Výpočet nemocenské 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3869
2.6.15 10:54

@admenL zavolej na sociálku a uvidíš co ti k tomu řeknou :-)
@j.a.n.i1 no to sice ano, ale pokud nastoupil třeba v půlce měsíce tak se mu do toho počítá jen ten poloviční plat třeba ne a tím by se mu snížil průměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.6.15 10:55

@elinka90 Ale pak se taky počítá jen polovina dní, ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
2.6.15 11:08

Holky, manžel nemá v práci přístup k netu, až bude doma, kouknem na to a dám vám vědět.

Zatím děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
2.6.15 11:14

@admenL ještě mě napadla jedna varianta. Nepřišla manželovi např. kontrola ze sociálky a zastihla ho doma? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.6.15 11:17

@elinka90 Když to by zas věděl, protože se to s ním pak projednává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
2.6.15 12:31

O žádné kontrole, nebo lístku, nebo vzkazu u sousedů nevíme :-/ mě spíše napadá, že to má souvislost s tou prací. je možné, že se mu to vypočítává od toho ledna? vlastně v lednu nastoupil a hned v březnu musel na nemocenskou. Nebo se to počítá za posledních 12 měsíců, když je pojištění platí jeden a ten samý zaměstnavatel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.6.15 12:33

@admenL Tak pokud píšeš, že má pevný plat, tak je fuk, zda se to počítá z 12 měsíců nebo 1-2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.6.15 12:36

Alespoň že jste nějaké peníze dostali. Já jsem na neschopence od 4.3. a ještě mi žádné peníze neposlali. Prý jsem v pořadí - ale že už nemam za co zaplatit nájem jim je jedno :nevim: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 08:38

PROSBA

Dobrý den NIKKI5 :-),
ráda bych využila Vaší nabídky ohledně pomoci s výpočtem nemocenské. Šlo by se s Vámi spojit přes email?? můj je : ****@centrum.cz.. poslala bych podklady s výplatním lístkem atd.

Předem díky moc za odpověď.
Musetto

9.10.2015 - edit. admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
11.10.15 18:40

Náhrada mzdy při polovičním úvazku

Dobrý den, měla bych na Vás prosbu, otázku: pracovala jsem na HPP od října 2012, od 1.10. 2015 jsem přešla na poloviční úvazek z důvodu nabídky druhého zaměstnání. Nyní jsem zjistila, že jsem otěhotněla a přijde mi nefér vůči novému zaměstnavateli nastoupit, a pak jít hned na mateřskou, bohužel v mém současném zaměstnáni nemohu pracovat jako těhotná, jsou tam příliš veliká rizika, musela bych tedy na rizikové těhotenství. Zajímalo by mě tedy, jak se vyplácí neschopenka? Vím, že první 3 dny jsou neplacené, od 4.-14. vyplácí neschopenku zaměstnavatel a poté sociálka. Ale jak by se to u mě vypočítalo? Kalkulačkou si umím vypočítat, kolik by mi vypláceli za den, ale nikde jsem se nedočetla, jestli mám nárok na vyplacení každého dne, když mám smlouvu na poloviční úvazek? Poradil byste mi, prosím, někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí