Výplata nepřišla - chyba účetní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.10.22 19:53
@vokishka píše:
A ty jsi tam nova?

Nejsem.

Může účetní nějak zatajit před vedením (svým šéfem), že udělala takovou chybu? Např. když má strach, že by mohla být nějak potrestaná, přijít o prémie apod…

• Citovat
  • Upravit
65428
9.10.22 20:13
@Anonymní píše:
Nejsem.Může účetní nějak zatajit před vedením (svým šéfem), že udělala takovou chybu? Např. když má strach, že by mohla být nějak potrestaná, přijít o prémie apod…

Tak jak se mohla pretuknout v cisle? To se tezko zadava ručně. A sef to asi tezko bude vedet, pokud mu to nekdo nerekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
9.10.22 20:23
@Anonymní píše:
Nejsem.Může účetní nějak zatajit před vedením (svým šéfem), že udělala takovou chybu? Např. když má strach, že by mohla být nějak potrestaná, přijít o prémie apod…
Šéfové se nezajímají a nic nepoznaji, pokud jim to někdo neřekne. Ti řeší jiné veci
  • Citovat
  • Upravit
8518
10.10.22 05:47
@Anonymní píše:

Tak já kdybych tuto chybu udělala, nikdo to nezjistí, pokud to někdo neřekne. Na účet mám přístup jen já. Já bych teda po zjištění hned poslala peníze správně a pak řešila vrácení těch chybně odeslaných.
@vokishka já zadávám všechny příkazy ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
10.10.22 05:58
@Hanula1212 píše:
Tak já kdybych tuto chybu udělala, nikdo to nezjistí, pokud to někdo neřekne. Na účet mám přístup jen já. Já bych teda po zjištění hned poslala peníze správně a pak řešila vrácení těch chybně odeslaných.
@vokishka já zadávám všechny příkazy ručně.

Fakt ta konta prepisujes? Kolik mate lidi. Nas je jenom asi 60v praci a neumim si to predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8518
10.10.22 06:04
@vokishka píše:
Fakt ta konta prepisujes? Kolik mate lidi. Nas je jenom asi 60v praci a neumim si to predstavit

Jo, ale nás je pár a pořád ti stejní. A nevím proč, ale už ta čísla účtů mám docela v hlavě :-) Jediné které si nepamatuju, je to moje :-D Kdyby nás bylo 60, tak to dělám přes program. Ale třeba kolegyně u vedlejší firmy, kde je jich víc, tak ta má ještě další kolegyni, která ty účty a částky před odesláním peněz kontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
10.10.22 07:03

Též se mi stalo. Poslala mé penize kolegyni z jiné smeny. Preklikla se v tabulce. Kolegyne se zdrahala to navratit.Typu vymluva-jeste to neprislo-v bance jsem dnes nebyla atd…
Nakonec mi to dala ze sveho (vedouci)a hotove.
Jako vubec si treba nekdo neuvedomuje, ze prik. platby neodejdou, nezaplatis najem, uz jen mobil si uctuje upominky a z ceho budu vubec žit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77384
10.10.22 08:23
@Andrise píše:
Též se mi stalo. Poslala mé penize kolegyni z jiné smeny. Preklikla se v tabulce. Kolegyne se zdrahala to navratit.Typu vymluva-jeste to neprislo-v bance jsem dnes nebyla atd…
Jako vubec si treba nekdo neuvedomuje, ze prik. platby neodejdou, nezaplatis najem, uz jen mobil si uctuje upominky a z ceho budu vubec žit.

doufám, že to od té obohacené kolegyně dostali nazpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
10.10.22 08:25

@stinga ano,ale trvalo ji to dva tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
10.10.22 09:37
@Andrise píše:
Jako vubec si treba nekdo neuvedomuje, ze prik. platby neodejdou, nezaplatis najem, uz jen mobil si uctuje upominky a z ceho budu vubec žit.

Ale uvedomuje, proto by mel mit člověk zakladni rezervu, aby ho nepolozilo, pokid vypata prijde o 14 dnu pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat