Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@laducha píše:
Já nevycházím, ale vypila jsem litr darovaného burčáku a je mi to tak nějak jedno
byl dobrý? Asi jo, když jsi ho vypila litr… ale pro jistotu ještě napiš ráno, co na to hlava… ![]()
@Tiger-lily píše:
Děkuji. Urážka od primitiva je přesně to, co potřebuju na dobrou noc.
fakt, jo? A já ti chtěla popřát dobrou noc… ale když tobě stačí jiné věci, tak to dělat nebudu…
![]()
S 20 tisíci se vyjít dá, já mám ještě tento měsíc pro 4 necelých 13, ale od příštího měsíce to bude lepší ![]()
Já jsem si sehnala brigádu, jeden syn si sehnal ke škole brigádu a další syn se taky snaží.
@Tiger-lily píše:
Děkuji. Urážka od primitiva je přesně to, co potřebuju na dobrou noc.
Taková osoba mě nemůže urazit
@laducha píše:
Já nevycházím, ale vypila jsem litr darovaného burčáku a je mi to tak nějak jedno
darovaný je nejlepší ![]()
@Regina Hero píše:
fakt, jo? A já ti chtěla popřát dobrou noc… ale když tobě stačí jiné věci, tak to dělat nebudu…![]()
![]()
@Regina Hero Co hlava, ta bude v pohodě, ale zažívání
, znáš ten vtip o bílém a červeném vínu a burčáku, ne? ![]()
@niv1986 píše:
Taková osoba mě nemůže urazit
Že jsem tady vůbec něco psala…Tady nejsou rady jen urážky..Jestly máte děvčata depku…nechte si ji pro sebe
@laducha píše:
@Regina Hero Co hlava, ta bude v pohodě, ale zažívání, znáš ten vtip o bílém a červeném vínu a burčáku, ne?
sem s ním ![]()
Postupně třeba jo, jenže jste mě nenechaly pořádně něco napsat..Začly jste hned s urážkama
@Tiger-lily píše:
sem s ním
Jaký je rozdíl mezi červeným vínem, bílým vínem a burčákem?… Červené víno roztahuje cévy, bílé víno roztahuje nohy a burčák roztahuje prd. l ![]()