Vymodlené mimi - termím listopad 2018 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
596
19.3.18 11:33

@peti13 ja byla minuly tyden na prvni kontrole a krev mi nebral, udelal mi jen ultrazvuk a tam byl videt uz maly vacek talze mi potvrdil tehotenstvi :srdce: a to jsem byla taky 5tt. Na dalsi jdu az za 4 tydny a to uz bude srdicko no, to budou hoodne dlouhe 4tydny :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.3.18 11:36

@peti13 žloutkový váček by měl být vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.3.18 11:36

@helen7 ahoj, no tak to mame uplne stejne, my se taky snazili 3 roky, byli jsme na 3 ivf a neuspesne, a pak jsem otehotnela prirozene kdyz jsme stim uz nepocitali :srdce: :dance: :D jsem dnes teprve 5+2 a mam jen vacek, a uz se tesim na srdicko :dance: takze te uplne chapu ze uz si byla 2× na ultrazvuku, jsem stejna. Tak gratuluju :) a taky prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.3.18 12:22

@MíšekS Taky moc gratuluju! :kytka:
I nám se to povedlo přirozeně a to nám dr. moc šanci nedávali (špatný spermiogram, já pokročilá endometrióza).
Těším se na kontrolu, i když jsem docela vyřízená (velké nevolnosti, motání hlavy, šílená únava), tak nevím jak se tam dostanu :D. Ale v tom všem to jsou blbosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.3.18 12:29

@helen7 jsem na tom podobne, jsem hrozne unavena, nemam silu ani uvarit poradny jidlo nic :D a porad chodim curat :mrgreen: po ty kontrole si myslim ze to bude urcite lepsi a hlavne se ti ulevi :dance: ja jdu ve stredu tak se taky tesim, az zas uvidim fazolku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.3.18 14:46

Ahoj holky :) tak já byla na prvním ultrazvuku na svy narozeniny a doktor tam viděl 8mm gestacni vacek. Termín porodu podle menstruace bych měla mít 6.11. :oops: a na další kontrolu jdu 4.4. Kde by mělo být vidět už srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.3.18 14:59

Tak první prohlídka za námi máme 3,5 mm a 6 tt. další prohlídka 9.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.3.18 15:49

@1Linda1 tak gratuluju :potlesk: jsme na tom podobně :palec: prvni mimco? A jak dlouho jste se snazili? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.3.18 15:56

A jak se holky citite? Mate nejake priznaky?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.3.18 17:26

@MíšekS je to naše první miminko a vyšlo to hned první měsíc 8o ač sem to vážně nečekala ale je to krásný :oops: tobě taky gratuluju k miminku :kytka: jinak mě do teď nic nebylo ale bývá mi špatně, třeba mě to vzbudí v 5 ráno a nemůžu cítit ani vidět maso, zvedá se mi ztoho kufr… jinak mě občas poboliva břicho, asi jak roste :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.3.18 17:27

@hubikanetka gratuluju :kytka: holky dostali jste při první prohlídce fotecku? A viděli tam miminko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.3.18 17:47
@MíšekS píše:
A jak se holky citite? Mate nejake priznaky?? :D

Mě teda hroně bolí záda asi bedra :-D A bývá mě šoufl ale nezvracim. u 2 předchozích těhu jsem tohle neznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
19.3.18 17:59

Jo tak me tedy taky boli bricho a zada a jsem celkem dost unavena :D
@1Linda1 ja dostala fotecku protoze sem si o ni rekla a to jsem byla na kontrole v 5tt ale na fotce je jen 5mm váček ale i tak jsem ji chtela :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.3.18 18:05

Já si o ní neříkala ale dostala jsem se slovy je tam živý plod. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
20.3.18 15:55

Ahoj, přidávám se k vám, jsem 7+2 tt. Snad bude vše v pořádku, v 6+5 nám potvrdili :srdce: a další kontrola až v půlce dubna. Nechcete založit nějakou skupinu soukromou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí