Vymodlené mimi - termím listopad 2018 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
402
20.3.18 16:51

Ahojte, přidávám se do skupinky. OD října 2016 jsme se snažili o mimi a nic, tak nám dopomohli páni doktoři :-D a na druhý pokus IUI se snad povedlo. Teď čekáme do středy, aby nám toho mini mrňouse potvrdili, takže doufám, že všechno bude ok… ale to čekání, to je na moje nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.3.18 20:18

@Peruz tak gratuluju a zavidim ze uz mate potvrzene :srdce: me teprve potvrdili tehotensvi jsem 5+2 a dalsi kontrola az 16dubna. Nevim jestli to vydrzim takhle dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.3.18 20:20

@VeroNika666 ahoj, takze to znas, ja chodila do CAR 2 roky, podstoupila jsem 3ivf a nic a pak to prislo samo prirozene :dance: :D neboj vse bude v poradku, taky jdu zitra na kontrolu ale jeste nebudu mit srdicko. Bude to dlouhy cekani no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
20.3.18 20:57

@MíšekS teeda to jdeš pozdě docela, ale někteří dr to takhle prý dělají. Já jsem byla 5+5 a měla jsem gestacni vacek a počátek žloutkoveho. Pak chtěl ať přijdu za týden a potvrdil srdíčko a vzal první odběry a pak až do poradny za měsíc. Tak držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.3.18 22:10

@Peruz no takhle presne bych to chtela mit :zed: :D nejspis to nevydrzim a pujdu tam driv asi :D za zkousku nic nedam, a at mi nezkousi nadavat :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
21.3.18 08:56

@MíšekS no samozřejmě teď to není ani týden co jsem tam byla a už se bojím že to třeba zamlkne :( takže to si nevyberes teď se budeme bát pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.18 09:01

@Peruz Muzeme zalozit :) Nebo uz nekdo zakladal? Divala jsem se, ze uz tam nejake listopadove jsou, jedna je plna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
21.3.18 09:10
@MíšekS píše:
Ahoj holky. Jsem v 6tt a jsem nejšťastnější. :dance: Vím co me vse jeste ceka ze nemame vyhrano a tak bych se rada o to s nekym podelila a pokecala :) tak kdo je na tom podobně tak šup sem :mavam:

Ahoj zakladatelko, tak já jsem čerstvě taky těhu :), zjistila jsem to minulý týden asi 13.3. takže netuším ve kterém týdnu, ale asi úplně začátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.18 09:11

@MíšekS Ja jsem byla v 5+3 dokonce na pohotovosti (kvuli banalite, ale vystrasilo me to) a dr. byl uplne v pohode. Rikal, ze jdu sice driv nez driv, ze nebude nic videt (krom vacku), ale uplne chapal, ze to je proste od zacatku velmi sledovane tehotenstvi :D
To cekani je dlouhe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.3.18 09:20

Holky a u ktere z vas je to taky 1. tehotenstvi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.3.18 09:35

@MíšekS no jo, známe to :-). Doktoři nám nedávali vůbec šanci, prý zkusíme dvě IUI aby se neřeklo, ale rovnou se začneme připravovat na IVF… no, bylo nám přáno, tak doufám, že bude všechno v pořádku. To se teď budu pořád o toho mrňouse tak bát? :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.3.18 09:38

@Peruz I já vidim ty nejčernější scénáře, ale musíme věřit, že to bude ok :-D. Moc čtu diskuze :-D:-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.3.18 09:45

@helen7 já mám taky první a ještě s pomocí po roce a půl :dance: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
21.3.18 09:45

@helen7 snažila jsem se tam dostat ale nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
21.3.18 09:46

@VeroNika666 tak tak. Když něco zvednu tak mám hned strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí