Vymodlené mimi - termím listopad 2018 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
18.4.18 11:33

@MíšekS Jj koukala jsem ze jsme na tom hodně podobně ty 9+5 a já 9+2 :dance: termín porodu předběžné vychází na 19.11.2018 :hug: :srdce: nakonec mi změnili termín odběru na 27.4. Protože mají v úterý dovcu :) už se těším na další ultrazvuk a to už bude asi už ten screening :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.4.18 11:44

@Nysmo já jsem dnes 9+3 a TP mám 18.11.2018 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
18.4.18 12:43

@Nysmo @Jenny02 jo my to mame vsichni skoro stejny :dance: je moc hezky to s nekym takhle prozivat a psat si zkusenosti a zazitky :* jo moje dalsi kontrola bude uz ten screening za 3 tydny :dance: a potom uz to oznamime do sveta :srdce: vy to mate jak holky s oznamenim? Kdo vse uz to vi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.18 19:19

Ahojiiik ja taky čekám vymodlene miminko v listopadu jsem 7 tt+2 jsme po druhem ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.18 19:31

Ahoj Holky, :) ráda bych se k vám přidala termin nemam presne, ale vypada to ja přelom října/listopadu.. spíš ten listopad. Mam za sebou uz dva kontrolní utz. A vse zatim ok. Jsem 11+5 podle utz s men. se mi to rozchazi. V patek me čeká už poradna ;). A tak bych se chtěla optat zkusenejsich zda Vam vase dr. Pri pravni poradne delala utz? Ja pro jistotku abych mela klid. V praci mam hned vedle sebe na zidli kolegyni co ma za sebou dve zamlk. Tehotenstvi. Tak jsen z toho takova ponekud nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.18 19:42

Aha tak to nevím ja mám další kontrolu 10.5 a to mam i jako poradnu plus krev a 1 srening jinak my dal pan doktor nějaké lejstro kde jsou samé sumy co mám platit za vysetreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
18.4.18 19:45

Já jdu na první screening do gennetu a mám to o 200 Kč levnější než u doktora na tom jeho malým UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.18 19:45

Ahoj holky nejste náhodou některá na pracáku? Nebo nemohla by jste mi prosím některá poradit?
Jsem na mateřské, ta mi končí ted 30.4. do práce už se nevrátím, protože jsme se zaprvé dred 2 lety přetěhovali do jiného města a zadruhé jsem ted stejně těhu, ale asi se teda budu muset nahlasit v mezičase na pracák než pujdu na další mateřskou a vůbec nevím jak to tam chodí? Mám jim říct hned na začátku že jsem těhotná nebo ne? jak často se chodí na pracák? chodí nějaké kontroly? musí být člověk doma? nechce se mi smrdet cele dny doma když je venku tak krásně jen proto, že jsem na pracáku.. Nebo je nějaká jiná možnost? Děkuji kazdemu kdo mi odepíše holky :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.18 19:50

@Majla1986
Jo mas to takhle naráz. To máš fajn. Já jdu právě tento patek do poradny a ten dalsi patek na screening. Tak mi to prave vrta hlavou jak ta prvni poradna probiha. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.18 19:52

Ano screning chápu to se děla v první trimestu ale on chce ať platim ten fetalni echokardiografie prý to nehradi pojistova a chce za to 2209 :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.4.18 19:58

@Majla1986
Tak ted jsem si musela vygooglit co to ubec je. Slysim poprvé. A on doktor spozoroval neco spatne, nebo mate nejake vady v rodine? Asi bych se vic pidila zda je to nutne vysetreni v tvem pripade. A nebo ti ho cpe jenom proto aby si narejzoval společně s dalšími. Smutna doba :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
18.4.18 20:01

@Majla1986 já na tom byla v minulém tehotenstvi a pry vše na 1 prý srdce jako zvon a na konci tehu to srdíčko stejně vzdalo :( a pak se mi v Gennetu divili, že proč mě poslal tam a nechápali, tak nevím :nevim: k čemu je lepší než normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.18 20:08

Pořad nechapu proč chce zato tolik penez to mi jako nikdo to srdíčko nevysetri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.4.18 20:09

Toto mi dal a nechapu nic sumy jako blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.4.18 00:08

@MíšekS já už jsem to nevydržela a řekla mamce, tátovi a babicce… ale kamarádkám ještě ne, zatím držím tajemství s pestickama do 3 měsíce :dance: za to přítel se tím vůbec netají a ví to úplně všichni :) je z toho nadšený, tak mě to tesi a věřím, ze bude vše v pořádku :hug: :srdce: a co Ty? Už jsi to někomu rekla? Mám stále tendence koukat na oblečky a na kočárky na netu, dokonce jsem byli i na výstavě pro děti o víkendu, kde měli kočárky :) ale ještě se držím a nic nenakupuji ;) :dance: ale hrozné se těším :srdce:

@Majla1986 co to máš za doktora? Tohle přece není normální aby sis hradila nějakou individuální péči :( já jsem od doktoru poucena, ze vydělávají opravdu na všem co jde až je to hyenismus… :,( možná se podívat po nějakém jinem… zítra nafotim ceny jaké mám já… ať třeba můžeš něco porovnat, také to není zadarmo a platí se to…
Ale žádnou nadstandardní péči mi naštěstí nenacenil. :zed: dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky