Výplachy po sexu a otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tvs121
23.2.15 20:19

Děkuji

Je to těžší na vysvětlení, Ale přišlo na to nečekaně, a po ruce žádný nebyl. Máme teď oba strach. A upřimě se sypu jak mouka nervama.

• Citovat
  • Upravit
49159
23.2.15 21:37
@tvs121 píše:
Je to těžší na vysvětlení, Ale přišlo na to nečekaně, a po ruce žádný nebyl. Máme teď oba strach. A upřimě se sypu jak mouka nervama.

aspon tu přerušovanou soulož a příště mít zásobu ;)
držím palec at je to jen zpoždění díky nemoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvs121
24.2.15 20:12
@jdukolem píše:
aspon tu přerušovanou soulož a příště mít zásobu ;)
držím palec at je to jen zpoždění díky nemoci

Děkuji moc za podporu. Určitě se mi nyní hodí opatrnosti není nikdy dost, ale stalo se to vím, že se to nedá vrátit zpět ale i kdyby to dopadlo tak, že to dítě bude i přes těžké rozhovory s rodičema, se o dítě popřípadě postarám a finnančně zajístím.
Děkuji ještě jednou moc za normální a fajnový přístup.

S přátelským Pozdravem! 8)

• Citovat
  • Upravit
49159
24.2.15 20:21
@tvs121 píše:
Děkuji moc za podporu. Určitě se mi nyní hodí opatrnosti není nikdy dost, ale stalo se to vím, že se to nedá vrátit zpět ale i kdyby to dopadlo tak, že to dítě bude i přes těžké rozhovory s rodičema, se o dítě popřípadě postarám a finnančně zajístím.
Děkuji ještě jednou moc za normální a fajnový přístup.S přátelským Pozdravem! 8)

jak říkám držím palec… a ač je dítě dar tak chápu, že ted právě není úplně na pořadu dne… není jeho čas.. stavíš se k tomu chlapsky - to se cení tvá přítelkyně má štěstí že tě má..dej vědět jak to dopadlo.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tvs121
24.2.15 20:23
@jdukolem píše:
jak říkám držím palec… a ač je dítě dar tak chápu, že ted právě není úplně na pořadu dne… není jeho čas.. stavíš se k tomu chlapsky - to se cení tvá přítelkyně má štěstí že tě má..dej vědět jak to dopadlo.. :kytka:

Určitě. dám, byl jsem takto vychováván od mých rodičů. Ať je to vždy jak koliv těžké postavit se čelem. A ono to fakt funguje a vím, že se všem mohu podívat do obličeje.
A vědět dám
Přeji krásný zbytek večera.

• Citovat
  • Upravit
24.2.15 20:26

Rejpalky zde nepochopily, ze ona tim nechce predejit otehotneni.Ale kvasinkam. A pta se jestli kdyz bude chzit otehotnet a vyplachne se esi ten vyplach nebere procenta k otehotneni.Nebo to nechapu ja zakladatelko? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.2.15 21:20

@SnažilKasandra Taky jsem to takhle pochopila, takže kondom nebo přerušovaná soulož jaksi vypadávají ze hry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí