Vyplatí se mi jít do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
7.2.13 07:57

Já bych začala tím, že bych si udělala ten řidičák, a pak si hledala práci. Finance tě netlačí, a dělat pomocnou sílu v kuchyni kdy ti má zůstat 5 tis. tě asi dlouhodobě uspokojovat nebude.Jak si budeš dělat řidičák, muž se bude muset zapojit potřoškách do hlídání dětí, a nebude to pak pro něj takový problém.

• Citovat
  • Upravit
8523
7.2.13 08:01

Hlasuju pro práci. Byla jsem doma skoro šest let s dětma a dneska se divím, že jsem to přežila. Já se tááááák strašně těšila do práce…
Určitě bych si dodělala řidičák, ale zatím bych klidně jezdila na kole. Pokud se bojíš chodit pěšky, tak to kolo je určitě lepší. Ten kilometr máš ujetej za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.2.13 08:09

Nechceš si nejdřív udělat řidičák? A až pak se rozhlížet po nějaké práci?
Jako finanční přínos mi to přijde hodně málo, takže bych do toho nešla. Souhlasím s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.2.13 08:22

Mysli také na to, jak jednou bude vypadat Tvůj důchod. Abys nešla o žebrácké holi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
7.2.13 08:24

Dělat pomocnou sílu v kuchyni, na to bych se za ty prachy z vysoka vykašlala.
Navíc, manžel pravděpodobně vydělá slušně, když máte dvě auta.

Udělej si rekvalifikaci - nějakou dlouhodobější, budeš si muset zajistit hlídání dvakrát týdně na dopoledne na 4 měsíce až půl roku(podle typu kurzu).
A potom si hledej jinou práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.2.13 08:37

Ak vystacite s peniazkami, tak by som si tu autoskolu spravila.. Nebudes zavisla na vozeni a asi by som si skusila najst nejaku inu pracu.. V kuchyni je prac avelmi tazka a budes utahana ako kon a este za malo peniazkov.. Ono ak uz tam zacnes pracovat, nebudes mat cas uz na tu autoskolu hadam nikdy..
a ta rekvalifikacia je super napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
7.2.13 08:42

Mne teraz sice tiez hrozi, ze ak mladsieho nevezmu do skolky, tak cely moj plat pojde na sukromnu skolku..( u nas stoji tak okolo 410e na mesiac), ale tak to bude nanajvys 5 mesiacov, potom by ho mali vziat do statnej uz isto…Ale ako ucitelka si v strede roka moc pracu nenajdem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
7.2.13 09:24

Ja bych sla. A urcite bych si z vydelanych penez udelala ridicak. Za chvili se rozjezdis a budes si pripadat samostatnejsi, nebudes otravovat manzela s vyzvedavanim. Uz jenom pro ten pocit, ze neco delam, bych do toho urcite sla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.13 11:39
Já se nedivím, že tady jsou takový platy a pracovní podmínky jaký jsou, když část lidí má stejný přístup - hlavně ať mám nějakou práci, byť je za minimum peněz a klidně i zadarmo… Lidi, proberte se.
@Pudloslava píše:
Chodit do prace pri detech je prinejmensim pro me desne psychicky ozdravne. vyplatilo by se to nejspis i bez penez. Osvobodis se na ten den a resis dospele veci.Taky moc nechapu ta dve auta. teda spis zavidim. Ale i jestli nouzi nemate, tak stejne nejaka prace stoji za uvahu.
  • Citovat
  • Upravit
4476
7.2.13 11:46
@Anonymní píše:
Já se nedivím, že tady jsou takový platy a pracovní podmínky jaký jsou, když část lidí má stejný přístup - hlavně ať mám nějakou práci, byť je za minimum peněz a klidně i zadarmo… Lidi, proberte se.

Promin, ale me plat 12tis. na pozici kucharka pripada adekvatni… Jako kolik bys na takovem miste chtela ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.13 11:49
@74paja píše:
Promin, ale me plat 12tis. na pozici kucharka pripada adekvatni… Jako kolik bys na takovem miste chtela ty?

Jistěže plat je adekvátní. Já beru v potaz celkovou situaci zakladatelky a názor, že by se vyplatilo jít do práce i zadarmo, aby si člověk „vyčistil hlavu“ fakt nechápu.

• Citovat
  • Upravit
Slecnaxxx
7.2.13 11:53
@Anonymní píše:
Jistěže plat je adekvátní. Já beru v potaz celkovou situaci zakladatelky a názor, že by se vyplatilo jít do práce i zadarmo, aby si člověk „vyčistil hlavu“ fakt nechápu.

ja bych treba klidne sla delat i zadarmo (samozrejme nemyslim nejakou takovouhle pozici jako je kucharka), ale pokud by me nejaka lepsi firma vzala na praxi, jdu do toho hned. zkusenosti pro me maji vetsi cenu nez penize ;)

• Citovat
  • Upravit
M10
7.2.13 11:55
@Anonymní píše:

Dělat cokoliv je většinou lepší než sedět doma na zadku

• Citovat
  • Upravit
5532
7.2.13 11:55
@Anonymní píše:

To je tohle téma tak intimní, že musíš být anonym? Ono po deseti letech doma s dětmi by opravdu leckdo bral práci i za naprosté minimum, jen aby vypadl ze stereotypu. A hlavně jde i o nějakou praxi. Ono, když je člověk doma tak dlouho, tak těžko může někdo očekávat, že na něj všude čekají za dvacet tisíc s otevřenou náručí :zed: :zed: :zed:
Nehledě na to, že 12 tisíc jako pomocná síla v kuchyni je celkem slušný plat. V některých lokalitách by za to lidi pomalu líbali ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
7.2.13 11:56
@Anonymní píše:
Já se nedivím, že tady jsou takový platy a pracovní podmínky jaký jsou, když část lidí má stejný přístup - hlavně ať mám nějakou práci, byť je za minimum peněz a klidně i zadarmo… Lidi, proberte se.

Tak já bych se velmi ráda probrala. Budou to dva roky co marně hledám jakoukoli práci na jednosměnný provoz klidně bych šla dělat i za těch 5000, ale nic tu široko daleko není. Tak bych moc ráda věděla jak se takovýhle lidi mají probírat a sehnat alespoň nějakou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat