Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, uvažuji, že si pořídím odšťavňovač a chtěla bych se vás zeptat, jestli se ta investice vyplatí, když nemám ovoce z vlastní zahrádky? A ještě se chci zeptat, jaký máte odšťavňovač a jak jste s ním spokojené?
My máme Catler, jsem spokojená, byl tedy celkem drahý, u levných bych se obávala, jak odšťavňují. Nepořizovali jsme si ho kvůli tomu, abychom ušetřili, ale abychom si mohli namíchat džusy dle naší chuti a ještě kvůli čerstvosti.
@Hadumi píše:
My máme Catler, jsem spokojená, byl tedy celkem drahý, u levných bych se obávala, jak odšťavňují. Nepořizovali jsme si ho kvůli tomu, abychom ušetřili, ale abychom si mohli namíchat džusy dle naší chuti a ještě kvůli čerstvosti.
Já mám ráda čerstvý džusy a dlouho o něm uvažuji.
@Black Tears my si je děláme celkem často, ale jak jsem psala, nepořizovali jsme si ho, abychom ušetřili. A super je to v létě, kdy má každý přebytky.
My máme obyčejný z elektra, stál kolem 1000kč a spokojenost, odšťavňuje dobře. Využíváme často a rádi, jedinou nevýhodu vidím v tom umývání ![]()
Příspěvek upraven 18.01.15 v 17:38
Ahoj, my máme Hurom slow, je to drahý odšťavňovač, šnekový. Minimální ztráty. Dělám džus každý den, piju ho k snídani, učím to i malou dcerku. Jsem s ním maximálně spokojená, nekoukám jestli se to vyplatí, ale je to superzdraví a nabitý energií a enzymy. Díky odšťavnění do sebe dostanete mnohem víc živin než jste schopni během dne sníst. Mytí zabere cca 2min. mám už svůj rychlosystém. teď kupujeme hlavně jablka, hrušky, mrkev, řepu, banány a pomeranče. Děti tak snědí i druhy, které by normálně nejedly.
Mám a nemůžu tuto věc vynachvalit! Mame doma 4 obsypane stromy jablek, ale jsou nekvalitni, male, ne na jídlo. Tak je z nich dobra šťáva. Myti není problémem. V se je behem chvilky pod tekoucí vodou umyto, všechny součástky.
Já mám taky catler, odšťavňujeme neustále všechno. Ale pokud bych byla znalá šťáv, jak jsem teď, už bych koupila jen ten co odšťavňuje lisováním za studena. en catler byl můj sen a je to skvělý odšťavňovač, a investice 5000 do té domácí hoby řady se vyplatí. Ale lisování za studena, to je jiná káva. Já mám smůlu, mně by manžel zabil, kdybych přišla, že nejsem s tímhle spokojen a chci jiný. Tady počti http://www.freshjuice.cz/…odstavnovace
Rodiče si ho koupili ke konci roku a jsou spokojeni, dělají si ovocné šťávy.
Nepřijde mi to, jako špatná investice, když člověk ví, že ho bude používat.
@terinka4444 píše:
Já mám taky catler, odšťavňujeme neustále všechno. Ale pokud bych byla znalá šťáv, jak jsem teď, už bych koupila jen ten co odšťavňuje lisováním za studena. en catler byl můj sen a je to skvělý odšťavňovač, a investice 5000 do té domácí hoby řady se vyplatí. Ale lisování za studena, to je jiná káva. Já mám smůlu, mně by manžel zabil, kdybych přišla, že nejsem s tímhle spokojen a chci jiný. Tady počti http://www.freshjuice.cz/…odstavnovace
co to je lisování za studena
Taky mam snekovy s lisovanim za studena a jsem moc spokojena. Zvlada i salaty a bylinky, treba pomeranc s polnickem je vyborny. A delam na nem i orechova masla - arasidove, mandlove, oriskove.. zvlada treba i testoviny.