Vyplňování dotazníků za peníze (Fiorente-group)

17.8.23 15:47

Vyplňování dotazníků za peníze (Fiorente-group)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s vyplňováním dotazníků za peníze u firmy (https://fiorente-group.mozello.cz/). Chtěla bych to zkusit, ale nevím jestli je to bezpečné. Nečekám, že si z toho vydělám tisíce, ale jsem student… Znáte to :D

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
17.8.23 15:56

Nevím jak tahle firma, ale o českém národním pa elu jsem slyšela a když jsem zadala i tu druhou společnost, kterou nabízí, tak se taky dostaneš na jejich stránky přímo. Tohle mi přijde jen jako „mezičlánek“ který akorat shrabne část tvé provize od původní společnosti :think: když už, tak bych se zaregistrovala přímo u těch společností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
17.8.23 17:47

No a ta provize je pak jednou za měsíc tak zajít na pár skleniček vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.8.23 19:13

Vyplňuji dotazníky pro všechny společnosti, které tam jsou uvedené a všechny společnosti vyplácejí penízky🙂 nicméně doporučuji si vždycky tu danou firmu najít na googlu sama, protože když se budete registrovat pres ne, tak z vás budou mít oni peníze za to, ze vás doporučili🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.25 13:28

@Kamilka96 mohu poprosit u jakých společnosti vyplňujete dotazníky? prestehovali jsme se do ciziny a ja nemůžu najít práci. Tak hledám alespoň něco málo po straně.
dekuju moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat