Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nysmo Vřele doporučuju, je to něco krásného, určitě i přítel bude naměkko
![]()
@Keeshah já jsem byla také, když jsem poprvé slyšela srdíčko. Vezmu ho hned jak budu moci
děkuji za radu
![]()
Holky ve druhé diskusi jsme založili skupinu pro miminka narozena v listopadu 2018
tak pokud chcete tak se přidejte
je to soukromé, tak si tam můžeme psát všechno možné
![]()
@Nysmo s tema nevolnostma to mam podobny z niceho nic minuly tyden mi bylo dobre tak sem mela hned strach ale ted uz mi je zase zle cely den a musim se vzdy drzet abych se nepozvracela
takze se taky tesim na konec I. semestru.. dnes jsem byla na odberu krve pro screening a dostala jsem i prukazku konecne
jsem 10+6
@LucBed píše:
Ahoj holky, tak máme po screeningu. Vše je v naprostém pořádku, pořádně se mi uleviloa zatím to vypadá na holčičku
Dneska mi sestra rikala ze ve 13tt na prvnim screeningu vzdy devcata odchazi uz stim ze vedi pohlavi, ze se to da urcit uz tak na 80% tak to se tesim ![]()
@Keeshah píše:
Ahoj holky, tak jsem byla včera na kontrole (11+4), dostala jsem těhotenskou průkazku a všechno je v naprostém pořádku. Měli jsme s přítelem na krajíčku, když jsme na ultrazvuku viděli, jak se to mrňátko rychle hýbe, kope nožičkama a hází ručičkama. Prostě něco úžasného
Krasnaa fotecka
je tam krasne videt.. to se mas.. jinak s tim pritelem plne souhlasim, taky ho beru vsude sebou a nikoho se neptam ![]()
@MíšekS takže s téma nevolnostma jak na houpačce
mě je už lépe celkem 2 dny po sobě, ale zase jsem skoro cely den prospala jak jsem unavená
já jsem 10+2 a prukazku už mám také
tak už abychom měly za sebou první screening
![]()
@MíšekS no nevím jestli fakt na 80 % vědí pohlaví
mi řekli jen na těch 60, kamarádce taky..a jedné dokonce, že to bude určitě kluk a ve 20 TT se ukázalo, že to bude holčička
takže bych na to moc nespoléhala :/
Jee holky moc všem gratuluji a závidím, že už jdete na screening nebo ho máte už za sebou..
já jdu na kontrolu (krev, atd.) až příští středu. Už bych prý mohla dostat kartičku, už se nemůžu dočkat až tam mimco zase uvidím. Dneska jsem 9+4 ![]()
Ahoj holky, jsem dnes 10+4, na screening jdu 9.5. a to cekani je vazne desne
Taky uz se nemuzu dockat konce prvniho trimestru, az budu vedet, ze je vse v poradku a budu to moci rici verejne. V praci mam dost stresy a je mi spatne, ale nechci to jeste rikat, takze me to stoji hodne sil, delat, ze jsem porad v pohode. Navic jsem tenhle tyden hodne unavena, ale zaroven spatne spim…no doufam, ze to bude brzy lepsi.Je tu z vas nektera, ktera zvazuje Prenascan? A cim se uklidnujete, kdyz jste nervozni, jestli je mimi v poradku? Diky a krasny den, tehulky:)
Tak se i já přidávám do skupinky čekatelé, jsem v 11.týdnu, momentálně na neschopence kvůli špinění, ráda bych se ale ještě do práce vrátila. Mám ohromnou radost, že zatím je Prcek v pořádku, bude to naše první, tak mám i trochu obavy, protože stavíme domeček, ale do listopadu by měl být hotový.
@Annei u nás probiha rekonstrukce a rozhodně do konce roku hotová nebude.
Ahoj, můžu se přidat? Termín mám 4.11.
je to naše první miminko, pracovali jsme na něm 4 roky(4 ivf, 4iui a povedl se až 1.ket)…máme za sebou screening a je vše v pořádku ![]()
@koblizeq píše:
Ahoj, můžu se přidat? Termín mám 4.11.je to naše první miminko, pracovali jsme na něm 4 roky(4 ivf, 4iui a povedl se až 1.ket)…máme za sebou screening a je vše v pořádku
Ahoj, tak to je super, moc dobre to znam, my se snazili 3 roky 2ivf a jeden Ket a nic a pak to prislo samo jako zazrak
uz mas za sebou screening?
@sarinka12322 píše:
Naše láska
Je krasna fazolka
jaky jsi tyden?