Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky se přidám, jsem dnes 11+4. Poslední ultrazvuk byl minulý týden v 10+5 a mimčo už bylo teda aktivní, že mě to až překvapilo, jak tančí a mává
Termín mám 2.11.
@Petra_z_Nuslí Moc gratuluji, ať miminko pěkně roste. Hodně zdraví! ![]()
@Jenny02 ja jdu na prvni odber na lačno pristi stredu tak jsem zvedava ale uz ted se na to netesim, nalacno nedavam skoro nic ![]()
@Petra_z_Nuslí píše:
Ahoj holky, taky se přidám, jsem dnes 11+4. Poslední ultrazvuk byl minulý týden v 10+5 a mimčo už bylo teda aktivní, že mě to až překvapilo, jak tančí a máváTermín mám 2.11.
Gratuluju, to je ale hezkej snehuláček
![]()
@MíšekS no právě ja jsi taky příští středu a pak jdu 4.5. na lačno to vůbec nedávám a občas je mi blbě rano i po snídani. Mám z toho úplně hruzu
Já se taky musim pochlubit. Vcerejsi kontrola v poradku, jsme 9+4 fazolka roste a dela kotouly
je to uzasny.. a jsem objednana na screening ![]()
@Jenny02 píše:
@MíšekS no právě ja jsi taky příští středu a pak jdu 4.5. na lačno to vůbec nedávám a občas je mi blbě rano i po snídani. Mám z toho úplně hruzu
Mam to stejne jako ty. I po snidani mi jeste neni nejlip, ani nemuzu poradne nic pit
ja to udelam tak ze si sebou vezmu treba banan nebo susenku a hned jak to budu mit za sebou si dam a snad to bude dobry ![]()
@MíšekS přesně tak něco k jídlu s sebou a mě pomáhá studenty džus, takže ten si beru taky a pak už se budu jen modlit že to klapne
@sarinka12322 a kdy jdes na ultrazvuk??
taky pak hod fotku.
Holky davejte fotecky at se muzeme kochat a porovnavat ![]()
Já jdu na utz až 4.5. pak dám foto, budu jich mít dost a v pěkné kvalitě, tak se na ně moc tesim
Ahoj holky, velká gratulace všem… je to neskutecne krásné sledovat jak nám fazolky rostou
já byla včera 9+1 na kontrole a vše v pořádku. Odběry mám příští úterý a mě je nejlépe na lačno… jak se najim tak mi začne byt zle a to cely den
držím nám všem palečky a těším se na fotky
![]()
@Nysmo jee krasnej prcek
tak jsme na tom skoro stejne, ja jdu pristi stredu na odbery ![]()
@Jenny02 píše:to uz jdes na screening??
Já jdu na utz až 4.5. pak dám foto, budu jich mít dost a v pěkné kvalitě, tak se na ně moc tesim
@MíšekS ne, na screening jdu až 14.5. toho 4.5 jdu na kontrolu a dostanu fotky na flashku, takže jich bude víc a v lepší kvalitě jak vytištěné na papir