Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsem v 6tt a jsem nejšťastnější.
Vím co me vse jeste ceka ze nemame vyhrano a tak bych se rada o to s nekym podelila a pokecala
tak kdo je na tom podobně tak šup sem ![]()
@sabrinafromprague dekuju moc..
@sarinka12322 ahooj
uz jsi byla na kontorlnim ultrazvuku?
Taky se připojím ke gratulaci
a sama mám stejnou zprávu. Zatím 5+3tt, termín nějak na 15.listopad 2018 ![]()
@semisova dekuju moc. Tobe take gratuluji
tak to jsme na tom skoro stejne ja jsem 5+1 a mam termin 18.11
tve prvni miminko?
@sarinka12322 me teda zatim odbery nedelali vubec, jen ultrazvuk a fazolka ma 2,5mm a ve stredu jdu znovu a pak az 16 dubna to uz bude i srdicko doufam ![]()
@MíšekS
Nene, pokud bude vše jak má, bude to už třetí. Mám 13leteho, myslela jsem, ze to bude konečná, ale pak mám 3 letou která přišla neplánovaně ale zato nás navnadila mít další a hlavně mít pro ni sourozence bližšího věku (jak je od brachy o deset let je to moc), zadarilo se po půl roce. Ještě ultrazvuk nebyl, nechci se stresovat jako u prvního kontrolami zda bude srdíčko takže jako u poslední holcicky jdu rovnou až kolem 10-11 tt a rovnou na 1. screning a odběry.
@semisova je tak to je krasny tri deti
takze uz to znas a vis jak to chodi, to je taky dobre, to se bude hodit
zavidim ti tedy to ze se zatim nestresujes, delas dobre. Ja trochu stres mam
chci slyset srdicko a ulevi se mi, ale jeste si pockam no ![]()
@sarinka12322 tak to mas lepsi no, me asi az pri dalsi navsteve, kazdy to ma jinak no ale nelibi se mi ze sem byla na kontrole v 5tt a na dalsi kontrolu jdu az za 4 tydny. To dlouhy cekani
a na tom prvnim ultrazvuku jsi byla jaky tt a rekl ti kolik ma mimco mm? ![]()
Ahooj připojuji se! ![]()
jsem 12 DPO, dneska už krásné //. Snad to klapne ![]()
@peti13 ahooj tak gratulacee
a prirozene nebo jsi byla na ivf?
Připojuji se k vám dle ms jsem 6+5 a dle ovulace 4+2 na 10 hodinu jdu poprve na gyndu tak jsem zvedavá a zároven mám hrozný strach aby vše bylo ok. Před rokem nám umřel syn v bříšku ve 38 tt a ja vím že to pro mě bude 8 měsíců plného hlídání a nervíků. ![]()
@hubikanetka ahoj, tak ti moc drzim palce a dej vedet jak jsi dopadla
urcite to bude dobré.. uz bys mohla moznaaa slyset i srdicko
![]()
Přirozeně ![]()
jdu na preventivní prohlídku 26.3. shodou okolností
měla bych být v té době v 5 tt. Bude gyndař brát jen krev? Nebo by mohlo být na utz něco již vidět? ![]()
Přidávám se k vám, holky ![]()
Po 3 letech snažení jsem v 6+4tt. Na ultrazvuku jsem ovšem od 4tt už stihla být 2× (plašan). Zatím nebylo vidět nic, ale teď ve čtvrtek jdu na kontrolu a už by mohlo být ![]()