Vymodlené mimi - termím listopad 2018 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
31.3.18 19:20

@MíšekS To už teda bude rozdíl! V 6tt jsem ani žádnou nedostala. Moje dr mi nedala ani jednu, mám tyhle dvě z ambulance :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.18 22:26

A jak zlobí? :oops: @Antithesis ja skoro ani nevím, ze sem těhotná, az na včerejší bolesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.3.18 23:43

@Romanetka.s bolesti podbřišku, špinění. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.18 04:03

Aha, tak bud opatrná :) @Antithesis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
1.4.18 17:09

Ja teda holky pekne trpim. Od zaludku blbe cely den, zacpa porad, nechut k jidlu a unava aninemluvim :zed: ale co no musim to vydrzet :D vy to tak nemate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.4.18 23:57

@MíšekS Ze začátku mě děsně bolely prsa, ale fakt se to nedalo, pak se mi udělalo párkrát blbě od žaludku, zatmění před očima, nemůžu vařit maso, absolutně vůbec, ani ho jíst, to je mi blbě i při tý představě. :D podbrišek mě bolí píchá a záda, s těma mám problém od začátku a občas mě přítel musí zvedat. :D ale možná to jen všechno až moc prožívám, miminko jsme nelánovali, to jsem tady v diskuzi trošku blbě. :D vysadila jsem anti, že se pročistím aspoň rok a přítel je holt zvyklej všechno dělat na první dobrou :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.18 06:52

Ja skoro ani nevím, ze jsem tehu :andel: @MíšekS občas ne teda bolí břicho, ale na štěstí nezvracím..jsem jen lina a unavena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
2.4.18 10:49

Já jsme šíleně unavená ale v noci se furt budim a převracim se v postely. A zdají se mě šílené sny. Dnes je mě nějak slabo a šoufl. :poblion: Ale nejvíc mě štve to buzení v noci. Ale co bychom pro ty naše :srdce: nesnesly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.4.18 21:11
@hubikanetka píše:
Já jsme šíleně unavená ale v noci se furt budim a převracim se v postely. A zdají se mě šílené sny. Dnes je mě nějak slabo a šoufl. :poblion: Ale nejvíc mě štve to buzení v noci. Ale co bychom pro ty naše :srdce: nesnesly :-)
tak to jsme na tom uplne stejně s tim spánkem, ja jsem vzdy tak unavena ale spat se netesim protoze vim ze se stokrat probudim :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.4.18 21:12
@sarinka12322 píše:
@MíšekS my by jsme papali, ale taky zvracime :D bolí mě prsa a tvrdne bříško občas
me taky tvrdne ale hlavne trpim plynatostí a prdíky mam celej den :roll: :mrgreen: nafoukly bricho a prdiky no uplne sexy zena :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.4.18 21:15
@Antithesis píše:
@MíšekS Ze začátku mě děsně bolely prsa, ale fakt se to nedalo, pak se mi udělalo párkrát blbě od žaludku, zatmění před očima, nemůžu vařit maso, absolutně vůbec, ani ho jíst, to je mi blbě i při tý představě. :D podbrišek mě bolí píchá a záda, s těma mám problém od začátku a občas mě přítel musí zvedat. :D ale možná to jen všechno až moc prožívám, miminko jsme nelánovali, to jsem tady v diskuzi trošku blbě. :D vysadila jsem anti, že se pročistím aspoň rok a přítel je holt zvyklej všechno dělat na první dobrou :roll: :D
tak jsem rada ze v tom nejsem sama :lol: je tezky porad neco jist protoze mam hlad a musim neco jist ale proste nechut ke vsemu je neprijemna no takze do sebe vse jen laduju z nechuti a na nicem si nepochutnam a v puse mam porad jak v polepsovne :poblion: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.4.18 22:51

@MíšekS Já teda jim sladký, na kila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.4.18 09:03

Ahojky holky, bývá mi někdy divně od žaludku, ale neblinkám. Dneska jsem asi 5-6tt a za 14 dni mám o 2,5 kg na hoře :? Z 54 na 56,50 při výšce 163 cm. Nabraly jste takhle rychle také nejake kilča? Pravdou je, ze před tehu jsem se hlídala a teď vůbec. Jim vše na co mám chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.4.18 09:18

@mmajulka držím palečky u doktora a nápis co Ti řekl a jak malé :srdce: roste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
3.4.18 10:28
@1Linda1 píše:
Ahoj holky :kytka: potřebovala bych názor ostatních, dělám servirku v jedné moc hezké restauraci s hotelem dohromady, restaurace je opravdu veliká a otázka zní : je to bezpečne? Nebo se na to mám vyprdnout a jít na neschopenku? Zítra budu přesně v 8tt a tahame bedynky, čehož se mužu teda vyvarovat ale co ty těžký talíře, který má s jídlem jeden 900g? Samozřejmě už nenosím 4 ale pouze 3, do toho směny 10 - 15 hodin vkuse a na nohou, pauza pouze jedna na jídlo a to ani ne půl hodinová, sefova kráva, ale to je fuk.. spis mě jde o to jestli se nemůže nic stát.. někdo mi říká ze jsem prdla někdo zase ze mužu pracovat až do 7 měsíce, připadám si jak histerka :( teď mi ještě začli těžký nevolnosti který místo ranní jsou celodenní :,( moc děkuji za vaš názor :* :andel:

Nečetla jsem další stran, ale na to si nemáš brát neschopenku. Zaměstnavatel ti buď má vyjít vstříc a upravit pracovní podmínky (například kratší směny) za stejný plat, nebo tě má nechat doma za celý plat. Neschopenka je pro nemocné.

Talíře můžeš nosit klidně čtyři, normálně nosí matky i své starší děti, co vadí, jsou ty dlouhé směny a málo pauz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí