Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VeroNika666 píše:Jo to vzdy jisti babicky
@MíšekS Fakt? Super typ, já teď zkoumám ke komu schovám kočárek na další 4 měsíce, manžel by mě zabil
![]()
![]()
U nas dnes 12.den po IUI, HCG v krvi 86
tak snad to poleze pekne nahoru
@MíšekS Jo to já už mám vybranou snad veškerou výbavu
. Teď jenom čekat a za pár měsíců (jestli se podaří) tak se boj peněženko
. Nevim, jestli jít do nového kočárku, nebo koupit na bazárku, je jich spoustu krásných. Když tady čtu, tak se nestačím divit, co ty baby jsou schopné utratit za kočár
.
@VeroNika666 jeee tak to jsi stejny blazen jako ja
ja uz taky mam skoro veskerou vybavu vybranou a uz jen cekam az budu mit jistotu a budeme vedet i pohlavi
a kocarek taky premyslim jestli novy nejaky pekny nebo od kamaradky odkoupim ta na krasny a vypada jako nový ![]()
Z toho nakupování výbavy jsem poučená. Z minulého těhu.. na tu prázdnou postýlku načančaný pokojíček… vidím to furt. Takže u nás se to bude řešit až budu na cestě domu z porodnice…
@hubikanetka Já takhle nepřemýšlím, kdybych měla, tak bych se z toho strachu musela zbláznit. Nikdy nemáme jistotu, že se něco nestane… i při porodu. Jsem optimistická a když se stane něco zlého, tak se přes to přenesu a jdu dál ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám:-) Jde těhu kalkulačky jsem v 5tt, kdy mi radíte jít na kontrolu? Někdo chodí v 6tt, někdo raději čeká do 8tt kvůli srdíčku…Jak jste na tom s příznaky? Už nějaká únava a nevolnosti? Já si dnes připadám unaveně, ale docela se v noci budím, tak to může být možná tím…jo a mám pořád velkou chuť k jídlu, takže za týden jsem přibrala už kilo, budu se muset začít mírnit. Co vy a chutě/váha? Jste jinak stále stejně aktivní, nebo víc odpočíváte? Já trávím volné chvíle v posteli, nějak mě to k ní neodolatelně táhne, i když nespím
Tak krásný den, těhulky ![]()
@retrivrice Zalezi na tobe, pokud nejsou zadne komplikace, vetsinou se radi jit az ten cca 8 tyden. Ale ja osobne jsem sla uz 5 tt, byl videt zloutkovy vacek a tak jsem byla klidnejsi, ze je to tam, kde ma byt
Dneska jsem byla na kontrole (7 tt) a uz bylo videt ![]()
A co se tyce priznaku, od 5 tt jsem byla hrozne unavena, fakt bych porad spala. Motala se mi hlava, byla jsem vycerpana… Od 6 tt se pridaly nevolnosti, takze je to docela
Ale verim, ze to do 2. trimestru prejde, ze by to takto mohlo trvat cele tehotenstvi, to si nepripoustim ![]()
@helen7 Jee, tak to gratuluju k srdíčku, super. A s nevolnostmi držím palce, ať brzo přejdou a nejsou moc silné!
Ahoj holky můžu se přidat? My se snažíme o mimi už 2 roky, 6.3. jsem byla na prvním IUI a teď v úterý byl pozitivní test, jsem objednaná na pondělí do CARU na ultrazvuk, tak snad bude vše v pořádku. Bylo by to naše první.
@helen7 @retrivrice já jsem po IUI a doktoři nás poslali na kontrolu pátý týden. Jinak ty příznaky, chodím asi bilionkrát v noci čůrat
a pořád bych spala… Už se těším jak dál. S váhou těžko říct, teď jsem si řekla, že se nebudu omezovat, takže zblajnout celou čokošku není problém ( to ale asi nebude těhotenskýma chutěma ). ![]()
@icik wau, tak to gratuluju
. My jsme taky z IUI na druhý pokus, na první kontrolu jdeme ve středu
. Šanci nám doktoři vůbec nedávali a když jsme četli, že úspěšnost je kolem 10%… No stalo se ![]()
@VeroNika666 děkuji, snad bude k čemu, dokud mi to nepotvrdí doktor, tak neuvěřím
u nás právě bylo vše ok, ale stejně se nám nedařilo, ani jsem nedoufala, že by mohlo klapnout hned první IUI, jinak únavu pociťuji taky, hned jak přijdu z práce mířím do postele a bolí mě prsa toť vše
@VeroNika666 píše:souhlasim
@hubikanetka Já takhle nepřemýšlím, kdybych měla, tak bych se z toho strachu musela zbláznit. Nikdy nemáme jistotu, že se něco nestane… i při porodu. Jsem optimistická a když se stane něco zlého, tak se přes to přenesu a jdu dál