Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VeroNika666 - Tak to asi nevíš o čem povídáš.
Ale každého věc. ![]()
@hubikanetka Jak jsem psala, stát se může cokoli i při porodu… bráchu odvezli vrtulníkem hned po porodu, málem to nepřežil… tak potom, čím se řídit? Vždycky to skončí tak, že se s tím člověk musí poprat.
![]()
Ahoj holky
moc se tu zatim neorientuju.. Jmenuju se Irena, jsem z Brna a mela bych byt zitra 5+2 termin tedy kolem 22.11.2018 jak se mate? Taky vas tak bol podbrisek?
@broucek2018 ahoj
ja jsem dnes 6+0 takze podobne jako ty a termin mam 18.11. Podbrisek me boli tak jako na ms, a prsa silene a taky mam zacpu a jsem hrooozne unavena ![]()
Ahoj holky i já se k vám přidávám. Jsem 14 DPO a mám od čtvrtka pozitivní test a doufám že sílí, ne tedy nějak moc rychle.Jak jste na tom se silenim testů byli vy? Podle poslední menstruace jsem dnes 4+2
@Terca87 ahoj ja si delala prvni test po 6 dnech zpozdeni, protoze sme se snazili uz tak dlouho ze jsem me ani nenapadlo ze bych byla tehotná
a carky byly jako dalnice
Já jsem dnes teprve den po vynechání, tak snad bude zachvili také dálnice ![]()
Tento týden najíždíme 6tt… o víkendu to začalo
. Bez blinkacího pytlíku ani ránu
![]()
Holky tak já byla dnes 5+1 na ultrazvuku a dutinka je v děloze, tak mám radost. Za dva týdny jdu na další kontrolu, to už by mělo být vidět srdíčko. Držím všem pěsti
Ahoj holky
potřebovala bych názor ostatních, dělám servirku v jedné moc hezké restauraci s hotelem dohromady, restaurace je opravdu veliká a otázka zní : je to bezpečne? Nebo se na to mám vyprdnout a jít na neschopenku? Zítra budu přesně v 8tt a tahame bedynky, čehož se mužu teda vyvarovat ale co ty těžký talíře, který má s jídlem jeden 900g? Samozřejmě už nenosím 4 ale pouze 3, do toho směny 10 - 15 hodin vkuse a na nohou, pauza pouze jedna na jídlo a to ani ne půl hodinová, sefova kráva, ale to je fuk.. spis mě jde o to jestli se nemůže nic stát.. někdo mi říká ze jsem prdla někdo zase ze mužu pracovat až do 7 měsíce, připadám si jak histerka
teď mi ještě začli těžký nevolnosti který místo ranní jsou celodenní
moc děkuji za vaš názor
![]()
@1Linda1 já taky dělám v restauraci a budu pracovat co nejdyl to půjde ![]()