Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nysmo píše:
@MíšekS přidej se do skupiny, tam je to zivejsiodkaz máš nahoře
Posilala jsem zadost k vam asi pred tydnem a porad nic
![]()
@hubikanetka Já jsem si angel sounds pořídila a absolutně nelituji. Je to skvělá věc, psychicky mi moc pomáhá, když si můžu poslechnout srdíčko a vím, že je mimčo v pořádku. ????
https://chuvicky.heureka.cz/…d-100s-mini/
Koukám, že máme asi smůlu, u mě taky zatím nic ![]()
Holky už máte za sebou první screening?
Ja uz byla pred 14dnema na prvnim screeningu a ted se tesim uz na druhej
protoze muj gynekolog mi zatim nedelal zadny uktrazvuk nic, takze bych chtela vedet ze malej roste jak má..
My jdeme 19.6. na druhý screening a těším se, že už se snad dozvíme pohlaví:-)
Btw. taky jsem posílala dávno žádost o přidání do skupiny a stále nic…
@Petra_z_Nuslí ahuj, jak se ti daří? Jak roste pupik? Nas čeká screening 20.6…A sem zvědavá, jestli nám potvrdí holčičku..přibrala sem už 4 kila, ale cítím se dobře ![]()
@koblizeq ahojky Koblížku:-)
Pupík snad trošku povyrostl, ráno nic moc převýšení ostatního terénu, ale večer už je to pupík:-)
Vy už tu holčičku nějak tušíte? My vůbec ani náznakem netušíme, jestli holka nebo kluk. Všichni mi říkají, že to je jasná holka (ale myslím, že kvůli tomu že jsem fakt rozkydlá - lidi co mě neviděli před hormonální léčbou, tak netuší, že jsem takto vypadala už před otěhotněním)
Já od začátku 5 kg nahoře, ale většinu z toho hned na začátku ještě na hormonech, pak to šlo po vysazení hormonů dolů a teď už tak zmírna zdravě nahoru. Taky se cítím dobře, teď o víkendu jsem byla v sobotu na 20 km túře lesem a v neděli celý den s neteří a synovcem v zábavném parku Mirakulum - bylo opravdu velké horko, tak jsem byla ve stínu, ale takovouhle běžnou zátěž zvládám bez problému jako dřív.
Někdy úplně zapomínám, že jsem těhotná.
@Petra_z_Nuslí tak to máme podobně, kdyby mi netlacily kalhoty, tak si přijdu netehotne
jednou už sem vyrazila v tehu džínách
holčičku nám řekli při 1.screeningu, ale všichni to tipuji na kluka. Me je to jedno
a hlavně my pohlaví okolí říkat nechceme
mimi bude překvapení ![]()
@koblizeq Tak konečně mi to břicho vyskočilo pořádně, jsem se vyfotila dnes ve vlaku ![]()
@koblizeq jinak mě je to taky jedno, jestli holčička nebo chlapeček, ale vím, že manžel si moc přeje chlapečka, tak bych byla ráda kvůli němu
@koblizeq píše:
@Petra_z_Nuslí krásnej pupicek máš
konečně!:-) začínám nosit obepnuté věci, hrdě vystavuju ![]()
@Petra_z_Nuslí jj, včera sem taky třídila šatník…A už 19. týden, to je neskutečný
A už si pro mimi něco koupila?
@koblizeq ještě jsem nekupovala nic, jdu 19.6. na druhej genetickej ultrazvuk a potom začnu nakupovat. Už kočárek, nábytek, sepíšu si seznam, co bude potřeba a začnu postupně nakupovat vše.
Ty už jsi něco nakupovala? ![]()
@Petra_z_Nuslí my jdeme 20.6. A to bych se s partnerem chtěla po utz mrknout na kočárky, když budeme ve velkoměstě
koupila sem si 3 bodycka
jinak už sem dostala plno věcí od kamaradek, a to mám v pytli u maminy ve sklepě ![]()