Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MíšekS Dneska jdeme na další kontrolu. Před týdnem bylo slaboučké srdíčko, ale to je prý tím, že je to ještě moc malinké, tak snad dneska bude lépe ![]()
Ahoj holky
dnes na kontrole vse ok, srdicko mame tak mam ohromnou radost
dnes 7+2, 12mm
Ahoj, všem moc gratuluji, také mám dobrou zprávu, dnes na kontrole 7+0 srdíčko, krásně tluče, 9,6 mm
Ahojda, je krásné číst o těch našich prťouskách i když je před námi ještě dlouhá cesta… My včera na kontrole 9+2 a máme 25 mm. Zažívám to po 3 ale stále jako poprvé
Toto těhotenství je uplně jiné. Nejvíc trpím na zácpu mám hrozně nafouklé tvrdé břicho a hrozný křeče… Nikdy jsem to tak neměla. Ale vše to pro toho našeho broučka vydržim ![]()
@VeroNika666 píše:
@MíšekS Dneska jdeme na další kontrolu. Před týdnem bylo slaboučké srdíčko, ale to je prý tím, že je to ještě moc malinké, tak snad dneska bude lépe
Ahojky tak jak jsi dopadla na kontrole?
![]()
@MíšekS Ahojky, tak opouštím skupinu
… přestalo bít srdíčko v 8 tt
@VeroNika666 to je mi strašně líto, neustále se toho bojím, protože se to může stát komukoliv a kdykoliv, ale všichni říkají, že se to stane, protože bylo něco špatně, tak se drž a příště to určitě vyjde ![]()
Ahoj všem, přidam se, těhotná po třetí, 2× zamlklé těhotenství. Ted jsem v 8. týdnu a modlím se aby už vše bylo o. k. Termín porodu mám 18.11.2018 ![]()
@Arome Nikki ahoj, taky moje 3 těhotenství. Akorát moje první dítko už má skoro pubertu a druhý chytá Moresy od ní. TP mám taky 18.11.2018 ![]()
@Jenny02 ahoj, tak to máš doma veselo. Já děti nemám zatím. Ale jsem ted tak vzteklá, že ještě, že tak. Jinak by to byly chudáci
.
@hubikanetka ber si probiotika, mohly by pomoci. a gratulace ![]()
@Arome Nikki no oni spíš doma nejsou než jsou, tak se těším, že tohle si uziju a hlavně nebude pořád pryc
@VeroNika666 jezis to me strasne mrzi
drz se.. nedokazu si to predstavit
taky se toho porad bojim pred kazdou kontrolou. Tak me to fakt mrzi ![]()
@sarinka12322 @MíšekS děkuju holky, je to těžký, ale věřím, že to tak prostě mělo být a příště to určitě vyjde. Stejně nezbývá nic jiného, než věřit. Nikomu ten zážitek ale nepřeju, držte se baby
![]()
@VeroNika666 moc mě to mrzí a držím palečky aby se co nejdříve zadařilo a bolest byla co nejdříve pryč! ![]()