Vymodlené mimi - termím listopad 2018 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
26.3.18 22:37

Ahojky holky, mohu se přidat :) jsem dnes 7+2 a zítra jdu na ultrazvuk, byla jsem v 6tt, ale doktor nic neviděl, tak doufám, ze zítra už bude vše v pořádku jak má! :hug: termín porodu by měl byt 10.11.2018.
@1Linda1 pokud bych byla v tvé situaci já, tak bych zůstala doma. Ještě pokud máš nevolnosti cely den a jsi tak dlouho na nohách… já osobně bych nedělala nic co by mohlo mé těhotenství ohrozit… rozhodnutí je na tobě a doplním tohle je opatrnost a předcházení komplikaci, ne histerka ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.3.18 22:47

@Nysmo gratuluju :hug: já jsem dneska 7+6 a termín porodu mám 6.11. :oops: děkuji za názory.. samozřejmě vím, že je to na mě, já osobně bych šla radši na neschopenku, ale když mi pak někdo z rodiny řekne, že mužu normalně pracovat a mě to tak nepřijde, prostě si přijdu jak histerka, proto jsem chtěla slyšet názor i ostatních.. :andel:

@Kricam v kterým týdnu jsi ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.3.18 23:00

@1Linda1 teď 9tt:)
V 7tt jsem byla nemocná a byla týden doma a v tu dobu jsem měla i největší nevolnosti, mě je naopak nejhůř když jen sedím doma :lol: pohyb mi na nevolnosti pomáhá a v práci je mi líp :P jinak miminku se určitě nic nestane, spíš mi můžeme mít problémy v konečne fázy to ustát, bolesti zad atd…ale já osobně doufám, že vydržím co nejdyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peti13
27.3.18 00:07

5 tt a 2 dny :kytka:

• Citovat
  • Upravit
331
27.3.18 03:54

@peti13 krásná to fotečka, velká gratulace!  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
retrivrice
27.3.18 10:49

Dobre ranko, holky, taky to tak mate, ze myslite na tehotenstvi skoro cely den? Ja mam pocit, ze muj mozek nevstrebava skoro nic jineho a nejak se zmensil :lol: :lol: :lol: A jak to berou vasi partneri? Uz jim to doslo? Staraji se? Ten muj to nejak pomalu pobira a divi se, ze se najednou chovam nejak jinak… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
331
27.3.18 18:40

:think: tak jsem dnes byla na ultrazvuku, šla jsem tam s tím, ze jsem 7+3 tt podle poslední MS a doktor mi řekl ze jsem podle ultrazvuku 4-5 tt, vůbec netuším jak je možný takhle velký rozdíl… hlavní je, ze bylo :srdce: uhnizdeno na správném místě a teď se modlím, aby krásné rostlo :srdce: :andel:
@retrivrice já to mám stejně, na nic jiného cely den nemyslím :) a přítel je moc rád, teda ne ze by se staral o něco víc, ale byl nadšený, když jsem donesla domu fotečku :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
retrivrice
27.3.18 20:25

@Nysmo Moc gratuluji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20
27.3.18 21:24

@Nysmo jsme na tom stejně, taky podle poslední MS bych měla být v 7tt, ale doktor dnes na utz, že to vypadá na 4-5tt. Za týden mám přijít na kontrolu, jestli prďolka poroste. Trochu mě vystrašil :( že můžou být dvě možnosti proč je tak malé, buď se zastavilo a neroste dál nebo ovulace byla později. Tak budu moc doufat, že to bude ten druhý případ a za týden povyroste :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.3.18 22:35

@mmajulka bud v klidu, určitě to byla opozdena ovulace, důležité je, ze je na správném místě a poroste! Já tam byla před týdnem a doktor vůbec, ale vůbec neviděl nic, takže podle výpočtu bych měla byt v 6tt ale, podle ultrazvuku to mohlo byt tak 3-4 týden. Takže roste :srdce: :dance: :andel: ta opozdena ovulace sedí… A tímhle si vůbec někam hlavu. Nedá se to počítat podle poslední MS, ten ultrazvuk je prostě
přesnější a nevíš kdy folikul vypustil vajíčko ;) :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.3.18 14:09

Ahoj holky, taky se přidávám - jsem 7+3, TP 11.11. :) První utz byl 5+4 a byla vidět jen dutinka, na další jdu 6.4. a jsou to snad nejdelší dny mého života. Jinak nám se podařilo hned napoprvé, takže prvních 14 dní jsem se z toho spíš vzpamatovávala, ale jsem moc šťastná! Přítel to zpracovává stále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 14:42

Ahooooj :mavam: @MíšekS jsme na tom stejne jste ted 7.tyden :) termín 19.11 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 14:53

Ahoj, ja jsem 6+3 a dělám taky servírku a přítel ne furt nadává…preci jen by si mela odpočívat…a nenervovat se.. @1Linda1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.18 17:58

Moooc gratuluji, opatrujte se :) byla jsi už na UZ? @sarinka12322

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.3.18 18:23

@Romanetka.s ahooj :mavam: tak gratuluju :dance: a uz si mela taky na ultrz srdicko?? :srdce: kdy jdes na dalsi kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí