápek prochází před domem, možná chce skutečně jen zastrašit.
Sama bych toho chlápka vůbec nekontaktovala ani se s ním nebavila, pokud bude chtít začne sám.
Ja ti ani nevim jak je to stare, jen to neni od firmy ale od soukromnika coz je asi jine
obcas sem vlitnu mrknout co noveho. mala je hrozne hodna, zitra uz by mela bejt mimo inkubator, dochazim uz i kojit
zvlada to pekne prdolka nase. vcera tu byl pritel a konecne na nej sehnal cislo
takze mu volal a jeste si to nahral
vymahac uplne v klidu, rikal pritelovi jak ma cas,ze se sejdou a sednou si nekde a proberou papiry a domluvi se co a jak
tak mu pritel rika,ze zas odjizdi pracovne pryc tak prej az se vrati. ale pro me to ma jedno pozitivum, ze nam neublizi a muzu bejt v klidu.
Pozor na to. Nahrání hovoru na telefon nemůže být použito u soudu jako důkaz. Zjistěte si, jak je dluh starý. Jak říkám, pokud víc jak tři roky nic nevymáhal, neposílal upomínky, je to promlčené. Případně se ptát právníka. HLAVNĚ, AŤ PŘÍTEEL NEPODEPISUJE žádné papíry! VŮBEC NIC. Případně ať si ty papíry vezme sebou s tím, že se poradí u právníka!
Vážně nic nepodepisovat! Zdá se mi, že po takové době to je humbuk. To už by to soukromník dal na exekuci, kdyby na to měl právně nárok, dejte si pozor. Nic nepodepisujte, jak podepíše, je to průser, a ani výborný právník pak nepomůže. Myslete na to ![]()