Výpověď - za jakých podmínek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
no promiň, ale tohle mi jako sdělovat nemusíš. To je mi snad jasný, nejsem retard
tak proc ses na to ptala? Skoda, ze jsi anonymni, usetrila bych si priste pismenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no promiň, ale tohle mi jako sdělovat nemusíš. To je mi snad jasný, nejsem retard
Ještě se zlob, že s tebou diskutuje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tak proc ses na to ptala? Skoda, ze jsi anonymni, usetrila bych si priste pismenka
Já to nemyslím zle…ale ptala jsem se, zda někdo neví, jak to opravdu je. Zda mě mohou vyhodit současně s dítětem a za jakých podmínek, nebo zda mě tam budou muset nechat do konce smlouvy. Že tam buď zůstanu do konce smlouvy, nebo mě po odchodu dítěte vyhodí to je přeci jasný…
Asi si nerozumíme, ale není to ve zlém z mojí strany ![]()
- Citovat
- Upravit
@matkabagristy píše:
ja jsem si to nasla, AP dostavaji klasickou pracovni smlouvu jako vsichni pedagogove, jen jsou hrazeni z jineho zdroje. Takze pokud dite odejde, znamena to zasek do rozpoctu skoly. Ale zase chapu, ze asistent potrebuje mit nejakou jistotu.
Nemá žádnou jistotu. Prošla jsem více škol a u nás jsou smlouvy vázané na dítě. Takže asistent prostě skončí s odchodem dítěte, pokud se ředitel nerozhodne sám platit z rozpočtu školy. Stalo se mi to, škola mě nechala dokončit školní rok, ale s kratším úvazkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já to nemyslím zle…ale ptala jsem se, zda někdo neví, jak to opravdu je. Zda mě mohou vyhodit současně s dítětem a za jakých podmínek, nebo zda mě tam budou muset nechat do konce smlouvy. Že tam buď zůstanu do konce smlouvy, nebo mě po odchodu dítěte vyhodí to je přeci jasný…
Asi si nerozumíme, ale není to ve zlém z mojí strany
Vždyť jsi ještě nenapsala, jak tu smlouvu máš. Může ti dát klasickou dvouměsíční výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Nemá žádnou jistotu. Prošla jsem více škol a u nás jsou smlouvy vázané na dítě. Takže asistent prostě skončí s odchodem dítěte, pokud se ředitel nerozhodne sám platit z rozpočtu školy. Stalo se mi to, škola mě nechala dokončit školní rok, ale s kratším úvazkem.
Nevim, od ktereho roku dostavaji asistenti stejnou smlouvu jako ostatni pedagogove, odchodem ditete vsak konci finance na podpurne opatreni, takze chapu reditele, ze tlaci na ukonceni pracovniho pomeru.
Ja tez mam neco z podpurnych opatreni, zak to ma zatim do podzimu, kdyby odesel, koncim s tim hned. Ale mam to navic, nad ramec pracovni smlouvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
Nevim, od ktereho roku dostavaji asistenti stejnou smlouvu jako ostatni pedagogove, odchodem ditete vsak konci finance na podpurne opatreni, takze chapu reditele, ze tlaci na ukonceni pracovniho pomeru.
Ja tez mam neco z podpurnych opatreni, zak to ma zatim do podzimu, kdyby odesel, koncim s tim hned. Ale mam to navic, nad ramec pracovni smlouvy.
No právě tím, že máme ve smlouvách po dobu potřebnosti… může asistenta propustit hned, bez nějakého odstupného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak proc tedy ten dotaz pokladas? Když vsechno vis. Jeste by te tedy mohl propustit pro porusovani pracovni kazne, protože jestli ve skole jednas jako tady, tak by mu to nedalo moc prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Vždyť jsi ještě nenapsala, jak tu smlouvu máš. Může ti dát klasickou dvouměsíční výpověď.
Už jsem to zde psala…do 31.1.2022 a o dítěti ve smlouvě nic není
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Už jsem to zde psala…do 31.1.2022 a o dítěti ve smlouvě nic není
I tak ti může dát klasickou dvouměsíční výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
I tak ti může dát klasickou dvouměsíční výpověď.
Co ji to pises, to prece vi, neni retard ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak proc tedy ten dotaz pokladas? Když vsechno vis. Jeste by te tedy mohl propustit pro porusovani pracovni kazne, protože jestli ve skole jednas jako tady, tak by mu to nedalo moc prace.
Jednám tady normálně a slušně, stačilo by pořádně číst, zamýšlet se nad obsahem textu a dočítat diskuze do konce.
Nepracuji ve škole, ale ve školce, což jsem opakovaně uváděla ![]()
Souvislost mezi případným porušováním pracovní kázně a pojetím internetové diskuze jsem tedy vůbec nepochopila, no ale budiž ![]()
Porušování pracovní kázně se mě nikdy nedotýkalo ani z rychlíku ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jednám tady normálně a slušně, stačilo by pořádně číst, zamýšlet se nad obsahem textu a dočítat diskuze do konce.
Nepracuji ve škole, ale ve školce, což jsem opakovaně uváděla
Souvislost mezi případným porušováním pracovní kázně a pojetím internetové diskuze jsem tedy vůbec nepochopila, no ale budiž
Porušování pracovní kázně se mě nikdy nedotýkalo ani z rychlíku
Však jsem ti to napsala hned v první příspěvku, že tě vyhodit můžou dle podmínek co stanovuje zákoník práce s sama to i víš tak nechápu co řešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit