Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, zase jsme našlaitento ultrazvuk, ten je 4týdny těhotenství, mohl by být tak jako sttejný s tím zakladtelčiným
http://www.babyonline.cz/…ydnu/4-tyden
Já bych si dítě nechala.. se může stát, že se zase rozejdete a ty si to pak budeš vyčítat.. ![]()
Přítel o tom ví, a jak se zachová, je na něm…
@Mylovemybaby dokážeš přijmout fakt, že by si už nebyla matkou. Jak by ti bylo kdyby vám plánování došlo do toho stadia, že by si musela na IVF s darovanou spermií?
Důležitou otázkou je zda si ochotná a schopná dítě vychovat sama. Pokud ano tak bych o interupci neuvažovala
Holky stejně je to prča
Na co chodit testy otcovství, uživatelky emimina pravdu odhalí
![]()
Tak podle mých propočtů je zcela jistě dítě přítelovo, 4 tt je embrio staré 14 dní
![]()
Je pravdou, ze mi pomalu, ale jistě padá kamen ze srdce, protoze je pravda, ze vzhledem k cukrovce na inzulínu se špatnými výsledky si me ted doktoři prehazuji jak horký brambor a zatím nez s gynekologickeho hlediska me ted hlídají na diabetologii kvuli vývojovým vadam. V pondělí jdu opet na kontrolu tak se na po pečlivě zeptám a snad mi to vysvětli. Jinak vsem moc dekuji za pozitivní podporu. Dost mi to pomohlo.
A přítelovi to taky tak řekní, že 4 tt znamená vlastně dva tydny od početí
@Mylovemybaby hele, pokud jsi otěhotněla někdy kolem toho 13.3., to znamená, že bys měla o dva týdny posunutou ovulaci, pak to dva týdny rozdíl prostě doktor pozná. Řekni to doktorce.
A pokud jsi 29.2. Měla posledni. Sex a 12.3. Jsi si dělala test tak by na testu už taky nejspíš bylo vidět
Zakladatelko, ty už ses rozhodla. Teď je jen potřeba před tu hotovou věc postavit přítele a čekat jak se zachová.
Na potrat bych rozhodně nešla..a taky to vidím pravděpodobnějc na přítele, než na toho durhýho.
Jak již bylo řečeno výše - embryo staré 14 dní na ultrazvuku není vidět!
Nepleť zakladatelce hlavu ![]()
Otázka zní, jestli doktorka myslela 4 týdny jako gestační stáří nebo 4 týdny anatomického věku.
Podle toho uvedeného termínu porodu to vychází na přítele
A kdyby to doktorka brala podle poslední menstruace, mluvila by o šestém týdnu ne o čtvrtém. Možná i proto říkala čtvrtý týden - protože to nesedí s menstruací. Ovulka holt musela být posunutá ![]()
Teď jen aby z toho přítele nekleplo
Tomu říkám dítě lásky
![]()
Tak držím palce na pondělí a dej vědět, jak to dopadlo. To víš, všechny jsme tady baby zvědavé ![]()
Miminko si nech a tes se na něho
do smrti bys toho litovala!
No ale pokud jí mudr řekla, že je to 4 tt tak myslela, že je staré 14 dní plus tedy klidně 6 dní ne?