Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@koblizeq no vidíš to, kamarádky…já jsem ještě před 2,5 lety byla single, takže mám skoro všechny kamarádky single a bezdětný…a v příbuzenstvu jsou děti už odrostlý, takže úplně všechno budu muset kupovat:/
taky se tě lidi ptají, jak ti je? a jestli je vše v pohodě? mě se občas někdo ptá a mě to hrozně vytáčí
proč by mi mělo něco být? cítím se skvěle! a furt se někdo ptá, nevím jestli si myslej, že bych měla mít nějaký potíže, protože jsem starší nebo protože jsem těhotná po IVF? nebo jestli se takhle ptají lidi každé těhotné?
nebo i kámoška nebo šéf automaticky očekávali, že budu na rizikáči, nechápu proč, mám úplně zdravý těhotenství - neměla jsem ani nevolnosti, tlak a všechny hodnoty mám ukázkový, je mi dobře i v tom horku, neopuchávám, chodím na túry, klidně si vyběhnu schody…
Krásné bříško
…
My už za sebou máme prvotrimestralni screening a za týden konečně kontrola, tak jsem zvědavá a už mám pomalu před dalším vyšetřením nejspíš tím tripl testem.
Jinak jestli tě to uklidní asi je to běžná otázka, jak člověku je také se mě okolí ptalo, tak hlavně, že dobře ![]()
Chystáte se holky někam na dovču s bříškem?
@Petra_z_Nuslí Mám většinu kamaradek s dětičkama, tak asi budeme kupovat jen kočárek, ten si přeju nový, mám vyhlidnuty peg perego trikolku, je jak do města, tak do terénu…
Hlavně tchýně má pocit, že mám ležet…mě je dobře, dělám vše. Jsem doma na neschopence, ale z důvodu, že sem dala výpověď v lednu a od dubna bych byla bez práce, tak he to pro mě výhodný…ale hodně chodíme na výlety…jen letos nevyrazime na dovcu…
Mě se taky pořád někdo ptá jak mi je
takže to asi bude běžná otázka na těhotné. Je spousta těhulek co jim je špatně. Tak asi proto. Ale jinak (tukám) to mám úplně stejně, nic mě nebolí zle mi není. Kdyby mi pomalu nerostlo bříško tak pomalu nepoznám, že jsem těhu ![]()
18 tt a nemam jeste vubec brisko, ani trochu, pritom uz mam plno tehotenskych hadriku…
@sarinka12322 To je mi neskutečně líto
Tady jsou veškerá slova útěchy marná…snad jen Ti přeji, aby jsi se s tím dokázala co nejlépe vyrovnat, bude to chtít určitě čas…byla určitě dokonalá a bude z ní andílek, který na vás bude seshora dávat pozor ![]()
Co se stalo? Chceš o tom psát nebo radši ne?
@sarinka12322 to mě mrzí a nedovedu si představit tu obrovskou bolest, co prožívás:,( držte se celá rodina, bude na vás dohlížet a uvidíš brzy vám pošle vytoužené štěstí ![]()
@sarinka12322 já vím, to truchlení bude mít několik fází…a musí se to odžít, neuspíšíš to a nic a nikdo Tě pouhými slovy neutěší…zkus se soustředit na to, aby ses teď (i za pomocí psychologa) dala dohromady, dál se vyléčit fyzicky a až budeš psychicky i fyzicky ok, tak se soustředit na další miminko
Myslím na Tebe!
To je moc smutne
take na Tebe budu myslet a posilat energii. Drz se ![]()
@sarinka12322 ahojky je mi to moc líto co se Vám stalo já loni porodila také svoji holčičku ale bylo to pár dní před termínem ,bohužel bez srdeční akce…je to hrůza ,ale časem se bolest zmírní a budeš toužit po novém miminku .Nyní jsem znovu těhotná a cekame chlapce ,takže neztracej naději a věř ,že to tak mělo být .I kdyz je těžké se s tím smířit .Existuje skupina Prázdná náruč kde jsou holky se stejným osudem a mě osobně skupina moc pomohla ,ses tam vítána
drž se.