Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nysmo já budu nakupovat až budu vědět co to je. Dřív ne. A hlavně času dost
@Romonik já jsem na neschopence od ledna a teď si mě akorát předali doktoři a jsem „na rizikovým“
Já jsem na neschopence už od září, v březnu si mě převzal gynekolog pod sebe…Přišla vám nemocenská taky na dvakrát? mi zatím přišla za tu první pracovní neschopnost a co si mě převzal gynekolog, tak zatím nic :/
Já jsem na neschopence zatím od 4.4. Takže mě ještě peníze nedávali.
Spíš mě nebaví ty vycházky, nemocní nejsme a snad víme co si můžeme dovolit a co ne ![]()
@Jenny02 aha, mě právě chodí vždy už kolem 13.tého. Tak snad dojde i ten zbytek ještě. Ty vycházky jsou fakt na nic, ale co naděláme
Ahoj holky, děkuji Vám
a také jsem Vám zapomněla popřát v tom malém velkém štěstí…Jinak jsem byla ráno u lékaře a do zprávy mi napsal 5tt-6tt a gestační váče je 6mm. Žádné srdíčko
Mám strach. Kéž bych se o těhu dozvěděla raději později. Bylo by to bez zbytečných nervů.
@LucBed píše:
Já jsem na neschopence už od září, v březnu si mě převzal gynekolog pod sebe…Přišla vám nemocenská taky na dvakrát? mi zatím přišla za tu první pracovní neschopnost a co si mě převzal gynekolog, tak zatím nic :/
Ahoj, prosimte jsem na tom stejne jako ty, jsem na neschopence uz dyl a ted v dubnu jsem presla ke gynekologovi ale o dvou nemocenskych nic nevim
to ti normalne prijde jedna jen ne? Prechod nema na nemocenskou zadny vliv nebo jo? ![]()
@Majla1986 Děkuji. Věřím, že ano. Zakázala jsem si být pesimistická a vůbec si nebudu připouštět špatné scénáře. Tobě moc gratuluji ![]()
Chtěla jsem se zeptat holky. Provozujete v takhle raném stádiu těhu nějaký sport? Já běhám několikrát do týdne, jen tak lehce, tak snad ty otřesy nevadí. Zeptám se příště Mudr.
@Natt00 ja jsem hodně cvičila před ivf i 4 krát do týdne doktorka mi rekla max procházky plavání a nebo jóga určitě se zeptej a tobě také moooc gratuluji k miminku