Vymodlené mimi - termím listopad 2018 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
19.4.18 11:55

@MíšekS u nás to ví jen moje rodina a teď v sobotu to jedeme oznámit manželovým rodičům. Jinak holka to vykvala kde mohla, takže to ví i ex :lol: jinak do světa to vykricime až v půlce května po screeningu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.4.18 15:36

Ahoj holky,
Také se pridavam. Termín porodu 4.listopadu.
Dnes jsem 11+4, po dlouhém snažení a nakonec s pomocí doktorů se podařilo. Jsem 4× po umělém oplodnění z toho jedno zamlkle tehu.
Všem držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.4.18 16:47

Ahoj holky, taky budeme mít nejspíše listopáďátko :) Dnes jsem 11+6. V úterý jdeme na prvotrimestriální screening, tak jsem zvědavá. Jinak rodině jsme to řekli hned v šestém týdnu, protože mi začalo být hodně špatně a nešlo se pořád vymlouvat ze všech aktivit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.4.18 17:03

@broucek2018 no tak úřad práce je pro lidi co aktivně hledají práci. Když ale neřekneš že jsi těhotná budou tě posílat na domluvené schůzky. Pokud se nedostavis, vyřadí tě ž evidence. Jinak já byla na pracaku jako netehotna a byla jsem tam jen měsíc, práci jsem měla domluvenou, na up to věděli a i tak jsem mela schůzky dvě. Doma být nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.4.18 18:19

Holky, kdy plánujete začít s nakupováním pro miminko :dance: já zatím jen koukám po všech možném na netu, ale už se nemohu dočkat! :srdce: :hug: :andel: jak jste na tom vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.4.18 19:39

@Nysmo ja to teda taky nevydrzela a nejblizsi kamaradka to vi a rodice obou to vi taky :mrgreen: takze po screeningu to pak oznamime do sveta at to vi i ti ostatni co nam celou dobu drzeli pesti :andel: jinak ja jsem blazen a taky se uz nemuzu dockat az budu nakupovat :dance: uz chodim a koukam po kramech co vse koukam a na net taky na postylky. A planujeme prvni nakupy na cerven az budeme vedet jestli to bude holcicka nebo chlapecek :dance: :srdce: ale nevim jestli to do cervna vydrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.4.18 19:40
@LucBed píše:
Ahoj holky, taky budeme mít nejspíše listopáďátko :) Dnes jsem 11+6. V úterý jdeme na prvotrimestriální screening, tak jsem zvědavá. Jinak rodině jsme to řekli hned v šestém týdnu, protože mi začalo být hodně špatně a nešlo se pořád vymlouvat ze všech aktivit :)

Tak gratulujuuu :D :andel: pak nam napis jaky byl screening jak probihal :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.4.18 19:41
@Romonik píše:
Ahoj holky,
Také se pridavam. Termín porodu 4.listopadu.
Dnes jsem 11+4, po dlouhém snažení a nakonec s pomocí doktorů se podařilo. Jsem 4× po umělém oplodnění z toho jedno zamlkle tehu.
Všem držím palce! :kytka:

Ahooj :mavam: tak gratulace :kytka: jsem na tom podobne jako ty taky jsme se dlouho snazili a podstoupila jsem 3 ivf a pak se povedla prirozene :srdce: takze vim jakou mas radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.4.18 19:46

@MíšekS Ahoj, děkuji a také gratuluji :) určitě pak dám vědět. Taky se už dívám po netu co vše by se mi líbilo :D intuitivně předpokládám, že budeme mít holčičku, tak se pak vyřádím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.4.18 19:47

Já jsem dnes 8+0. Ví to jen manžel jinak nikdo. A zůstane to tak minimálně do 12tt. Už je mi i špatně, v práci se vymlouvam na migreny a rodiče moje a manžela vídáme méně. Tedy tchýni nenávidím, te bych to nejraději nikdy neřekla a moji rodiče teď řeší špatný zdravotní stav a hrozící rakovinu jednoho z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.4.18 19:52

@MíšekS Radost je velká, ve středu jdu na kontrolu, tak se těším na ultrazvuk. Nejradši už bych nakupovala, ale čekám až co to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
19.4.18 20:23

Ahoj holky, v pondělí jsem si šla pro nové balení Utroše k paní doktorce, ta mě rovnou prohlédla, jelikož mě viděla po delší době…no a při tom mi oznámila, že jsem gravidní. Pro jistotu nabrala krev a večer už to byla jistota. Jsem v 6tt. Byla bych raději, kdybych se to dozvěděla později. Teď to jsou zatím ještě trochu nervičky, ale mám strašnou radost, vůbec jsem to nečekala, byla jsem už po 9 měsících snažení tak trochu rezignovaná. No a ted každou chvíli koukam po kočárkách, postýlkách a nákupů už se nemůžu dočkat :D Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co bližšího mi řekne a co mě tam čeká :)

• Citovat
  • Upravit
596
19.4.18 20:57

@Natt00 jee tak to je super tak gratulace.. to je teprve prekvapko :lol: :dance: tak zitra dej vedet jaka byla kontrola :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.4.18 21:20

@Natt00 tak to je krásné překvapeni :) určitě bude vše v pořádku :hug: @MíšekS my jsme byli na IVF, kde jsem neměla ani jedno vajíčko a na konec se nám povedlo také přirozené na dovolené v Thajsku. Vůbec jsem tomu nemohla uvěřit potom dlouhém léčení a operaci :) ale stalo to všechno za to! :srdce:
No já si také počkám až budeme vědět co čekáme, ale tajné doufáme v holčičku :) :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.4.18 00:12

Jste tu někdo na neschopence nebo chodite do prace?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí