Vynechání menstruace po vysazení HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
27.11.13 11:49

Může být spousta důvodů, proč ti to nepřišlo. Ale to, že jsi přibrala nevidím jako důvod. Zajdi si na gyndu, ať ti dr. udělá vyšetření a uvidíš. Popř. ti může píchnout injekci na vyvolání menstruace.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
28.11.13 15:38

Těch důvodů opravdu může být hodně. U mě se stále snaží přijít na to, proč mi vynechává ta menstruace. Bez vyvolávačky ji nemám :( Brala jsem Proveru a ani po ní jsem to nedostala. Hormonální profil i štítná žláza v pořádku. Teď se mi po té Proveře udělala celkem velká cysta, tak jsem dostala opět vyvolávačky a nějaké prášky a měla by zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.11.13 22:37
@Adeelka27 píše:
@amame a jak se to vyšetření na průchodnost provádí? mám se bát?

Promiň, ted jsem zjistila tvůj dotaz. Pokud si tedy už na vyšetření nebyla, tak upřímně je to celkem nepříjemný, vstřikují nějakou kontrastní tekutinu a sledují to na ultrazvuku. Neboj, dá se to v pohodě zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
29.11.13 07:06

@amame Ještě jsem na tom nebyla. Doktorka, která mě na to poslala, dostala vynadáno od mého doktora. Bylo to prý neuvážené rozhodnutí a nejdříve mi musí srovnat cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.14 07:30

Ahoj,
potrebuju uklidnit a hlavne poradit.
V lednu jsem vysadila antikoncepci po 8 letech. Prvni dva cykly prisly presne, treti az po 45 dnech a spise spineni. U dojtorky vse v poradku, pry to potrebuje cas a na kontrolu za pul roku, do to doby to resit nebudeme.
Dalsi cysklus mi prisel po 39 dnech a uplne normalne. Ted jsem 42DC a nic. Piju hermanek, kontryhel…jsem z toho zoufala. Tehotna nejsem. Nemate nejaky trik, radu jak to srovnat?
Prosim zachovat anonym, je to muj zdravotni stav a chodi sem rodina a znami.

• Citovat
  • Upravit
15995
7.7.14 07:36

Bohuzel neporadim, ale ja mela podobny prubeh…prvnich par cyklu ok, pak cca pulrok sileny, cykly pres 40 dni, spis 45…srovnalo se to samo po cca 9 mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.14 07:40

Mela jsem takovou radost, ze to minuly mesic prislo normalne. Zitra je to presne 6 mesicu, takze myslis, ze je jeste brzo na srovnani?
Nejhorsi je, ze uz tyden mam pocity, jak kdyz to kazdou chvili dostanu :(

• Citovat
  • Upravit
25123
7.7.14 08:18

Moje rada je vydržet, měla jsem to podobně…prostě tělu nějakou dobu trvá než se srovná do normálu po takhle dlouhý hormonální bombě…chce to prostě čas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.14 08:22

Me to tak stve, ze jsem to vubec zacinala brat!!! Pred tim jsem mela cyklus pravidelnej pomalu na hodinu. Takze nejake caje apod to je asi jen psychicka pomoc co?

• Citovat
  • Upravit
25123
7.7.14 08:25

Ale jo to pomoc může, jen výsledek fakt není hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.7.14 09:18

Tezko rict…kazdy reaguje jinak :nevim: Mne se to fakt pak srovnalo uplne ukazkove, pred HA jsem mela spis trochu nepravidelne cykly (ne nejak moc, ale +- 3 dny), po tom srovnani ve vetsine pripadu 28 dni jak podle ucebnice :nevim: Ale pamatuji si, ze jsem taky byla nestastna, zkousela jsem i ovulacni testy ve snaze zjistit, co se deje…Jestli to zvladnes, zkus tomu jeste par mesicu dat, pak muzes zase za doktorkou, kdyby to furt neslo…nebo treba nekdo neco poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.14 09:57

Me prijde, ze ovulace probiha. Nezkousela jsem testy ale pozoruju se :D a vzdy v obdobi plodnych dnu mi picha v podbrisku, mam vytok. Takhle to bylo i minuly mesic a ms prisla a dokonce i bolela jako predtim.
Stve me, ze se citim cela bolava a porad nic :(
Nemate radu jak to popohnat? :D doktorka v rijnu to jisti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria