Vyplatí se odšťavňovač?

3800
18.1.15 16:50

Vyplatí se odšťavňovač?

Ahojky, uvažuji, že si pořídím odšťavňovač a chtěla bych se vás zeptat, jestli se ta investice vyplatí, když nemám ovoce z vlastní zahrádky? A ještě se chci zeptat, jaký máte odšťavňovač a jak jste s ním spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
18.1.15 16:53

My máme Catler, jsem spokojená, byl tedy celkem drahý, u levných bych se obávala, jak odšťavňují. Nepořizovali jsme si ho kvůli tomu, abychom ušetřili, ale abychom si mohli namíchat džusy dle naší chuti a ještě kvůli čerstvosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
18.1.15 16:55
@Hadumi píše:
My máme Catler, jsem spokojená, byl tedy celkem drahý, u levných bych se obávala, jak odšťavňují. Nepořizovali jsme si ho kvůli tomu, abychom ušetřili, ale abychom si mohli namíchat džusy dle naší chuti a ještě kvůli čerstvosti.

Já mám ráda čerstvý džusy a dlouho o něm uvažuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.1.15 16:57

@Black Tears my si je děláme celkem často, ale jak jsem psala, nepořizovali jsme si ho, abychom ušetřili. A super je to v létě, kdy má každý přebytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
18.1.15 16:59

@JayLee já si ho občas kupuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
18.1.15 17:00

@Hadumi já bych si ho dělala občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
18.1.15 17:02

My máme obyčejný z elektra, stál kolem 1000kč a spokojenost, odšťavňuje dobře. Využíváme často a rádi, jedinou nevýhodu vidím v tom umývání :)

Příspěvek upraven 18.01.15 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KFC
43
18.1.15 17:03

Ahoj, my máme Hurom slow, je to drahý odšťavňovač, šnekový. Minimální ztráty. Dělám džus každý den, piju ho k snídani, učím to i malou dcerku. Jsem s ním maximálně spokojená, nekoukám jestli se to vyplatí, ale je to superzdraví a nabitý energií a enzymy. Díky odšťavnění do sebe dostanete mnohem víc živin než jste schopni během dne sníst. Mytí zabere cca 2min. mám už svůj rychlosystém. teď kupujeme hlavně jablka, hrušky, mrkev, řepu, banány a pomeranče. Děti tak snědí i druhy, které by normálně nejedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
18.1.15 17:03

Mám a nemůžu tuto věc vynachvalit! Mame doma 4 obsypane stromy jablek, ale jsou nekvalitni, male, ne na jídlo. Tak je z nich dobra šťáva. Myti není problémem. V se je behem chvilky pod tekoucí vodou umyto, všechny součástky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.15 17:05

Já mám taky catler, odšťavňujeme neustále všechno. Ale pokud bych byla znalá šťáv, jak jsem teď, už bych koupila jen ten co odšťavňuje lisováním za studena. en catler byl můj sen a je to skvělý odšťavňovač, a investice 5000 do té domácí hoby řady se vyplatí. Ale lisování za studena, to je jiná káva. Já mám smůlu, mně by manžel zabil, kdybych přišla, že nejsem s tímhle spokojen a chci jiný. Tady počti http://www.freshjuice.cz/…odstavnovace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.1.15 17:06

Rodiče si ho koupili ke konci roku a jsou spokojeni, dělají si ovocné šťávy.
Nepřijde mi to, jako špatná investice, když člověk ví, že ho bude používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.15 17:06

@KFC no, to je můj sen, jé, ten ti závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.15 17:07

@KFC a jaký máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
18.1.15 17:07
@terinka4444 píše:
Já mám taky catler, odšťavňujeme neustále všechno. Ale pokud bych byla znalá šťáv, jak jsem teď, už bych koupila jen ten co odšťavňuje lisováním za studena. en catler byl můj sen a je to skvělý odšťavňovač, a investice 5000 do té domácí hoby řady se vyplatí. Ale lisování za studena, to je jiná káva. Já mám smůlu, mně by manžel zabil, kdybych přišla, že nejsem s tímhle spokojen a chci jiný. Tady počti http://www.freshjuice.cz/…odstavnovace

co to je lisování za studena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
18.1.15 17:17

Taky mam snekovy s lisovanim za studena a jsem moc spokojena. Zvlada i salaty a bylinky, treba pomeranc s polnickem je vyborny. A delam na nem i orechova masla - arasidove, mandlove, oriskove.. zvlada treba i testoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný