Vynechání již rozběhnuté menstruace při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
15.3.14 18:22

@zuzkub Je to úplně normální. Mě se to rovnalo půl roku. Měla jsem ji jednou, pak dva měsíce nic, pak za 14 dní. Prostě různě. Jendou jsem myslela, že vykrvácím, další bylo jen špinění… Dokud kojíš hodně, tak nečekej, že bude MS chodit jak hodinky.

• Citovat
  • Upravit
23.3.14 18:43

Ahoj Holky,
taky se připojím… rodila jsem v srpnu 2012, dosud kojím. MS mám ihned po šestinedělí, dostavovaly se až do června 2013 co 3 měsíce, pak už co dva měsíce a od září 2013 každý měsíc, jen občas zpožděné o 7-10 dní.
Měla jsem to dostat 12.3. a dosud nic. Těhotenský test jsem si dělala ve čtvrtek= negativní. 2. test dnes ráno, opět negativní.
A MS stále nikde.
Minulý víkend měla malá virozu, horečky 39,3 a tak jsem kojila i 7× denně, aby dostala co nejvíc protilátek, a výživy a tak si nejsem jistá, jestli tak zvýšené kojení (do virozy jsem kojila cca 2× denně) nemá vliv na zpoždění. Mám to řešit na gynekologii? A nebo jinak: mám to vůbec řešit?? Nebo počkat? Jak moc má četnost kojení vliv na pravidelnost MS?
Díky a hezký den holky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.14 18:55
@Radka Čápová píše:
Ahoj Holky,
taky se připojím… rodila jsem v srpnu 2012, dosud kojím. MS mám ihned po šestinedělí, dostavovaly se až do června 2013 co 3 měsíce, pak už co dva měsíce a od září 2013 každý měsíc, jen občas zpožděné o 7-10 dní.
Měla jsem to dostat 12.3. a dosud nic. Těhotenský test jsem si dělala ve čtvrtek= negativní. 2. test dnes ráno, opět negativní.
A MS stále nikde.
Minulý víkend měla malá virozu, horečky 39,3 a tak jsem kojila i 7× denně, aby dostala co nejvíc protilátek, a výživy a tak si nejsem jistá, jestli tak zvýšené kojení (do virozy jsem kojila cca 2× denně) nemá vliv na zpoždění. Mám to řešit na gynekologii? A nebo jinak: mám to vůbec řešit?? Nebo počkat? Jak moc má četnost kojení vliv na pravidelnost MS?
Díky a hezký den holky. :kytka:

ahoj, myslím si ze muze mít. Tim ze jsi častěji kojila tak vzrostla hladina prolaktinu a ta mohla cyklus bloknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.14 19:13

Jééé ahojky Bealko! :kytka:

Já si taky myslím, že je to tím, protože teď jsem si vzpomněla ještě na to, že posledních 14 dní vážně víc kojím, protože Terce vylezly za týden 3 stoličky, byla podle toho taky náležitě protivná a tak jsem ji častěji než kdy před tím klidnila mlíkem, jinak bych vylítla stropem… Takže to vážně asi může být tím.. Cca obden cítím takový ty divný pocity okolo vaječníků, jako když se to má spustit, a pořád nic, tak je tam asi někde zašprcnutý stavidlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
23.3.14 19:37

@Radka Čápová určitě to může být bud tím častějším kojením, ale i tou virozou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 11:34

Holky taky mi ted neprisla MS. Kojim a poprve mi prisla MS rok po porodu.Ted jsem mela 2 pravidelne MS po 28 dnech.Ted jsem 31. Den cyklu a MS nikde. :think: Muze to byt tim, ze kojim obcas i pres den? Chranime se prerusovanou sloulozi, jelikoz druhy prcek by nam nevadil. :mrgreen: Kdy ma smysl delat tehotensky test? Anonym-pritel by nebyl nadsen, ze pisu o nasem prerusovani. :lol: Styk byl jen jeden 4 dny po MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 11:38

Ma zkusenost - menstruaci jsem dostala uz v sestinedeli, prestoze miminko bylo plne kojena, 2× prisla presne po 28, po 3., kdyz 30.den neprisla, delala jsem test - pozitivni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.15 11:39

A styk byl v ten mesic take jeden…

• Citovat
  • Upravit
1272
2.3.15 12:06
@Anonymní píše:
Holky taky mi ted neprisla MS. Kojim a poprve mi prisla MS rok po porodu.Ted jsem mela 2 pravidelne MS po 28 dnech.Ted jsem 31. Den cyklu a MS nikde. :think: Muze to byt tim, ze kojim obcas i pres den? Chranime se prerusovanou sloulozi, jelikoz druhy prcek by nam nevadil. :mrgreen: Kdy ma smysl delat tehotensky test? Anonym-pritel by nebyl nadsen, ze pisu o nasem prerusovani. :lol: Styk byl jen jeden 4 dny po MS.

Proc si neudelas test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 12:08

@aaababy Nevim jestli neni brzy. :think: Ikdyz prvni tehotenstvi mi ukazal test jeste pred MS. Udelam si ho zitra rano.

• Citovat
  • Upravit
8149
2.3.15 12:11

Ja zas diky kojeni mela MS ruzne rozhazenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
2.3.15 12:12

Ja diky kojeni prisla k tehotenstvi ani jsem nevedela jak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
2.3.15 12:36

8o tvl, já mám 12 dní zpoždění, jsem si říkala že snad to přijde, ale jak tu čtu, dnes si raději koupím test 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
2.3.15 12:42
@aaababy píše:
Ja diky kojeni prisla k tehotenstvi ani jsem nevedela jak :-D

Ja mela mimi 5mes a 7tt tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909