Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Mi to nedalo a udelala jsem test uz ted. Jedna carka. @Blanka89 @aaababy @Levandulina
a to je dobře, nebo jsi smutná?
@Blanka89 Tak je mi to i lito. Druhe bych chtela. Pritel mi rekl, je tys delala test, to jako, ze jsi tehotna? Jako by si to pral, ale vylozene snazit se nechce. ![]()
@Anonymní píše:
@Blanka89 Tak je mi to i lito. Druhe bych chtela. Pritel mi rekl, je tys delala test, to jako, ze jsi tehotna? Jako by si to pral, ale vylozene snazit se nechce.
Třeba je ještě brzo, kolik dní že to máš zpoždění? Já dneska 12 ale prcka ještě dalšího nechci. Chlap si taky dával pozor
@Anonymní píše:
@Blanka89 Krasne miminko na profilovce.
Děkuji to je naše boubelina.
Ahojky, mám 6 měsíců po druhém porodu. MS mám většinou pravidelnou po 29-32 dnech (tak 1× za rok mám cyklus delší cca 36-38 dní) a vždy mi naskočila hned po 6-ti nedělí a to po těch 29-32 dnech. Dnes jsem 36 DC a stále nic. Mimčo je zatím plně kojené od narození přesto mi MS naskočila normálně po prvním (též kojené) i druhém porodu. Antikoncepci neberu, dáváme si pozor, ovu nesleduju, ale tak něco ukápnout může že. Myslíte, že se to mohlo zpozdit vlivem kojení (nekojím víc v poslední době, od porodu stále stejně) a nebo jsem těhotná? Otěhotněla jste takhle některá? Test jsem si zatím nedělala, doma nemám, lékárna pěcha daleko a děcka nemocný a krom toho mám teda pocit že to co nevidět dostanu, ale ten mám už týden - před týdnem mě docela dost bolelo břicho, že jsme se sama divila, proč mě 28DC bolí tak moc - bolívá mě právě až při těch cyklech po 32 dnech a né tolik. Začínám z toho být značně nervozní. ![]()
@anpa1 jak jste dopadla?
taky teď řeším co a jak.. začala jsem menstruovat v synových 15ti měsících.. první měsíc cyklus 35 dní, další měsíc 30 dní a další 33 dní.. dnes je to 36. den cyklu a nikde nic..s manželem si dáváme pozor, ale náhoda je blbec.. třetí dítko ale plánované není… prsa mě bolejí fest, břicho také už asi pět dní, ale stále se nic neděje.. nevím, kdy dělat těhu test při takto nepravidelných cyklech.. od porodu 2/14 jsem menstruovala zatím jen třikrtát za sebou a tento měsíc 8-9/15 zatím nic…
@adela27 píše:
@anpa1 jak jste dopadla?
taky teď řeším co a jak.. začala jsem menstruovat v synových 15ti měsících.. první měsíc cyklus 35 dní, další měsíc 30 dní a další 33 dní.. dnes je to 36. den cyklu a nikde nic..s manželem si dáváme pozor, ale náhoda je blbec.. třetí dítko ale plánované není… prsa mě bolejí fest, břicho také už asi pět dní, ale stále se nic neděje.. nevím, kdy dělat těhu test při takto nepravidelných cyklech.. od porodu 2/14 jsem menstruovala zatím jen třikrtát za sebou a tento měsíc 8-9/15 zatím nic…
Ahojky, myslím, že 38DC jsem si dělala těhotenský test - negativní a asi hodinu potom jsem to dostala, takže dobrý. Píšeš, že ti cyklus naskočil až v 15 měsících malýho´a měla jsi to zatím v rozmezí 30 - 35 dní, takže jsi dnes teprve den po nejdelším cyklu. Spíš to budeš mít rozházené po porodu, kojení. Počkej ještě tak týden a když nic, tak pak zkus test. Ale já si myslím, že to dostaneš.
@anpa1
tak včera 38. DC špinilo se a dneska 39. dc a šup.-)) hurá hurá hurááááááá!!! Test jsem si pro klid v duši udělala a negativní
. tak snad je vše v naprostém pořádku!!!
@adela27 píše:
@anpa1
tak včera 38. DC špinilo se a dneska 39. dc a šup.-)) hurá hurá hurááááááá!!! Test jsem si pro klid v duši udělala a negativní. tak snad je vše v naprostém pořádku!!!
No vidíš to
Holt se ti to ještě pořádně nesrovnalo.
Ahoj holky.
Jsem pul roku po porodu cisarem. Menses jsem dostala mesic po porodu, pak jsem to mela i 3× za mesic, pak 2× po sedmi dnech +-, pak se ta prvni menstruace zkracovala az na 2 dny +-, takze jsem mela jednou do mesice 2 dny a pak sedm dnu ted uz bez dvou dnu nic. Tehotna snad nejsem, druhe prte ted ani nechceme.. nejake naznaky boleni vajecniku tam byly, tehu priznaky nepozoruju je mi fajn.
Myslite ze ms muze byt zpozdena i v zabehnutem cyklu? Mela jste to nektera taky tak??
Musim podotknout, ze kojim pomerne casto a momentalne jsem i nemocna.
Tak snad ms dorazi ![]()
Mi to nedalo a udelala jsem test uz ted. Jedna carka. @Blanka89 @aaababy @Levandulina