Vyplatí se to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8970
5.10.21 21:18

Záleží na dítěti. První syn by v tomto umřel vedrem. Býval v domácím oblečení, na tom jen svetr a čepice, pak fusak. Druhý syn byl zmrzlik, býval právě v takové kombineze, pod tím domácí oblečení, na tom fusak. Dcera taky zmrla, taky v kombineze, ta i pod ní mikinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
5.10.21 21:19

Já teda takovou kombinézu měla. Děti mám letní a podzimní a dávala jsem je v tom do fusaku :think:
A naopak do šátku, ani do autosedačky kombinézu nedoporučuju. Dítě má být oblečené jako doma. V autosedačce ve fusaku, v šátku u mámy pod bundou a zateplit nohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
5.10.21 21:23

Já měla lehčí kombinézu a lehčí fusak, používala jsem oboje i dohromady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
5.10.21 21:25

@Fiducia já to užila jen do šátku, já jsem horkokrevna a chodím dost na lehko, to by mi dítě asi v domácím oblečení zmrzlo :D a když sem dala třeba jen teplé capáčky, tak je ztrácel, musel mít něco minimálně přes celé nohy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.10.21 21:25

Já měla teplý fusak a dítě v kombineze, ale ta byla froté, ne ze šusťaku… Pod kombinézu jsem dala body a punčochy.. Jezdili jsme v jakémkoli počasí i 3h. 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.10.21 21:28

Jinak ten fusak se mi zdá nanic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
5.10.21 21:37

Ja vyuzila takovyhle kombinezy fakt hodne. Dobre se to oblika, obe deti zmzlici, takze mely kombinezu i fusak. Mela jsem jak zimni tak i podzimni kombinezy a vyuzivala jsem je denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
5.10.21 21:41
@Kriss Tina píše:
@Fiducia já to užila jen do šátku, já jsem horkokrevna a chodím dost na lehko, to by mi dítě asi v domácím oblečení zmrzlo :D a když sem dala třeba jen teplé capáčky, tak je ztrácel, musel mít něco minimálně přes celé nohy :D

V kombinéze by se nosit vůbec nemělo. Stejně jako v té autosedačce, prostě nedotáhneš.
Teda nemám pocit, že bych je nějak vařila, leželi, spali klidně 3 4 hodiny venku. Já bych taky do spacáku vlezla leda v zimní bundě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14715
6.10.21 08:09

Tohle mi přijde do fusaku už moc teplé, měla jsme pro zimni miminko teplakovou kombinezku/overal z HaM, která měla vevnitř takovou tu chlupatou podsivku.

A zase bez fusaku bych miminko v zimě v kočárku nevozila.

Do autosedačky by se neměly oblékat příliš silné věci, tam bych také volila lehčí overal a raději silnou deku přes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí