Vyměnit hodinky od muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8149
26.12.15 10:44

Moje mama dostala od taty retizek. Vubec se ji nelibi( to mu nerekla) a je ji to lito. Ze si dal praci s tim, neco pekneho vybrat, ale nevi, jestli ho bude nosit. Taky nevi, jestli by ho nemela vymenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
26.12.15 10:47

Nechala od manžela…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.12.15 10:50

Já bych si je nechala a na ty druhé bych si našetřila. A pak je podle gusta střídala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
26.12.15 11:00

Vymenila a priste bych rekla predem jake chci. U nas si normalne piseme dopis Jeziskovi, takze manzel vedel naprosto presne, ktere ma koupit.
Protoze oba chceme, aby ten druhy mel radost z darku, tak by me ani manzelovi vymena nevadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
26.12.15 11:47

Hodinky bych urcite vymenila, tohle neni tricko, ktere se brzo opere a mam jich stejne vic nez dost. Hodinky nosim denne, je to krasny doplnek, asik byly i dost drahe, nema cenu to mit doma, jen z pocitu radosti manzela. Myslim si, ze mu to bude uplne fuk, pokud si to budes chtit vymenit, ja bych to na tvem miste bez vahani sla vymenit. sama jsem uz nekolik darku menila, bez problemu. Nereknu, kdyby to stalo par korun, tak to clovek prejde, ale mit drahou vec a nevyuzit ji prilis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.12.15 11:51
@lauraka píše:
Hodinky bych urcite vymenila, tohle neni tricko, ktere se brzo opere a mam jich stejne vic nez dost. Hodinky nosim denne, je to krasny doplnek, asik byly i dost drahe, nema cenu to mit doma, jen z pocitu radosti manzela. Myslim si, ze mu to bude uplne fuk, pokud si to budes chtit vymenit, ja bych to na tvem miste bez vahani sla vymenit. sama jsem uz nekolik darku menila, bez problemu. Nereknu, kdyby to stalo par korun, tak to clovek prejde, ale mit drahou vec a nevyuzit ji prilis..

8o tohle nikdy nepochopím.. JEN z pocitu radosti někoho koho miluju? To je přece to nejvíc - víc než hodinky je pro mě to, že má můj muž radost přece.. no ale já jsem fakt letadlo asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.12.15 11:52

@jdukolem nejsi tak náhodou boeing 777? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.12.15 11:53
@Malaga píše:
@jdukolem nejsi tak náhodou boeing 777? ;)

jestli je to ten nejrychlejší pak joooo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.15 11:59

Já bych prostě vyměnil muže od těch hodinek. Až je budeš mít na ruce, třeba k těm hodinkám bude vypadat líp anebo aspoň bude mít lepší vkus a koupí ty správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
26.12.15 11:59

@jdukolem ja jsem v tomhle mnohem praktcitejsi..jakou cenu ma mit doma drahe hodinky, ktere se mi nelibi a nechci je nosit nebo se k tomu musim dost premahat? Mi to prijde fakt ulitle pestovat si doma v koutku darky jen z pocitu radosti a meho smutku na druhe strane…ja jsem v tomhle taky sama tolerantni a vzdycky rikam, ze jestli jsem spatne vybrala, at mi to reknou, ze mam vsechny uctenky a muzeme je v pohode vymenit, at to v sobe nedusi.pro me je nejvetsi radost, kdyz ma obdarovany radost a pokud se mu jiny darek libi vic, s radosti mu vymenu dopreju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.12.15 12:14
@lauraka píše:
@jdukolem ja jsem v tomhle mnohem praktcitejsi..jakou cenu ma mit doma drahe hodinky, ktere se mi nelibi a nechci je nosit nebo se k tomu musim dost premahat? Mi to prijde fakt ulitle pestovat si doma v koutku darky jen z pocitu radosti a meho smutku na druhe strane…ja jsem v tomhle taky sama tolerantni a vzdycky rikam, ze jestli jsem spatne vybrala, at mi to reknou, ze mam vsechny uctenky a muzeme je v pohode vymenit, at to v sobe nedusi.pro me je nejvetsi radost, kdyz ma obdarovany radost a pokud se mu jiny darek libi vic, s radosti mu vymenu dopreju.

Ale ji se líbí! Tudíž bych neměnila, proč taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
26.12.15 12:35

Zalezi na co jste doma zvykly a jak manzel zareaguje, kdyz je budes chtit vymenit.
Ja jsem dala manzelovi obleceni do fitka. Pral si ho, predem me upozornil, ze nechce nic vystredniho. I tak jsem na tom nechala cedulku s cenou, kdyby to chtel vymenit. To jsem mu i rekla. Hlavni duvod, ze jsem si nebyla jista tim, jesyli jsem trefila velikost.

To same bych udelala u darku svym rodicum, kdydych si nebyla jista. U svych prarodicu bych to nikdy neudelala, ti by se urazili. I kdyz zrovna u darku od babicky kazdorocne trpim. Kazdy rok koupi cele rodine listky na nejakou kulturu. Loni to byl balet, letos divadlo a zrovna tyto veci me nebavi, ale ona proste nechce davat materialni darky. Vykroutit se z toho nemuzu, protoze listky dostane cela rodina. Tise zavidim obema bratrancum, ze maji cerstva miminka, tudiz se teto rodinne komedie nemusi ucastnit. Takze jdu do divadla se 4 duchodci a priznavam, ze se mi vubec nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný