Výměna bydlení - dětská hřiště v okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
19.12.14 08:03

Vybírat bydlení podle hřiště je podle mě blbost. Ale tobě jde aasi celkově o prostředí.
Bydlet někde na samotě bych nechtěla, ale zrovna hřitě bych nepovažovala za stěžejní. Mě samotné jde spíš o možný únik do přírody, bud velký park, lesopark, less, řeka… hřiště budeš řešit ted chvilku, časem stejnak budete mít i jiné aktivity a hlavně školku, na hřiště budete chdit po školce. stejně tak kroužky.
sama ted bydlíme na okraji prahy, do školky, hřiště… je to sice skoro kilák, ale dobré spojení MHD, v centru městské části dobře fungující mateřské centrum, hřišťat spousty, obchody, pošta. čekat 5 minut na bus a 5 minut jízdy mi nijak zvlášt neomezuje. kdybych se tam musela vláčet děnně pěšky, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
19.12.14 08:07

Záleží, co je to za sídliště. Já bydlím na okraji Plzně, v loukách, ale do sídliště to mám cca 10minut pěšky. Je tam Honzíkova školka, několik supermarketů a krásná upravená hřiště 4 do 15 minut od baráku. Do tohoto sídliště bych se klidně přestěhovala. Ale máme tu i jiná, tam je sice také dostupnost všeho, ale nešla bych tam, páč je to fakt panelákov nebo tam žijí pochybní spoluobčané…

Jinak radši bych volila místo s dostupností vyžití pro děti, než s obchody. Do krámu si můžu zajet autem, ale abych denně rvala dítko do auta, aby se mohlo vyběhat, to by mě štvalo víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
19.12.14 08:52

Bydíme 15 minut od centra Prahy. V okolí máme tři velká hřiště a asi čtyři malá. Oceňuji to maximálně. V teplých dnech jsme na tom jednom (tři minuty od domu) skoro stále. Znám dvě rodiny, které si koupily v okolí byt kuli hřištím a bezva lokalitě pro děti a nelitují. Nebydlíme v paneláku, asi bych nedala slyšet ze všech stran sousedy, taky se mi nelíbí sídliště, kde je jeden dům jako druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí