Vyplati se autosedacka k trojkombinaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21776
16.10.16 08:31

@BaLuci rukávník určitě. Začaly se objevovat, až když jsem s dětmi s kočárky končila a fakt jsem rukávníky záviděla. Místo slunečnku zvaž spíš sluneční clonu. Je efektivnější. Kamarádky si stěžovaly, že se se slunečníkem musí pořád manipulovat a natáčet ho podle toho, jak se hlo sluníčko při procházce. Sluneční clona je buď ve formě prodloužení stříšky a nebo je to kus látky, kterou uchytíš na boudičce a na druhé straně přivážeš k madu. Stejnou službu ti ale splní i obyčejná plína natažená přes boudičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.10.16 09:05

Místo slunečníku pěknou plenku s obrázky výběr je velký, pekne sezenes ne jen ty bílé, měli jsme jich několik a podle nálady střídali, měla jsem k tomu koupené ozdobné kramliky/kolíky na prádlo.
Mi se ty slunečníky nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668
16.10.16 09:16

Clonu bych doporučila víc než plenu kuli uv záření. A rukávník taky ten sem hodně využívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.10.16 10:32

Super, a ja se bala, ze jsou to zbytecnosti. Termin mam na konci unora a to byva kolikrat jeste poradna zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.10.16 22:10

@BaLuci Rukávník určitě využiješ na miminko narozené kdykoliv během roku, s kočárkem projezdíš minimálně ještě tu další zimu, možná i dvě. Slunečník na kočárek považuju za největší pitomost, měla jsem ho poděděný a na kočáru vydržel 10 minut, příšerně mě štval, překážel…sluneční slona je mnohem lepší, tu jsem využila hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí